PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78755
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Nie bede juz pisal, ze jakikolwiek odciniek PITBULLA jest energetyczny albo gesty, bo mi pozniej stopniowanie przymiotnikow siada, jak zobacze nastepny z odcinkow ;-) No "ladnie sie porobilo" ... a jak ladnie to "ladnie sie porobilo" zostalo zrobione ;-) Po piersze "Klapkarz" ... z jednej strony pierdolowaly i smieszny, ale w scenie rozmowy z Mloda prawdziwie ludzki, uwierzylem mu od razu. Mloda ... harda i ludzka. No i Gebels w minimialistycznym watku lirycznym. I znow "ludzkie" oblicze. W sumie to caly odcinek byl wlasnie "ludzki", oprocz Nielata ... cholera jasna, gdzie empatia, gdzie? No i jeszcze Igor ... w przewrotny sposob zyskujacy szacunek bratanicy. Dzieczyna grajaca ta role lepsza niz te dwie z obsady "Czesc Tereska". Uffff ... dobre.

ocenił(a) serial na 9
TenCoNieKreciNosem

uff puff sruff żebys zawału przy następnych nie dostał ;) gdzie jest K***A 14 ja sie pytam?? miejsca na serwere nie maja czy jaka cholera? :)

ocenił(a) serial na 9
ghosst

no ... jest to prawdopodobne ... i jeszcze krew mnie zaleje, jak klasycznego rodaka, ze ktos potrafi takie dobre rzeczy robic ;-) Jakby co i jakbym nie skomentowal "14" to wiecie gdzie mnie szukac. Albo pod kroplowka albo pod jakims debem. ;-)

ocenił(a) serial na 9
TenCoNieKreciNosem

hehe no to mi sie podoba, a wrazie co: Odcinek: Despero zostaje wezwany do komendanta stołecznej. Za pobicie funkcjonariusza idzie na banicję do komendy rejonowej na Żytniej. Od początku nie układa mu się z tamtejszym kierownikiem?

Zamaskowani mężczyźni obezwładniają wartownika w jednostce wojskowej na Bemowie i kradną broń z magazynu. Komendant zwołuje szefów wszystkich wydziałów. Przy sprawie Bemowa ma pracować każdy. Policjanci mają uruchomić informatorów i stanąć na głowie, byle ustalić sprawców.

Monika zajmuje się sprawą Agaty, matki dwójki dzieci, którą terroryzuje mąż. Rozmawia z nim, okazuje się uprzejmym człowiekiem. Zupełnie innym, niż w zeznaniach Agaty? i UWAGA SPOJLER

:)

młoda nie zapobiegnie smierci dwójki dzieci, ale czy o te chodzi głowy nie dam :) no i popadnie w depreche, dopiero po strzelaninie w parolach wróci na Rakowiecka... tak gdzies czytałem.

ocenił(a) serial na 10
ghosst

Ej widze , że jesteście maniakami please powiedzcie mi czemu ten Goebels spzredał Matyla co on kurwa jest lewy..... tak jak wtedy co nie wział tych dolarów dla syna bo rudy gej go namówił do uczciwośći....serial jest inny niż reszta wiec mogli tu wbrew konwencji zrobić że wziął łapówkę.....
powiedzcie czemu GEBELS tak odjebał co mu Metyl zrobił??????????????????????????? tylko nie piszcie że dlatego bo z gangusami sie umowił to wiem ale czemu starego przyjaciela tak załatwił na amen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie wtedy wkurw.... i jeszcze Desperski i ta córeczka dupka Tedego młoda Rossati niezły wątek moim zdaniem nic juz z nich nie bedzie a Despero to ma przejebane z komendy wyleciał ..nie mogę sie doczekaćjak to sie skończy....AhA ruda Monika spoko bo wypuściła tego goscia a rudy Nielat nie ma dla mnie juz szacunku jest taki uczciwy że mam nadzieje go rozjebia!!!!!!!!!!!!!!

Powiem wam tylko tyle , że nienawidze policji!!!!!!!!!! i nie oglądam innych polskich seriali o pierd. psach kiedys sie ogladało Ekstradycję i to wszytsko ...takze PITBULL jest naj bo JEST REALNY ze CHA jest tak REALISTYCZNIE oddany ze szok no i te zabiegi wszystkie odcinki w UPALNE LATO tylko i wtyłącznie SPOCONA BRUDNA POLSKA plus MUZYKA idealnie pasuje

TCJ

Czy to prawda że w 14 odcinku gra Bartosz Opania??

ocenił(a) serial na 9
ghosst

Przezylem ... obejrzalem "14" i nie dostalem zawalu serca ... ale cisnienie skoczylo ... przed nastepnymi odcinkami chyba jakies kropelki zapodam ;-)