ile zabrało mu dobranie sie do bereniki z 50 odcinków?? albo i więcej, no i właściwie to ona do niego sie dobrała.
cieć nie hustler, christian troy czy hank moody, to są hustlerzy, no ale jaki kraj tacy plejboje
Berenika będzie prawdziwą miłością Artura!!! Bedzie z nią na wieczność !!! i co? koniec z tym twoim arturkiem bo on się ożeni hahaha!!! :)
A ty ile masz lat? 16 - 15? Ze takie rzeczy piszesz?
Nie wiadomo, później się tego co robiła wypierała ;p w sumie serial troche koloryzuje w prawdziwym realu takie chuchro jak Artur by się musiało sporo napocic aby taką zdobyć ;p
ogólnie to ja mam beke z tego płoszajskiego, kiedyś czytałem z nim wywiad to mówił, ze z jego aparycją granie plejboja to błahostka, aparycją ahahaha
nie wiem czy on w domu ma lustro tak w ogóle, teraz to jeszcze ale kiedyś z tą jego wczesną, gejowską fryzurką to był hit :D
ogólnie koles jest na maksa krzywy, plus te odstające uszy, moze i pewny siebie jest ale to nawet nie połowa sukcesu.
śmieszy mnie ten polsatowski amant, ale trzeba przyznać, ze bez niego połowe ludzi by tego serialu nie oglądała, bo co jak co, jest wyrazisty na tle tej cipki pawełka co teraz robi sie na banderasa
A Ty skąd Wiesz, że oni będę już razem dokońca? Przeczytałaś gdzieś, czy Jesteś po prostu jasnowidzem?
tak czytałam ,że Artur i Berenika się ożenią!!! I widziałam nawet zdjęcia z ich ślubu w stylu wampirów. Wejdź sobie na strone świat seriali.pl na będzie wszystko.
okej ozenia sie ale to nie znaczy ze beda razem do konca. Tak w ogóle to ile TY masz lat wypisujac bzdury jak "bedzie z nia na wiecznosc" i jeszcze jestes fanka H2O wystarczy kropla ;)
Co wy z tym fanka H2o!!!! To nie znaczy ,że mam 10 lat!!! Mam więcej niż 15 lat i co? ,że w tym wieku oglądam H2o co?
Nic. A w ogóle to forum pierwsza miłość a nie H2o!!! A ty lola fanka Emily osment? hehe
haha to widze nie tylko fanka h2o a tez hanny montany ;) tak w ogóle to nawet niewiedzialam kto to jest ta emily osment musialam sprawdzic w google. i co ma nick 'lola' wspólnego z hanna montana co?