Prośba do pana Patryka Vegi aby wyreżyserował 4 część z tymi samymi aktorami. Rewelacyjne kino.
To mało widziałeś, PitBull to dobry serial, ale nie najlepszy, każda następna seria gorsza, dlatego nie powstała 4. seria. ''Czas Honoru'' dobry, ale do mnie nie przemawia, mimo te czasy mnie interesują, to jakoś jest zbyt lekki, cóż pora prime time'umu . Polecam Ci ''Glinę'' bo najlepszy kryminał, jest prawdziwszy od Pitbulla, bo w Pitbull, opowiada dobrze o życiu policjantów, ale chyba nie dokońca prawdziwie ... czemu ? policjanci z Pitbulla to ludzie z marginesu społecznego, ale przecież wiadomo że w budżetówce się nie przebiera, ale stać ich na mieszkanie, i jedzenie i to bez łapówek, alkoholizm owszem, ale raczej ukryty, mało który ląduje na izbie wytrzeźwień ... ''Glina'' łączy cechy Pitbula czyli depresyjne życie policji, z ciekawszymi wątkami kryminalnymi, i jest lepiej zrobiona, nie pożałujesz
Dzięki za info...widziałem kilka odcinków dawno temu i faktycznie dobry. Ile jest sezonów Gliny? Ja oglądałem chyba kilka odc. z 1 sezonu.
Są 2 sezony.
Glina jest na tym samym poziomie co Pitbull.
Glina&Pitbull& 1 sezon oficera to najlepsze seriale jakie kiedykolwiek powstały w naszym kraju.
mamy dokładnie to samo zdanie ;) Pitbull myślałem że jest świetny, ale oglądam The Wire i stwierdzam że postacie w Pitbullu są zbyt grzeczne. Glina jest bezkonkurencyjny, nie będę tłumaczyć czemu, bo świetnie to ująłeś. Czas Honoru to moim zdaniem przesłodzona telenowela i najbardziej przeceniany serial na filmwebie.
Nie oglądałem the Wire ale oglądałem The Shield. Nie wiem czemu porównujesz te 2 seriale, dla mnie to trochę bez sensu.
Pitbull i The Wire to seriale, które są nastawione na realistyczne pokazanie pracy policji. The Shield oglądałem parę pierwszych odcinków i według mnie to troche inne klimaty.