PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78738
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Zadnej TVN-owskiej plastykowej sciemy dla ludzi, ktorzy chca ogladac tylko piekny, pastelowy swiat (ludzi ktorzy maja kase, dorobili jej sie i chca sie izolowac od spoleczenstwa, cos w stylu ogrodzonych murem osiedli na obrzezach duzych miast).
Serial przedstawiajacy PRAWDZIWE kulisy pracy w policji (zobojetnienie, wypalenie, rutyna, zgnilizna, korupcja) a nie jakies kubusiowe historyjki

ocenił(a) serial na 9
grzechum

Ciekawe jak z tym realizme jest w istocie. Moze jakis policjant moglby naświetlić ile to prawdy w tym serialu :)

ocenił(a) serial na 9
Joimbo

Prawdziwy czy nie, pojęcia nie mam.
Rewelacyjny!

ocenił(a) serial na 9
HekateV

Owszem, ale tylko pierwsze dwa sezony. 3ci już trochę trąci padliną ;] Toteż go nie uwzględniłem w ocenie serialu jako że pierwsze dwie serie od Vegi to istny majstersztyk :>

ocenił(a) serial na 8
Joimbo

Kiedyś oglądałam wywiad z policjantem, który napisał swoją drogą bardzo fajną książkę, powiedział w nim, że ten serial najbardziej oddaje realia pracy polskiej policji.

ocenił(a) serial na 10
grzechum

nie ma co narzekać... nie podoba się ot ie oglądam... Pitbulla osobieście oglądałam od deski do deski 3 razy :) teraz fragmenty.....ale jedno wiem. To jest TO :D:D:D

użytkownik usunięty
grzechum

Dokładnie tak. Prawdziwy bez żadnej ściemy serial kryminalno - sensacyjny. Podoba mi się jak wielu ludzi komentujących to ujmuje, ten realizm oraz problemy każdego bohatera w codziennym życiu. Mnie osobiście najbardziej podobał się 2 sezon, lecz 1 i 3 to też bardzo dobre produkcje. Szkoda w pewnym stopniu, że nie powstał 4 sezon, ale duży plus dla reżysera Patryka Vegii, który nie robił kolejnego sezonu na siłę, dzięki czemu serial kończy się tak, że można mówić o nim w samych superlatywach. Kolejne sezony mogłyby być robione na siłę i serial nie byłby tak dobrze postrzegany tak jak jest teraz. Smutne jest jednak to, że dzisiaj włączając telewizor mamy do czynienia z serialami o poziomie inteligencji bliskiej zeru (Polsat, TVN itp.) i trzeba szukać starszych seriali, które przyjemnie się oglądało oraz byłby po prostu dobre.

ocenił(a) serial na 6
grzechum

teraz serial jest mocno sredniawy, jedyne co go ratuje to Grabowski i Dorocinski. scenariusz, fabula jest mega do dupy