PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78752
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull
ocenił(a) serial na 9
larwa93

z jednej strony dobrze, trochę łez, ale spodziewałam się dłuższego zakończenia .

ocenił(a) serial na 9
larwa93

Co z Galą właściwie? Przeżyła czy nie?

ocenił(a) serial na 10
server69

jakby nie przeżyła to by nie leżała na oddziale podpięta pod aparaturę..........

ocenił(a) serial na 10
larwa93

mam nadzieje że nakręcą nowy sezon

ocenił(a) serial na 10
niko_filmweb

Już trochę minęło, więc nie wiem czy będą krecic jeszcze.

ocenił(a) serial na 10
larwa93

Jak dla mnie zakończenie bez jakiegokolwiek sensu. Nie wiemy czy Gala przeżyla czy też nie ... Podobnie jak w Glinie trochę xd

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Chyba liczyli na czwarty sezon i to co mówił jakiś czas temu Królikowski nie ma tu znaczenia no ale ostatnio w Polsce w ogóle seriale kryminalne nie są w modzie poza tym okropnymi docu-crime(a i to chyba tylko z powodu kosztów produkcji tych ''dzieł'').....

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

mamy za to badziewnego malanowskiego czy inne w11 czy detektywow, rzygac sie tym wszystkim chce

użytkownik usunięty
larwa93

Gala zostala ranna ale przezyla

ocenił(a) serial na 9

Przecież tego nie wiadomo. Widz sam interpretuje zakończenie. Zostawili nam "Niedomknięte drzwi". Równie dobrze Gala mogła umrzeć w tym szpitalu po zakończeniu. Specjalnie nie było zakończenia gdy lekarz mówi że Gala z tego wyjdzie by widz się zastanawiał.

użytkownik usunięty
TheUndertaker

Wiadomo ;) Gala lezy podlaczona do kroplowki,poza tym glownym aspektem tego czy zyje jest to ze oddycha,widac to ewidentnie gdy jest na nia zblizenie (patrzcie na posciel),tak wiec przezyla.

ocenił(a) serial na 10
larwa93

Dwa ostatnie odcinki trzeciego sezonu tj. porwanie Dżemmy, Artak nie mogący zastrzelić w szkole syna Gebelsa jak i postrzelona Gala oraz słodki ślub Despera to dla mnie ŻENADA. Mówię to z żalem bo Pitbull to mój ulubiony serial kryminalny. Zmiana reżysera w trzeciej serii była niewybaczalnym błędem. Pitbull to zdaniem funkcjonariuszy operacyjnych, serial najlepiej przedstawiający ich prace. A moim zdaniem nie powinno być w nim wątków rodem z Klanu czy M jak Miłość. BTW I i II seria mistrzostwo świata, pierwsze odcinki III serii bardzo dobre. Końca nie chce pamiętać.