Lepsza od wszystkich pozostałych razem wziętych bo w tych niezwykłych ujęciach naszej planety można poczuć naprawdę obecność Boga i aż sie chce zobaczyć to wszystko na własne oczy
Popieram ujęcia z jakich zostaje pokazany nasz piękny świat poprostu powalają. Polecam wszystkim sympatykom przyrody :]
No fajnie ma mój przedmówca ;) a więc radze udać sie do okulisty skoro nie widzi w tak niezwykłych i niesamowitych miejscach pierwiastka boskiego a będąc w takim otoczeniu wyciszonym można go nawet usłyszeć .
Olać boga, dla mnie liczą się obrazy pokazane w tym filmie szkoda tylko ze działalność człowieka za niedługo wszystko wytruje i wybije i jedynie co nam pozostanie to tylko oglądanie takich filmów i wspominanie jak to kiedyś fajnie wyglądało
dokładnie olać człowieka - najwspanialsze dzieło boga, stworzone na jego obraz i podobieństwo
Każdy widzi tu co chce... Narrator (Sir Attenborough) jest naturalistą i nie miesza Boga do wszystkiego.
O ile mnie pamięć nie myli, 'Planeta Ziemia' powstała przy współpracy tych dwóch gigantów.
Pozdrawiam