W Polsce wyprudukowano 2 najlepsze seriale,mianowice: Odwróceni oraz Pitbull
Który z nich jest dla was lepszy ? Jak dla mnie to o ciupinke Odwróceni,chociaz i tak uwazam ze te dwa seriale sa najlepsze w całej historii polskiego kina. :]
pitbull oczywiście, odwróceni mają niestety bardzo słabe momenty, poza tym, mimo że niby tematyka jest ta sama, to każdy serial skupia się na czymś innym i generalnie rzecz biorąc nie za bardzo można je porównywać.
zgadzam sie pitbull to bardzo dobry serial (szczególnie sezon pierwszy i drugi)a odróceni to raczej średniawka
Patryk Vega zapytany o to czy ogląda ODWRÓCONYCH odpowiedział ze nie ale zna scenariusz i jak mówi prawdziwi gangsterzy się z tego śmieją.
nie trzeba być prawdziwym gangsterem żeby widzieć, że ten serial jest trochę naciągany i w kilku miejscach zwyczajnie śmieszny.
Oczywiście że PitBull jest lepszy. PitBull to wogóle najlepszy polski serial sensacyjny. rzekłbym że wogóle PitBull to mój ulubiony serial ze wszystkich jakie znam. wśród tych które oglądam/oglądałem zdecydowanie góruje. cenie go i uwielbiam za realizm, osadzenie spraw i wątków prawie w zupełności zerżniętych z życia (zarówno pierwowzory bohaterów jak i poszczególne motywy) oraz kultowe już dialogi.
oczywiście lubie całą serie CSI, spoko są "Dowody Zbrodni", bardzo podobała mi sie Trylogia "Oficera" (mimo iz sezon 3 trochę ssie), "Odwróceni" też spoko. ale PitBull dla mnie rządzi.
naturalnie to tylko moja osobista i subiektywna ocena, wiec nie każdy musi sie z tym zgadzać.