PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78752
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Jeden z dwóch najlepszych seriali kryminalnych (tzn.Odwróceni..). Genialne role
Grabowskiego i Dorocińskiego, oby wiecej takich seriali!!!!

ocenił(a) serial na 10
baaartas990

barszczyk tez dobrze gralxd

ocenił(a) serial na 9
astok0

A powiedzcie mi co się stało z Nielatem?? Nie zauwazyłem czy nie było o tym mowy, ale w 3 sezonie już go nie ma. Bede wdzieczny za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 9
alvaress

Było gdzieś na forum, ponoć po 2 sezonie wyjechałem do Irlandii, gdzie pracuje jako glina, tylko że za większe pieniądze.

ocenił(a) serial na 10
dombro1602

dokladnie wyjechal do Irlandii i tez pracuje w Policji za inne pieniądze, 1 odcinek po magdalence na poczatku slawek wszystko wyjasniał

ocenił(a) serial na 9
astok0

Nielat załamał sie psychicznie po śmierci Włodeczka i po akcji w Magdalence xD,aabarszczyk zagrał fajtułapę haha

ocenił(a) serial na 10
baaartas990

no dobrze barszczykowi to wyszło strasznie, normalnie tak wygladal w tym filmie jakby naprawde taki był,
Jak juz mowimy o jego roli jako fajtłapa to nigdy nie zapomne sceny kiedy zostawił swoje odciski palcow na znalezionej broni ze zdarzenia :D

ocenił(a) serial na 10
astok0

albo jak ten uchwyt próbował podmienic od telefonu w sklepie i ochrona go namierzyła

ocenił(a) serial na 9
astok0

Dzieki za odpowiedź, wiedziałem ze gdzies mi umkneła;)
A ja uwielbiam scene jak Barszczyk robi sobie gorący kubek - oczywiście barszczyk;d

ocenił(a) serial na 10
alvaress

dobre jak poszedl do tej rzekomo pani doktor ktora usypia ofiary i okrada, dal sie tez ladnie zrobić i wypił herbate z tym czyms co usypia ;D

ocenił(a) serial na 9
astok0

Poprostu w idealny sposób przedstawili na czym tak naprawdę się zna naczelnik/kierownik w pracy;p
Astok0 co poleciłbys mi po obejrzeniu Pittbulla bo nie mam czym wypełnić pustke po tym świetnym serialu??;)

ocenił(a) serial na 10
alvaress

"Fala zbrodni" tez super serial , jednak dla mnie zawsze najlepszy zostanie "Pitbull" ale nie znaczy to ze fala zbrodni jest zła bo jest wspaniała tez polecam i ciekawie sie ogląda:)

ocenił(a) serial na 9
astok0

Nie wiem czy uda mi sie znaleźć gdzieś to ale dzieki za pomysł;)

ocenił(a) serial na 10
alvaress

na ipla wszystkie odcinki

ocenił(a) serial na 9
alvaress

Polecam Odwróconych! Albo w11 hahaha,. nie no joke

ocenił(a) serial na 10
baaartas990

co ty chcesz od w11? 10x realniejszy serial od pitbulla

astok0

Taaa...pomijając, że większość odcinków Pitbulla jest oparta na prawdziwych wydarzeniach. :)