PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78924
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Wszyscy chcą czwartej części pitbula ale zastanawiam sie czy mialaby ona jakikolwiek sens.Trzecia czesc byla jak dla mnie beznadziejna(1 i 2 była świetna) i robienie teraz czwartej jest troche bezsensu,poniewaz wielu aktorów,którzy stanowili o sile tego serialu juz nie zobaczymy.Kiedy w serialu grali Beniu(Gajos),metyl,kmieciak,nielat serial był na dobrym poziomie.ale kiedy zastapiono ich takimi aktorami jak łapka czy renata stracił na jakości.Noi stracił rowniez troche przez głupia cenzure

ocenił(a) serial na 10
lukas19

a ja tam chętnie bym obejrzał barszczyka w nowych akcjach :)

ocenił(a) serial na 9
lukas19

Sie zgadzam w 100%.Trzecia seria i tak byla lepsza od kazdej serii innych tytulow ale znacznie ustepowala 1 i 2.

ocenił(a) serial na 10
yossarian3x

też nie czaję po co 4 seria jeśli ma być namiastką Pitbulla 1 i 2 tak jak 3cia, chyba że producenci wrócą do konkretu jak 1 i 2, dla 2giej serii niestety końcówka to słabizna (ostatnie 2 albo 3 odcinki) i pojechanie po bandzie z tą akcją i strzelaninami ;/ niepotrzebne to i psujące wizerunek realistycznego, mocnego kina, które bez tego typu fajerwerków jest po prostu doskonałe...

yossarian3x

tak serio to ci powiem ze zamiast trzeciej seri pitbula to ja juz wole serial glina.

ocenił(a) serial na 9
lukas19

Nie widzialem.

yossarian3x

To zaluj

ocenił(a) serial na 9
lukas19

Jak chociażby dlatego, że było i jest nadal mnóstwo głośnych spraw które zostały rozwiązane. A jak wiadomo cały serial opiera się na sprawach, które były głośne i wstrząsnęły opinią publiczną. I zgodzę się tutaj z Tobą, że poprzez wspomnianą cenzurę to już nie jest to nie ten sam serial, czegoś właśnie mu brakuje przez tą cenzurę. Całej tej otoczki i atmosfery...
Kto wie może kiedyś nakręcona będzie (oby) czwarta część serialu.

bling_2

oby nie.
sprawy maja sie nastepujaca 1>2>>3 sezon,spadek formy i zamiana aktorow niekorzystnie dzialaja na ten serial,wiec idac dalej tym tropem 4 sezon to byla by porazka.

bling_2

To co z tego że sa nowe sprawy,przeciez takie sprawy sa rozwiazywane w co drugim serialu kryminalnym(glina,oficer,fala zbrodni).Problem serialu polegał na złych aktorach w trzecim sezonie i ich nieciekawym życiu rodzinnym(wszczególnosci zwiazek igora z renata oraz romanse łapki).Kazdy lubił sledzic losy takich bohaterow jak mentyl beniu czy nielat,a nie tylko rozwiazywane sprawy.Wiec mam dla ciebie propozycje,skora tak cie rajcują takie sprawy to poogladaj sobie inne seriale ryminalne,bo przeciez w nich sprawy sa podobne,

ocenił(a) serial na 9
lukas19

Spokojnie nie musisz się zaraz tak unosić. Powiedziałem tylko, że film nawiązuje do głośnych spraw, a sory akurat innych seriali typu glina, oficer czy kryminalni nie oglądam i nie mam tak owego zamiaru.
Owszem gdyby był Nielat, Beniu czy Mentyl ten serial zupełni inny byłby. Dla mnie totalne nieporozumienie Igor i Łapka :/ Ale to oczywiście moje zdanie, z którym ktoś może się nie zgodzić ;]

ocenił(a) serial na 10
bling_2

Panowie, Metyl, a nie mentyl ;)

Serial się skończył i basta. Na siłę nie ma co go wskrzeszać bo jeszcze niesmak pozostawi. I tak z każdym sezonem, jak już niektórzy zauważyli, było coraz słabiej.

Odnośnie nowych bohaterów, postać Igora i jego wątek dość ciekawy. Łapka sam w sobie był irytujący.

booyakassh

HAHA no rzeczywiscie zle napisalem metyl ale bling_2 tez sie nie pokapowal hehe