Dla mnie najladniejsza bohaterka teraz jest Aldona. Dotychczas najbardziej podobala mi sie Majka, szczegolnie w tej nowej fryzurze, ale Aldona jest naprwade piekna dziewczyna. Na trzecim miejscu dalabym Edyte, ale tylko ze wzgledu na twarz. Co do chlpoakow to najbardziej podoba mi sie Pawel. Potem Patryk szczegolnie teraz kiedy obcial wlosy. Potem bedzie problem bo wiecej takich przystojniakow w tym serialu nie ma, ale na trzecie dalabym chyba jednak Bartka. Takze:
1.Aldona
2.Marysia
3.Edyta
1.Pawel
2.Patryk
3.Bartek
A Wasze typy? :)
Niby czym Cie tak zdziwilam. O gustach sie nie dyskutuje, ale jesli mam tez cos powiedziec, to ty mnie zdziwilas z Kinga. Ona jest paskudna!
A ja oceniam tak:
dziewczyna:
Kinga
chłopak:
Patryk
Wybrałabym Bartka, ale jak już pisałam mój kuzyn wygląda identycznie to sobie odpuszczę... :)
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje. Ale po prostu jesteś pierwszą osobą, która twierdzi, że Paweł jest przystojny. Jak dla mnie zbyt kanciasty.
Najładniejsza aktorka - Ilona.
Najładniejszy aktor - chyba żaden. Ale jak już miałabym wybierać to chyba Patryk. I jeszcze podoba mi się ten młody chłopaczek grający Marcina (od karmnika). ;:D
Moim zdaniem bezkonkurencyjny jest Patryk.... Reszta jest daaaleko za nim... a co do dziewczyn to hyba nie wypada mi oceniać ;)