PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78724
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

witam czy wie ktos moze czym bawi sie misza w 2 sezonie w 2 odcinku w 22 minucie ma cos w rekach i przeklada miedzy palcami co to jest za gadżet??? ogladalem te scene kilka razy ale nie mam pojecia co to moze byc prosze o pomoc w ustaleniu tego przedmiotu z góry dzieki!!!

ocenił(a) serial na 8
Desperek

Wydaje mi się, że jest to nóż motylkowy.

Link poniżej:
http://www.youtube.com/watch?v=Wkx9B8viaos

szulcuu

moim zdaniem to jest jakaś złota bransoleta, taka ja od zegarka, bo to się zgina, to nie jest nóż.

k0t

hmmm... nóż motylkowy to to na pewno nie jest bransoletka też raczej nie wyglada to na jakies korale na zyłce albo cos w tym rodzaju tylko pytanie jaka ten przedmiot nosi nazwe?! np grecy maja taki przedmiot który sie nazywa "komboloj" teraz pytanie misza jesr rosjaninem czeczencem ciezko powiedziec i moze własnie tam skad pochodzi takie zabaweczki sa popularne... jak ktos jeszczena cos wpadnie to prosze o wpis na forum pozdr.

ocenił(a) serial na 10
szulcuu

to jest na pewno nóż motylkowy ;-)

killerek132

z całym szacunkiem to nie jest nóz motylkowy ponieważ posiadam kilka takich noży i na 100% to nie nóż motylkowy nie zmiena to faktu iz nadal pozostaje zagadką co to jest...

ocenił(a) serial na 10
Desperek

ja muszę jeszcze raz luknąć bo mam PitBulla na kompie :-)

ocenił(a) serial na 10
Desperek

to są koraliki z bambusa widziałem takie w sklepie z chińskimi przedmiotami hah

killerek132

hyh podobacie mi sie towarzyszu wkońcu przełom w sprawie a w jakim sklepie konkretnie jakas nazwa tego jest? nie ukrywam ze chciałbym taki zakupic.. pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) serial na 10
Desperek

NO TOWARZYSZU sklep nazywał się z chińskimi przedmiotami :-)

killerek132

chodzi mi czy jest konkretna nazwa tej zabaweczki z bambusa! sklep ze chinski to jasnosc a w jakim miescie to widziałes? patrzyłem po necie wczoraj ale nie było w internetowych chinskich sklepach takieg czegos

ocenił(a) serial na 10
Desperek

powiem ci że nie wiem jak to się nazywa widziałem to w galerii w Poznaniu ja jestem z Konina

killerek132

to udziel mi chociaz informacji w jakiej galeri na jakiej ulicy! w poznaniu to było! kurde chciałbym takie coś kupic... :)

Desperek

a i jeszcze pytanie ma ktos moze orginalny dzwonek despera? ale orginalny jak w filmie nie jedna petle ani jakas imitacje bo imitacji mam dosc sporo!! z gory dzieki wiem ze ten temat jest poruszony na forum wiele razy ale poruszam go poraz kolejny pozdro dla wszystkich fanów Pitbulla!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Desperek

ulicy nie znam ale to było w centrum handlowym w "centrum Poznania" byłem u kumpla w Poznaniu i szwendaliśmy się po pabach i sklepach wiesz ja tak Poznania z ulic to nie znam ;) a co do dzwonka to wuja google służy pomocą

https://www.google.pl/search?q=pitbull+dzwonek+despera&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rl s=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

ocenił(a) serial na 10
killerek132

wystarczy wpisać w google frazę

PITBULL DZWONEK DESPERA

ocenił(a) serial na 10
killerek132

DZWONEK TO

Stevie Wonder - Part-Time Lover

killerek132

wydaje mi sie ze skoro to było w centrum to stary browar to był na 100% ul półwiejska jesli chodzi o centrum handlowe a jesli to było poza w jakims sklepiku na deptaku to nie ustale tego... ale dzieki za info pozdr

Desperek

Witam po tylu latach... Czy udało Ci się to znaleźć? Desperacko tego szukam i to moja jedyna nadzieja xd