Jeden z dwóch najlepszych seriali kryminalnych (tzn.Odwróceni..). Genialne role
Grabowskiego i Dorocińskiego, oby wiecej takich seriali!!!!
A powiedzcie mi co się stało z Nielatem?? Nie zauwazyłem czy nie było o tym mowy, ale w 3 sezonie już go nie ma. Bede wdzieczny za odpowiedź.
Było gdzieś na forum, ponoć po 2 sezonie wyjechałem do Irlandii, gdzie pracuje jako glina, tylko że za większe pieniądze.
dokladnie wyjechal do Irlandii i tez pracuje w Policji za inne pieniądze, 1 odcinek po magdalence na poczatku slawek wszystko wyjasniał
Nielat załamał sie psychicznie po śmierci Włodeczka i po akcji w Magdalence xD,aabarszczyk zagrał fajtułapę haha
no dobrze barszczykowi to wyszło strasznie, normalnie tak wygladal w tym filmie jakby naprawde taki był,
Jak juz mowimy o jego roli jako fajtłapa to nigdy nie zapomne sceny kiedy zostawił swoje odciski palcow na znalezionej broni ze zdarzenia :D
albo jak ten uchwyt próbował podmienic od telefonu w sklepie i ochrona go namierzyła
Dzieki za odpowiedź, wiedziałem ze gdzies mi umkneła;)
A ja uwielbiam scene jak Barszczyk robi sobie gorący kubek - oczywiście barszczyk;d
dobre jak poszedl do tej rzekomo pani doktor ktora usypia ofiary i okrada, dal sie tez ladnie zrobić i wypił herbate z tym czyms co usypia ;D
Poprostu w idealny sposób przedstawili na czym tak naprawdę się zna naczelnik/kierownik w pracy;p
Astok0 co poleciłbys mi po obejrzeniu Pittbulla bo nie mam czym wypełnić pustke po tym świetnym serialu??;)
"Fala zbrodni" tez super serial , jednak dla mnie zawsze najlepszy zostanie "Pitbull" ale nie znaczy to ze fala zbrodni jest zła bo jest wspaniała tez polecam i ciekawie sie ogląda:)