PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95952}

Plebania

2000 - 2012
3,9 24 tys. ocen
3,9 10 1 23751
5,0 4 krytyków
Plebania
powrót do forum serialu Plebania

Ulubiony

ocenił(a) serial na 4

Jedyny tasiemiec nadawany obecnie, który jestem w stanie oglądać.

ocenił(a) serial na 2
Wodorost

Moherowe dno

Wodorost

Zgadzam się. Od nudnego Klanu, M jak miłość, Barwy szczęścia, Samo życie , Na wspólnej aż robi mi się nie dobrze! Tylko inne tytuły, aktorzy ci sami i ta sama nuda! ble
Ludzie tak zrzędzą na Plebanię bo są pod wpływem negatywnych opinii promowanych w tv na temat księży, ugruntowałam to przekonanie gdy zajrzałam przed chwilą na stronę "Ojca Mateusza", serial inny niż pozostałe polskie seriale no bo też nie nasz pomysł, a ludzie i tak mówią że dno i wyzywają od klechy. Ci co tak robią z tym serialem i z Plebanią po prostu ich nie oglądają lub obejrzą jeden odcinek, góra dwa i już wystawiają "obiektywne" opinie, bo są pod naciskiem lub chcą być modni i nowocześni i tyle.

ocenił(a) serial na 7
Wodorost

Zgadzam się z przedmówcami. Serial opowiada całkiem ciekawe historie, takie z życia, a nie to co "M jak Miłość" i inne. Same zdrady, kłótnie i tylko wszystko by przyciągnąć widzów na gówno. Moim zdaniem "Plebania" mimo niezbyt dobrego wykonania, muzyki itd. jest całkiem w porządku serialem polskim. A co do mojego ostatniego przedmówcy - Tak, serial "Ojciec Mateusz" jest świetny, tyle, że nie można porównywać go do "Plebani", bo oprócz motywu księdza, parafii i kilka innych, NIC ich nie łączy. :-)