PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Stephanie.

użytkownik usunięty

Co sądzicie o Stephanie ?
Mnie ona po prostu rozwala, genialna rola.

Też tak myśle tylko szkoda że jest to rola przelotna że pogra jeszcze chwile i zostanie usunięta z serialu pełno było takich postaci

Johny999

A mnie ona wkurza i mam nadzieję że jak najszybciej ją usuną. A co do przelotnych postaci to kilka z nich mogłoby powrócić, bo obecnie część jest nie do strawienia.

A w "Klanie" grała taką poważną bizneswoman.

użytkownik usunięty
Rafal_

A Klanu to ja nie oglądam, więc nie wiem, ale nie wyobrażam sobie jej w takiej roli. ;]

ocenił(a) serial na 7

Ze Stefani to fajne jaja były jak jeszcze mieszkała u Bartka i była taka nawiedzona, za to cieszę się, że nie ma tej debilki co się zabiła, Sonii, tej, za którą latał Patryk i Bartek, tego lekarza który nazwał konie Andżelika i Miłość (litości), i w ogóle wkurza mnie robienie z Emilki jakiegoś bóstwa, następczyni świętej Marysi

victoria_

Asłana czasem pokazują, a Sonia się nie zabiła.

ocenił(a) serial na 7
Rafal_

Wiem wiem, Sonia była kolejną której nie lubiłam, po prostu nie pamiętam jak się nazywała ta, która się zabiła, no ale Asłan nie jest już związany z żadnym znaczącym wątkiem, bo ten z Maryśką był wyjątkowo żałosny. No a tak poza tym to bardzo lubię ten serial :)

victoria_

Były dwie takie które się zabiły, z obiema Bartek miał romans. Pierwsza była Joasia, która wyskoczyła z okna, a druga Monika, skoczyła z dachu.

ocenił(a) serial na 7
Faraon_5

ha! przypomniałam sobie- chodziło mi o Ilonę, tę która z Pawłem się niby przyjaźniła, coś Bartek ma destrukcyjny wpływ na kobiety swoją drogą, tych dwóch nie pamiętam, musiało to być parę lat temu bo miałam kiedyś sporą przerwę

ocenił(a) serial na 9
victoria_

Mnie się bardzo podoba rola Stefani^^ I aktorka gra bardzo dobrze, w przeciwieństwie do niektórych z PM, którzy w ogóle nie umieją grać.
Zastanawiam się czemu ona w ogóle ma tak na imię? to jakaś ksywka? Oglądam tylko od półtora roku i tego nie wiem

Miyu67

taa nazywa sie Stefani Konopka ;p i świetnie gra idiotke ;) hehe

ocenił(a) serial na 9
natka93

no tak, tylko czemu ma takie zagraniczne imie? :P

Miyu67

a nie wiem w sumie :]...................

natka93

Ona się nazywa STEFANIA Konopka, a Stefani/Stephanie to jej ksywa, sama sobie ją nadała na cześć Stephanie Harper, bohaterki z jej ulubionego serialu Powrót do Edenu.