PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Spytałem, czy jest jnkaś szansa na powrót Ilony. Dostałem taką odpowiedź:

"jesli zginęła to raczej nie powróci. Może ta sama aktorka zagra jeszcze ale kogoś innego. Jest pare pomysłów. Ale trzeba czekac bo odcinki sa już nakręcone "

Jak dla mnie to dobra wiadomość, chociaz sam mam parę pomysłów jak przywrócić postać koniecznie Ilony :)

ocenił(a) serial na 7
ziomalekk1985

A jakie są to pomysły? ;) Podziel się. :)

Kot_Romeo

wlasciwie to 1 pomysl ;p a'la Moda na sukces :P

Ilona przeżywa śmierć kliniczną lecz prosi lekarzy o to, by nie mówili nic nikomu, chce zacząć nowe życie gdzie indziej. Na pogrzeb zostaje podłożona osoba (figura z wosku?) osoby łudząco podobnej do Ilony. Ilona ukrywa sie przez jakiś czas w wawie, ma mieszkanko, pewnego dnia przyjezdza do wrocka, paweł ją widzi, ona ucieka, ten ją goni i dogania, no i dalej wszystko w rekach rezysera, tzn. pozostawienie postaci do końca w serialu :D

ocenił(a) serial na 7
ziomalekk1985

Też może powrócić jako siostra bliźniaczka Ilony.

ocenił(a) serial na 10
ziomalekk1985

Jesli naprawde sie z nimi skontaktowales, to spytaj, czy oni robia ten "serial" tak na powaznie, czy to tylko parodia :]
Daj ich maila tutaj.

RozA_7

rezyser nazywa sie chyba Dominik Matwiejczyk, sprawdź tu w obsadzien. nastepnie wyszukaj jego profil na naszej-klasie, w miejscu zamieszkania wpisz wrocław i powinien wyskoczyć jego profil. napisz do niego wiadomośc prywatną ;]

ocenił(a) serial na 10
ziomalekk1985

dzieki za info :) ciekawe czy cos mi opisze...

użytkownik usunięty
RozA_7

gdyby Ci odpisał na pytanie, czy na poważnie to kręcą to, proszę, podziel się jego odpowiedzią na forum

ocenił(a) serial na 10

Odpisal, ze na serio :D to ladnie maja w glowach poukladane ;]

ocenił(a) serial na 1
ziomalekk1985

najlepsze było to: "jeśli umarła to RACZEJ nie powróci"

ocenił(a) serial na 7
m_listkiewicz

Wydaje mi się, że Ilona miała tylko zamieszać w serialu i udało się. Skomplikowała trochę życie Pawłowi i tyle. Nie da rady jej przywrócić. No niby jak ?
Pozdrawiam ;)