PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242172}
4,5 5,2 tys. ocen
4,5 10 1 5240
Piesek Leszek
powrót do forum serialu Piesek Leszek

Nie wiem, jak to uzyskało taką ocenę, z tego sie nie da śmiać, jak to widze to od razu zmianiam kanał

ocenił(a) serial na 1
Archea

gowno straszne zreszta jak cala reszta tych kretynskich bajeczek z 4fun

hepimorda

Nie zgodzę się z tym, że wszystkie kreskówki z 4fun są kretyńskie. W większości przypadków prezentują po prostu wyjątkowo abstrakcyjny typ humoru, który leży jedynie w "Piesku Leszku" (aczkolwiek ostatnio niektóre odcinki są ciut lepsze).

Archea

kartony są lepsze od głupich teletubisiów,reksia,misia uszatka czy inny pierdół.kartony są ciekawe,zabawne.

ocenił(a) serial na 1
maxior

Jedynie Pod gradobiciem pytań i generał Italia są warte polecenia, reszta scierwo.

Archea

Ale tu niektórzy są durni... To ma być głupie, to jest humor absurdalny. Tak głupie, że aż śmieszne. Nie wszyscy muszą to lubić. Tak jak nie każdy lubi humor angielski itd. Taki humor. To że komuś coś się nie podoba nie oznacza, że reszta jest głupia itd... Wbrew pozorom to nie jest dla głupich. Ale mądrzy to wiedzą, a do głupich i tak nie dotrze...

rbt14

Niestety chciałeś błysnąć inteligencją, ale się nie udało.

ocenił(a) serial na 10
Archea

Na szczęście istnieją takie osoby jak ja które lubią się pośmiać z psiej kupy, wszechobecnych kutasów i humoru poniżej krytyki, reszta jakże wielce inteligentnych ludzi woli zapewne obejrzeć sobie jakże ambitne kino typu "7 dusz", albo inne ścierwo. Widać że niektórzy nie rozumieją że wszystko musi być ambitne mądre, mieć przekaz, ukryte dno. Gdy jestem zmęczony i nie mam na nic siły lubię obejrzeć Pieska Leszka, Kurczaka Pindola czy też Kapitana Bombę i po prostu się śmiać