Nie dosc ze jest zalosny, idiotyczny i pozbawiony sensu to jeszcze zzyna wszystkie mozliwe akcje z roznego roadzaju filmow amerynaknskich
Dziesiejszy odcinek zerzniety kompletnie z The Hangover
Do tego scenarzysci sa tak glupi, ze nie potrafia wymyslic nic orginalnego, chyba ze planuja zmienic to na serial komediowy, choc jest zbyt zalosny zeby sie do tego nadawal. Teraz wprowadzono nowy zabieg: wiecej seksu i glupich sytuacji. Ale i tak scenarzysci to chyba 15 letni dziewice ktorzy nie rozmawiali w zyciu z czlowiekiem, bo dialogi sa tak idiotyczne, ze caly czas uwazam ze robia to specjalnie...
Jak go nie lubisz to nie oglądaj, te dziwne akcje są od dłuższego czasu i wydaje mi się, że tak ma być. Mi ten serial dostarcza codziennej dawki absurdu i naprawdę lubię go oglądać, bo w przeciwieństwie do drętwych telenowel TVP scenarzyści mają poczucie humoru.
Dokładnie , popieram założyciela postu . Dodam jeszcze trzy słowa które cisną mi się do głowy : szok , przerażenie i trauma .
no to czemu mody na sukces nie ogladacie pajace jeszcze wchodzicie na fora i krytykujecie mi jakby sie jakis serial niepodobal to nie ogladam i nie zakladam kretynskich tematow na forum
Forum właśnie po to istnieje, aby krytykować bądź chwalić. A według Ciebie przeznaczone jest w jakim celu?