PitBull

2005 - 2008
8,2 80 tys. ocen
8,2 10 1 80049
8,0 7 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Super serial lecz 3 seria wg mnie straciło dużo na jakości ze względu na łapkę i renatę. Denerwujące postaci jak mało które.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
RAB

Łapka był ok, ale Renia... no cóż.

ocenił(a) serial na 10
RAB

no wiesz ... oni byli "fajni inaczej" :). a w każdej ekipie znajdą się tacy.

ola1305

Zgadzam się ;) Mnie po prostu denerwował ten częsty brak myślenia łapki, szybciej strzelał niz myślał.

ocenił(a) serial na 8
RAB

Czyli był jak ta brygada at która wywaliła drzwi i pobiła i bogu winnych ludzi, ech realizm w pełnym znaczeniu tego słowa a ty się czepiasz:D.

WOLVERINE55

Musiałem znaleźć jakiś minus;)

ocenił(a) serial na 9
RAB

Mnie postać Łapki się podobała a co do Reni jak to napisał już kmieciak77...no cóż

ocenił(a) serial na 8
sajgon87

Mnie się podobał bardzo w 26 odcinku miał jedną scenę która mi się bardzo podobała:D.

ocenił(a) serial na 10
RAB

Najbardziej wadziła Renia wkurzająca na wskroś,a jej wielka miłość z Igorem trochę naciągana, bo nie wierze że postać taka jak Igor mogłaby poczuć coś do Renaty prócz pogardy ,a Łapka jak wskazuje jego ksywka wpierw robił potem myślał i generalnie pozytywna z niego persona, prócz robienia żony w wała oczywiście(swoją drogę mając taką żonę zdradzanie jej jest kretynizmem). Wielka szkoda,że pozbyli się Nielata, Metyla i Władka, no i oczywiście jednej z lepszej postaci jaką był Benek, no ale cóż to nawet w filmie było tak wiec w serialu trudno byłoby od tego odejść. Kmieciaka, Ciągłego nie liczę bo byli praktycznie przez cały serial, choć smutno skończyć z dzieckiem jako barbecue czy też być odstrzelonym na parkingu hipermarketu.

ocenił(a) serial na 10
mati_mac

zgadzam się z Twoją wypowiedzią, dodając, że Łapka był nawet spoko, nie wadził mi, ale Renia za to strasznie mdła i nie pasująca do reszty bohaterów.