witam czy wie ktos moze czym bawi sie misza w 2 sezonie w 2 odcinku w 22 minucie ma cos w rekach i przeklada miedzy palcami co to jest za gadżet??? ogladalem te scene kilka razy ale nie mam pojecia co to moze byc prosze o pomoc w ustaleniu tego przedmiotu z góry dzieki!!!
Wydaje mi się, że jest to nóż motylkowy.
Link poniżej:
http://www.youtube.com/watch?v=Wkx9B8viaos
hmmm... nóż motylkowy to to na pewno nie jest bransoletka też raczej nie wyglada to na jakies korale na zyłce albo cos w tym rodzaju tylko pytanie jaka ten przedmiot nosi nazwe?! np grecy maja taki przedmiot który sie nazywa "komboloj" teraz pytanie misza jesr rosjaninem czeczencem ciezko powiedziec i moze własnie tam skad pochodzi takie zabaweczki sa popularne... jak ktos jeszczena cos wpadnie to prosze o wpis na forum pozdr.
z całym szacunkiem to nie jest nóz motylkowy ponieważ posiadam kilka takich noży i na 100% to nie nóż motylkowy nie zmiena to faktu iz nadal pozostaje zagadką co to jest...
to są koraliki z bambusa widziałem takie w sklepie z chińskimi przedmiotami hah
hyh podobacie mi sie towarzyszu wkońcu przełom w sprawie a w jakim sklepie konkretnie jakas nazwa tego jest? nie ukrywam ze chciałbym taki zakupic.. pozdrawiam serdecznie
chodzi mi czy jest konkretna nazwa tej zabaweczki z bambusa! sklep ze chinski to jasnosc a w jakim miescie to widziałes? patrzyłem po necie wczoraj ale nie było w internetowych chinskich sklepach takieg czegos
powiem ci że nie wiem jak to się nazywa widziałem to w galerii w Poznaniu ja jestem z Konina
to udziel mi chociaz informacji w jakiej galeri na jakiej ulicy! w poznaniu to było! kurde chciałbym takie coś kupic... :)
a i jeszcze pytanie ma ktos moze orginalny dzwonek despera? ale orginalny jak w filmie nie jedna petle ani jakas imitacje bo imitacji mam dosc sporo!! z gory dzieki wiem ze ten temat jest poruszony na forum wiele razy ale poruszam go poraz kolejny pozdro dla wszystkich fanów Pitbulla!!!!!
ulicy nie znam ale to było w centrum handlowym w "centrum Poznania" byłem u kumpla w Poznaniu i szwendaliśmy się po pabach i sklepach wiesz ja tak Poznania z ulic to nie znam ;) a co do dzwonka to wuja google służy pomocą
https://www.google.pl/search?q=pitbull+dzwonek+despera&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rl s=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
wydaje mi sie ze skoro to było w centrum to stary browar to był na 100% ul półwiejska jesli chodzi o centrum handlowe a jesli to było poza w jakims sklepiku na deptaku to nie ustale tego... ale dzieki za info pozdr