Super serial lecz 3 seria wg mnie straciło dużo na jakości ze względu na łapkę i renatę. Denerwujące postaci jak mało które.
Zgadzam się ;) Mnie po prostu denerwował ten częsty brak myślenia łapki, szybciej strzelał niz myślał.
Czyli był jak ta brygada at która wywaliła drzwi i pobiła i bogu winnych ludzi, ech realizm w pełnym znaczeniu tego słowa a ty się czepiasz:D.
Mnie postać Łapki się podobała a co do Reni jak to napisał już kmieciak77...no cóż
Mnie się podobał bardzo w 26 odcinku miał jedną scenę która mi się bardzo podobała:D.
Najbardziej wadziła Renia wkurzająca na wskroś,a jej wielka miłość z Igorem trochę naciągana, bo nie wierze że postać taka jak Igor mogłaby poczuć coś do Renaty prócz pogardy ,a Łapka jak wskazuje jego ksywka wpierw robił potem myślał i generalnie pozytywna z niego persona, prócz robienia żony w wała oczywiście(swoją drogę mając taką żonę zdradzanie jej jest kretynizmem). Wielka szkoda,że pozbyli się Nielata, Metyla i Władka, no i oczywiście jednej z lepszej postaci jaką był Benek, no ale cóż to nawet w filmie było tak wiec w serialu trudno byłoby od tego odejść. Kmieciaka, Ciągłego nie liczę bo byli praktycznie przez cały serial, choć smutno skończyć z dzieckiem jako barbecue czy też być odstrzelonym na parkingu hipermarketu.