PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

To ze Jenny jak narazie nie będzie grała w Gossip Girl to juz każdy wie.Ale podobno Vanessa też ma na jakiś czas zrezygnować.Jest już pewne, że Taylor Momsen, po tym sezonie, opuści Plotkarę. Nieoficjalnym powodem ma być konflikt Tylor ze scenarzystami. W serialu, odejście Jenny będzie "kulminacją wielu rzeczy, które Jenny zrobiła różnym ludziom".

E!Online odnosi, że kolejna aktorka szykuje się do tymczasowego odejścia z serialu. Jessica Szohr, pod koniec sezonu, również opuści serial na jakiś czas. Vanessa, w ostatnich odcinkach obecnego sezonu, wyjedzie z kraju. Co ciekawe, obie aktorki mają zagwarantowane stałe role w kolejnym sezonie. Można się więc spodziewać, że obie wrócą na ekrany telewizorów prędzej czy później.

Wiadomo również, że Serena idzie na wojnę z Jenny. Walka rozegra się oczywiście o Nate'a.

Ja się z tego ciesze a Wy?

plistek43

Właśnie słyszałam o Vanessie. Właściwie mało się nią interesuje więc jakoś nie będę płakała z powodu jej zniknięcia.

A co do Sereny i Jenny to w odcinku 19 Nate "wyprosił" Jen z mieszkania po tym jak kłamała, że nie rozmawiała z S podczas ślubu Doroty. Przed zajściem Jen wmawiała N że S nie jest jego warta i że nie pasują do siebie. J wychodząc powiedziała "Jesteście siebie warci". Będzie się działo XD

ocenił(a) serial na 8
plistek43

No.Też widziałam 19 odcinek.I dobrze,nareszcie coś ciekawego między S i J.Bedzie bitwa o Nate'a.I mam nadzieję,że ciekawa.Wtedy może wątki S by sie poleprzyły.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Wątki S. się nie polepszą, bo dali jej ten z ojcem. :/

Co do Vanessy to tak! tak! tak!!!!!!!! Niech wyjedzie na całe życie, Dan z nią zerwie przez internet, a ona nigdy nie wróci!

ocenił(a) serial na 8
plistek43

No ale pofilozofować można...Pewnie tak,watki S sie nie poleprzą.Chociaż bym nawet chciała.A Vanessa tak!Niech jej nie bedzie.Dan z nią zerwia,bedzie mieć nową dziewczynę i OK.Obojetnie jak czy przez internet czy telefon.Bylle jej nie bylo i żeby zerwali.

plistek43

No i dzięki Bogu. Przecież wątek N&S był jak papka. Nate zawsze był przezroczystą postacią, a jak wszystko było między N&S dobrze, to było tak słodko i idealnie, że robiło mi się niedobrze. Takie to wszystko naciągane.

Vanessa? W sumie, jest mi obojętna, chociaż ostatnio i tak lekko zniknęła z fabuły, mało jej, ogólnie. Nie lubię jej w zestawieniu z Danem. W ogóle, to zauważyliście, że fabuła zrobiło kółko? Brooklyn został na Brooklynie, Nate jest z Sereną, jak "przed serialem". Tylko Jenny ze słodkiego niewiniątka zrobiła się drapieżniejsza.

Ogólnie, lubię Jenny. Może nie jest genialną aktorkę, ale lubię jej postać i jej muzykę. W rzeczywistości trochę zmanierowana i buntująca się przeciw niczemu, ale ją lubię.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

Jeśli to prawda, to bardzo się cieszę. Od początku jej nie lubiłam (chociaż to chyba mało powiedziane).