PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=329991}

Planeta Ziemia

Planet Earth
2006
8,5 16 tys. ocen
8,5 10 1 15991
9,0 2 krytyków
Planeta Ziemia
powrót do forum serialu Planeta Ziemia

Lepsza od wszystkich pozostałych razem wziętych bo w tych niezwykłych ujęciach naszej planety można poczuć naprawdę obecność Boga i aż sie chce zobaczyć to wszystko na własne oczy

ocenił(a) serial na 10
ninja_4

Popieram ujęcia z jakich zostaje pokazany nasz piękny świat poprostu powalają. Polecam wszystkim sympatykom przyrody :]

ocenił(a) serial na 10
ninja_4

To prawda, ale Francuzi też robią dobre filmy ;-)

ocenił(a) serial na 10
ninja_4

taaaa Boga można tam poczuć jak nic ;] buehahaha

nespriv

No fajnie ma mój przedmówca ;) a więc radze udać sie do okulisty skoro nie widzi w tak niezwykłych i niesamowitych miejscach pierwiastka boskiego a będąc w takim otoczeniu wyciszonym można go nawet usłyszeć .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
ninja_4

Olać boga, dla mnie liczą się obrazy pokazane w tym filmie szkoda tylko ze działalność człowieka za niedługo wszystko wytruje i wybije i jedynie co nam pozostanie to tylko oglądanie takich filmów i wspominanie jak to kiedyś fajnie wyglądało

pizmak_os

"Olać boga..", "szkoda tylko że działalność człowieka" - no właśnie.

Olać Człowieka nie Boga.

ocenił(a) serial na 10
RealKalps

dokładnie olać człowieka - najwspanialsze dzieło boga, stworzone na jego obraz i podobieństwo

ocenił(a) serial na 9
ninja_4

Każdy widzi tu co chce... Narrator (Sir Attenborough) jest naturalistą i nie miesza Boga do wszystkiego.

ninja_4

polecam zobaczyc filmy national geographic

vladdyboy

O ile mnie pamięć nie myli, 'Planeta Ziemia' powstała przy współpracy tych dwóch gigantów.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
ninja_4

A w którym odcinku można poczuć obecność Boga ?

użytkownik usunięty
ninja_4

O jakim "Bogu" piszesz?