ostatnimi czasy jestem totalnie zafascynowana trójkątem; artur,bartek,patryk ! =D
po prostu jak ich widzę to wiem, że już się będzie grubo działo. polubiłam ich strasznie, bo wcześniej byli mi obojętni szczerze mówiąc (no, może nie patryk XD). a teraz wrzucili całkowicie na luz, chociaż takie zachowanie najmniej pasuje ułożonemu bartkowi według mnie. ^^ dają popalić swoją osobą, tekstami itd. =D
a jakie wasze odczucia co do tej trójki? ;)
Szkoda,że za 2 tygodnie już nie będzie Artura - kiedyś czytałem,że go uśmiercą ale,że tak szybko?Czyli już po trójkącie.
http://olesiaimadzia2.bloog.pl/?id=4340484&title=streszczenia-odcinkow&ticaid=67 aca - odcinek z 25 marca zobacz jest napisane - "Arturowi nie udaję się uciec z rąk porywaczy.Medyk nie ma już dla niego litości.Artur zostaje z zimną krwią zamordowany(!)"
Jeżeli nadal nie wierzysz.
Artur Kulczycki to postać pierwszoplanowa. Jest synem Piotra Kulczyckiego. Matka Artura wyprowadziła się do Włoch, zostawiając Artura pod opieką ojca. W późniejszych odcinkach matka Artura ginie w wypadku. Artur jest postacią beztroską, miejscowym macho, wiecznym "Piotrusiem Panem", imprezowiczem. Poznajemy go w chwili, gdy związany jest z Kingą Żukowską. Szybko jednak ich związek rozpada się. Artur jest typem podrywacza zmieniającym dziewczyny "jak rękawiczki". Jego postawa powoli zmienia się - najpierw pod wpływem wpadki, której owocem jest córka Stasia, następnie pod wpływem miłości do Edyty - jedynej kobiety, którą Artur obdarzył prawdziwym uczuciem. Artur jest absolwentem marketingu i bankowości, ale nie pracuje w swoim zawodzie. Jest aktorem-amatorem. Jego kariera zaczęła się od wygranego castingu do serialu "Miłość i kłamstwa". Po pewnym czasie jego postać zniknęła z serialu, ale Artur znalazł pracę w programie dla dzieci. Grał rolę pasikonika Kacpra. Pracował wówczas z Maurycym - dziecięcą gwiazdą, wyjątkowo rozkapryszoną i dokuczliwą. Arturowi udało się zaprzyjaźnić z chłopcem i zrozumieć jego postępowanie. Niedawno Artur wraz z Maurycym dostali główne role w filmie fabularnym. Artur za plecami Edyty spotyka się z bliźniaczkami Asią i Basią. W odcinku 789 dowiaduje się, że Basia jest z nim w ciąży... Alarm okazuje się fałszywy, ale daje Arturowi sporo do myślenia. Chłopak zapowiada, że będzie dbał o związek z Edytą, jednak długo nie udaje mu się wytrwać w tym postanowieniu. Umawia się z bliźniaczkami na wypad do kasyna. Świetnie się bawi, nie szczędząc dziewczynom czułości. W takiej sytuacji przyłapuje go Edyta. Oświadcza, że zrywa z nim i wyprowadza się do ojca. Artur błaga o kolejną szansę i ją dostaje, ale Edyta stawia mu nietypowe warunki. Na jego oczach romansuje z innymi, co doprowadza Artura do furii. Chłopak nie wie jednak o tym, że Edyta za jego plecami spotyka się z Filipem. Nie wierzy w podejrzenia Kingi co do związku z inną kobietą, lecz pewnego razu przyłapuje Edytę i Filipa na całowaniu się. Zrywa z Edytą, jednak wraz z Kingą postanawia zrobić parze na złość. Podczas wycieczki Edyty i Artura podaje mu lek na przeczyszczenie. Na wycieczce Artur i Kinga ponownie się zbliżają i zostają parą, jednak po kilku dniach związku wspólnie stwierdzają, że lepiej dla nich obojga jest być przyjaciółmi. Artur dostaje rolę w filmie. Podczas zdjęć dochodzi do sporu między Arturem i Edytą, co spotyka się z dezaprobatą reżysera. Po zdjęciach Artur gra z kadrą w pokera. Kiedy kończą mu się pieniądze prosi Bartka o przywiezienie aktu notarialnego mieszkania. Stawia mieszkanie przeciwko furgonetce producenta i wygrywa. Artur coraz bardziej angażuje się w hazard. Utrzymuje także niebezpieczne relacje z ojcem Edyty. Ten dzwoni do niego z prośbą o bardzo dużą pożyczkę. Opowiada mu o swoim nowym pomyśle na łatwe zarabianie pieniędzy. Jest nim obstawianie nielegalnych zakładów bukmacherskich. Wciąga Artura w ten interes. Namawia go do postawienia bardzo dużych pieniędzy na klacz rzekomo będącą pewniakiem w wyścigach konnych. Artur korzysta z rad Franka. Wkrótce przekonuje się o tym, jak bardzo był naiwny. Zamiast gigantycznych pieniędzy, ma olbrzymie długi. Zmuszony jest błagać ojca o kolejną pożyczkę. Ten w zamian odbiera od niego mieszkanie. Artur nie wyciąga wniosków z przykrej lekcji i dalej angażuje się w hazard. Bartek i Patryk są zaniepokojeni jego nałogiem. Zła passa Artura zdaje się nie mieć końca. Film z jego udziałem okazuje się kompletną klapą. Kulczycki zbiera bardzo negatywne recenzje i traci propozycje pracy. Ponadto okazuje się, że znajomy odsprzedał jego długi Medykowi. Po raz ostatni pojawi się w odcinku 879, w tym właśnie odcinku Artur zostaje zamordowany przez "Medyka".
Przeczytaj końcówkę - źródło Wikipedia.pl
Tylko,że nie ściemniam.Dzisiaj pomyślałem,że zobaczę streszczenie paru odcinków i zobaczyłem,że "Artur zostanie zamordowany" coś mi nie pasowało i postanowiłem czegoś poszukać w Google i na Wikipedii znalazłem,że ostatni raz zobaczymy go w odcinku 879...
Ok rozumiem ... ale świat się dziwny robi większość osób które na filwebie rozmawia o tym serialu to faceci...
Ja tam oglądam od czasu do czasu i też ze względu na Artura,Patryka i Bartka.Za bardzo nie obchodza mnie te miłosne "perypetie" itp.
Jedynie ciekawi mnie jak tam Bartek z tą dziewczyną i czy Artur serio zginie...
Co prawda ja jestem dziewczyną, ale nie oglądam ze względu na te ich romanse,, ale żeby się pośmiać z Bartka i Patryka...
Ja oglądam prawdę mówiąc 3 seriale "Teraz albo Nigdy","39 i pół"(bo lecą raz w tygodniu) i Pierwszą Miłość - kiedyś oglądałem duużo ale teraz 1,2 razy w tyg.
No ja tam 2 razy w tygodniu oglądam Pierwszą miłość no i to koniec mojej przygody z serialami... :)