Czy mi cos umcknelo czy tak bez przyczyny gebels ma kule?
Sam odnicek zly nie byl. Jednak wciaz czegos brakuje. Chyba za duzo watkow jest prowadzonych przez co wszystkie sa za plytkie.
Akurat tu się z tobą nie zgodze, jeśli chodzi o ten odcinek.
W innych za dużo wątków fakt, tutaj też dużo wątków, ale wszystkie jakoś tak fajnie zlepione w jedną całość, że się świetnie ten odcinek oglądało, czekam z niecierpliwością na następny, bo moim zdaniem Pani Reżyser wyszła bardzo dobrze z tego zadania.
Barszczyk zachowywał się już dość normalnie, ale czy to szkoda, czy nie to każdy z was oceni
Renata+, Łapka również plusik.
Dobry Gebels despero troche mniej się wykazał.
A Igor zawsze jest dobry, nawet jak nic nie mówi :)
Następny odcinek zapowiada się ciekawie, tylko z tego motywu Kubusia zrobią
jakąś telenowele...ale nic.
Jak na trzecią serie, to ocena 10/10 jakby porównać do I i II to ocena 8/10
Mam nadzieje że wam się spodoba, pozdrawiam!.
Odcinek nie jest zły, daje mu 7/10 z delikatnym minusem.
Historia Łapki całkiem sprawnie poprowadzona, Barszczyk wreszcie jako policjant, a nie błazen, mało Renaty co na plus. Na minus akcja z narkomanami i Gebelsem, wątek Dżemmy i Despera, wiem, że ważny, ale żeby w każdym odcinku ? Najbardziej irytuje mnie jednak zagłuszanie przekleństw !
W scenie przesłuchania Artaka przez Gebelsa nawet spier..... musieli zagłuszyć =/ gdzie te odcinki jak z Roumusiem z 1 serii, albo kolesiem co zabił wiertarką matkę, tam sie nie hamowali.
I skąd Gebels ma kulę ?
To już nie ten sam PitBull, troszkę zmanierowany, ze złymi nawykami, wyliniały, ale jednak dalej groźny. Dlatego nie narzekajmy, cieszmy się tym co mamy.
Widziałem, że z ‘Łapki’ będą jeszcze ludzie, całkiem fajnie zagrał w tym odcinku.
Goc pokazał „ludzką” twarz ;) , tylko Renia nadal niczym szczególnym się nie wyróżnia.
Ogólnie widać, że pani Katarzyna radzi sobie z reżyserią, dobry odcinek choć w moim rankingu, odcinka piątego (z Komiksem) nie przebije.
Dlaczego Gebels kuleje nie wytłumaczono, może to i lepiej ;)
Z tego co wyszperałem to Grabowski miał wtedy wypadek na motorze i dlatego miał kule. Szkoda tylko, że nie wytłumaczyli tego jakoś w serialu.