Spytałem, czy jest jnkaś szansa na powrót Ilony. Dostałem taką odpowiedź:
"jesli zginęła to raczej nie powróci. Może ta sama aktorka zagra jeszcze ale kogoś innego. Jest pare pomysłów. Ale trzeba czekac bo odcinki sa już nakręcone "
Jak dla mnie to dobra wiadomość, chociaz sam mam parę pomysłów jak przywrócić postać koniecznie Ilony :)
wlasciwie to 1 pomysl ;p a'la Moda na sukces :P
Ilona przeżywa śmierć kliniczną lecz prosi lekarzy o to, by nie mówili nic nikomu, chce zacząć nowe życie gdzie indziej. Na pogrzeb zostaje podłożona osoba (figura z wosku?) osoby łudząco podobnej do Ilony. Ilona ukrywa sie przez jakiś czas w wawie, ma mieszkanko, pewnego dnia przyjezdza do wrocka, paweł ją widzi, ona ucieka, ten ją goni i dogania, no i dalej wszystko w rekach rezysera, tzn. pozostawienie postaci do końca w serialu :D
Jesli naprawde sie z nimi skontaktowales, to spytaj, czy oni robia ten "serial" tak na powaznie, czy to tylko parodia :]
Daj ich maila tutaj.
rezyser nazywa sie chyba Dominik Matwiejczyk, sprawdź tu w obsadzien. nastepnie wyszukaj jego profil na naszej-klasie, w miejscu zamieszkania wpisz wrocław i powinien wyskoczyć jego profil. napisz do niego wiadomośc prywatną ;]
gdyby Ci odpisał na pytanie, czy na poważnie to kręcą to, proszę, podziel się jego odpowiedzią na forum