Czy uważacie, że Bartek i Patryk powinni wrócić do Wrocławia razem z Emilką i Eweliną ? Emilka oddała by stanowisko sołtysa komuś innemu np. radoszowi albo swojemu ojcu. Mi brakuje tych ich spotkań z Arturem i Pawłem. I czy uważacie, że trzeba uśmiercić ojca Eweliny bo mi działa na nerwy.
Hmm. Mnie tam nie przeszkadza ze siedza w tej "dziure" ;p
Nie usmiercilabym ojca Eweliny a raczej rodzicow Bartka ... zasrani bogacze ^^
To nie jest dziura jak to nazywasz! Mnie się podoba ,ze mieszkają w Wadlewie. Ciekawiej jest. Widać ,ze jest miastową paniusią. Ale mniejsza z tym, ojciec Eweliny momentami robi zabawne miny i tak jak piszesz mnie też brakuje ,zę nie mają spotkań z Arturem.
Ale ten ojciec Eweliny jest wkurzający we wszystko się wtrąca jakby ktoś taki mnie napadł z siekierą to ja bym zgłosił sprawe na policje. A jeśli go nie uśmiercić to przynajmniej wsadzić go do więzienia a Bartek i Patryk obowiązkowo ze swoimi laskami muszą wrócić do Wrocławia i żeby wróciła ta magia którą tworzyli z Arturem i Pawłem
Wątpię by ta magia kiedyś powróciła, oni są już teraz dużo starsi, mają zupełnie inne problemy niż kiedyś.
jak dużo starsi nadal są młodzi i jeszcze wiele śmiesznych rzeczy by mogli zrobić wiele ubawu by z tego było.
Nom, mi też brakuje tych rozmów z Arturem ;] Wgl. to Wadlewo należy do tych nudniejszych wątków...
Nie no, w Wawedlwie tez są fajne wątki. Siostrzyczki z piekła rodem, Łazankowa, Śmiałek... Motyw z meczem był niezły.
Ale też uważam, że czas wracać, bo niby to wszystko co wymieniłam jest niezłe, a mimo to wieś niesamowicie mnie nudzi. Poza tym o ile Bartek jeszcze nawet tam pasuje, to miejsce Patryka jest w mieście.