Nie ogladalem przez jakis czas Pierwszej Milosci i zgubilem watek. O co chodzi z zakladem pomiedzy Arturem, a ta niunia z ktora prowadzi firme? I o co chodzi z ta cala ksiazka? Kto ja napisal i o czym ona jest?
Z gory, dzieki :)
Artur i Berenika zalozyli sie ze wezma slub. Jesli pierwsza zrezygnuje z niego Berenika to daje swoje udzialy Arturowi i na odwrot. Obydwoje sa pewni, ze do slubu nie dojdzie bo na pewno ktos sie wystraczy i da sobie spokoj. A z ksiazka to tak: Marek ostatni namawial Terese na rozne eksperymenty w lozku, wizyty w sexshopie itd i napisal ksiazke na ten temat razem z Turczykiem pod psudonimem Maria Turczyk. I teraz jest panika, ze Teresa czytajac ta ksiazke na pewno zorientuje sie, ze ona jest glowna bohaterka :)
Znalazła by się jakaś dobra dusza która mogłaby mi wyjaśnić dwie kwestie które utrudniają mi odbiór Pierwszej Miłości, co powoduje u mnie duży wewnętrzny niepokój:
- Czemu bartuś wyjechał na wieś i zerwał z Lucyną??
- Czemu Pablo Banderas już nie jest ochroniarzem Kaliny????
Tu jest tak fajnie, że powstała dziura między tymi wydarzeniami i odpowiedziami na te pytania są domysły z odcinków
Bartek prawdopodobnie miał dość życia jako biurokrata u boku perfidnej kobiety, która kosztem zdrowia bezdomnych przeprowadzała na nich jakieś testy szczepionek i gnębiła pracowników.
Natomiast Kalina wyjawiła całą prawdę na temat tego, że te wszystkie złe czynniki, czyli grozby od fanów trucizna w wodzie to sprawki jej matki i producenta przez co zrezygnowała z programu i prawdopodobnie kariery.