PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78924
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Czyżby Metyl chciał wracac do policji??
Poukładał sobie zycie, pozbierał sie do kupy, jest trzeźwy aw dodatku jego frma policyjna jest bardzo wysoka
Mam nadzieje ze scenariusz rozwinie sie tak iż Metyla bedzie potrzebować policja i byc może będzie z nią współpracował
Ostrowski niemylic z Rutkowskim usłyszał nareszcie to co już od dawna Metyl chciał powiedzieć, naszczęście ostrowski bardzo pomógł Metylowi podjąć decyzję

Borys_screw_you_guys

Swoją drogą niezłe sobie jaja z Rutkowskiego robią, a całości dopełnił wczoraj tekst: "Wiesz z kim tańczysz?!" ;)

ocenił(a) serial na 10
Kucharz

Ta wątek tego detektywa jest wypas. Rutkowski tak dostał wpiernicz,że nie mogę. Sądze,że Metyl chyba do policji,jednak nie wróci. ALe kto wie?? A tak poza tym SERIAL WYMIATA!!!

ocenił(a) serial na 10
jacekwielgosz

!!!!!!!!!!!!!!!!I PAMIĘTAJ!!!!!!!!!!!!!!
!!!OSTROWSKI~NIEMYLIC Z RUTKOWSKIM!!!!!!!!!!!!!
chciałbym zeby metyl wrocił jednak on jest tęgą postacią tego wypasionego nadwyraz serialu!

ocenił(a) serial na 9
Borys_screw_you_guys

Co wy, Metyl nie ma szans na powrót do psiarni. Pozostało mu tylko jedno, bo ochroniarzem przecie nie zostanie - będzie latał z Kmieciakami i to powinno być dopiero ciekawe. Upadek postaci, która w ostatnim odcinku odeszła dumna w białej marynarce w stronę świecącego słońca hehe

ocenił(a) serial na 9
Borys_screw_you_guys

Ja mam takie pytanie: czy grający detektywa Ostrowskiego (nie mylić z Rutkowskim) Piotr Pręgowski nie występował w pierwszej serii jako zabójca z banku? Cały czas odnoszę takie wrażenie.

ocenił(a) serial na 10
strongoku

Też na początku miałem takie wrażenie, ale raczej to nie on, są podobni do siebie, ale różnią się głosem:P. I wydaje mi sie że ten aktor w 1 odcinku II seri oskarżony o zabicie tej matki, co opowiadał jak było na przesłuchaniu z tą wiertarką, potem grał tak samo w 2 odcinku II seri tego konkubenta co wżucił tego chłopaka do wisły. Tak mi sie wydaje ze to ten sam aktor :P?.

ocenił(a) serial na 10
Stolik

A i mam nadzieje że jeszcze będą pokazywać Ostrowskiego w tym serialu :). Dobry jest moment kiedy się zaczyna PitBull i mówią co było w poprzednim odcinku, wtedy pokazują Ostrowskiego jak idzie ze strzelbą przez jakies pole w okularach Zajeb***** wtedy wygląda tak jka Rudkowski heheh. A jeśli chodzi o metyla to kiedyś chyba gdzies czytałem ze ma przejść na strone mafi do tego Kmiecika ale to nie na 100%. Pozdro

ocenił(a) serial na 10
Stolik

no co Ty!moim zdaniem Metyl niebedzie latał z Kieciakiem to było by bez sensu pozbawili by tej postaic całego wyraznego przeciwstawienia sie złu i walki z nim za wszelką cene
moim zdaniem wroci do psiarni

ocenił(a) serial na 9
Stolik

Niestety nie widziałem pierwszego odcinka drugiej serii. Na stronie http://filmpolski.pl/fp/index.php/1216564 jest pełna (chyba...) obsada, i niektórzy aktorzy grają różne role w pierwszej i drugiej serii. Kolesia który okradł bank w pierwszej nie znalazłem. Możliwe że to Jakub Grzegorek. Nie ma jego zdjęcia, a na stronie opisany jest jako "pracownik banku".

strongoku

W pierwszej serii zabójce z banku grał Jacek Braciak, nie Piotr Pręgowski. Fotka: http://www.filmweb.pl/Jacek+Braciak,filmografia,Person,id=8689

ocenił(a) serial na 10
MikeHell

No i super jest szansa że Metyl może będzie znowu ze swoją ekipą

ocenił(a) serial na 9
MikeHell

Racja, racja! Ale trzeba przyznać że są do siebie podobni. Dzięki za wyjaśnienie. Pozdrawiam!
BTW: ile odcinków liczy druga seria?

ocenił(a) serial na 10
Stolik

Nie, to jest chyba koleś, który w 1 serii grał dilera, nazywa się lubos i jest chłopakiem Masłowskiej

ocenił(a) serial na 10
antonia73

nie nie absolutnie to dwaj inni aktorzy PREGOWSKI jest super w tej roli zawsze powtarzalem ze jest super aktorem
a Romusia grał inny aktor mozecie pamiętac go z roli znajomego Kruszona z serialu niepamietam jak sie nazywał OFICER chyba
noo :)
pozdro

ocenił(a) serial na 8
Stolik

no co ty, przeciez Katerę (konkubenta dzieciobojce) gral Bosak,jakis czas temu w m jak milosc sie udzielal.Chociaz przyznam ze tak przerobil sobie wyraz twarzy w pitbullu ze grubo sie na poczatku zastanawialem czy to on.pzdr

numermander

No to ładny zwrot akcji mieliśmy. Kto by pomyślał, że Gebels tak załatwi Metyla. Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka

Ghost76

Możemy być pewni, że Metyl do policji nie wróci. Metyl przeszedł na drugą stronę barykady...

Ghost76

Swoją drogą to trochę dziwne, bo najpierw Metyl "demaskuje" detektywa Ostrowskiego (nie mylić z Rutkowskim) widząc jego przekręty, a sam za chwilę wywija ostry numer...

P.S. Ciekawe kiedy Kwadrata odwalą...?

ocenił(a) serial na 9
Kucharz

Nom kazdemnu moze sie popieprzyc we łbie jak przez 20 lat dostaje pensje na fajki a pozniej przebiera w samochodach... a z drugiej strony jak tyle wytrzymal to po co sie kundlic? Denerwuje mnie skakanie po stopniach z Gebelsa robia nadkomisarza, mimo ze na karcie z raportu ma st. aspirant, ja rozumiem ze w miedzy czasie mogl dostac awans ale o 2 oczka? :)... a kwadrat ma dwa merce, w 12 tym znow w srebrnym jezdzi.
Jeszcze tylu czrnych w zadnym z odcinków nie było.

... moge powiedziec kiedy ale po co psuc zabawe

Ghost76

Jeden chyba z najgłupszych, ale zarazem najlepszych wątków nowej serii. Nie powiem, uwielbiam Metyla i chyba za bardzo się wczułem, bo na końcu ostatniego odcinka miałem minę jak Gebels...

Zawsze można się łudzić, że Kwadrat wpuszcza naszych ludzi na minę, a Metyl to pierwsza ofiara ;D

ocenił(a) serial na 9
Ghost76

A kto by pomyślał że metyl wydyma gebelsa i podsunie mu towar żeby zmylic prawdziwą dostawe? bogiem a prawda mysłałem że kwadrat to glina :) a on tylko tam parkował hehe, obejzyjcie 12 odcinek tam dopiero sie zrobi ciekawie

ocenił(a) serial na 10
ghosst

swoją drogą trochę Gebels przesadził z taką karą dla Metyla ,mogli to inaczej załatwić ,w końcu to wieloletni przyjaciele ..,hmm dziwne i co teraz będzie z Metylem? mam nadzieję że to nie był sposób na skończenie wątku tej postaci...

tyrantx

nie załatwili tego po przyjacielsku, bo metyl WYKORZYSTAŁ gebelsa, a ten nie mógł sie z tym pogodzić i go podpierdzielił. A co do metyla to zapewne z pierdla ucieknie ;) Albo Stroiński straci prace

ocenił(a) serial na 10
gracz209

niby tak ale jednak tyle lat...,i Metyl mu jeszcze robotę załatwił dzięki której ma szanse na widywanie się z synem,z drugiej strony lubię gebelsa (Grabowski dał czadu tą rolą)i wiadomo że jest dobrym gliną..,tak czy inaczej trochę mnie zszokowała ta cała akcja z tymi dragami..
Widzę to tak ,jeśli Metyl nie zniknie z serialu to pewnie dostanie wyrok w zawiasach za podanie na talerzu śruby (czy jakoś tak)

tyrantx

Śrube mogą wcześniej zamknąć, przecież od czego jest kwadrat :). Wiadomo że sie chłopaki nie lubią, a w dodatku ten cały śruba zaszarżuje w kolejnym odcinku :)

Stolik

Zabujce za banku grał ten miły pan http://www.filmweb.pl/Jacek+Braciak,filmografia,Person,id=8689 a konkubenta gral ten goscio z m jak miłość http://marcin.bosak.filmweb.pl/ konkubanta nie pamitam kto

nemesis81

mialem na mysli ze zabujce swojej matki nie pamietam jak ten czlowiek sie nazywa