PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Pewnie zauważyliście, ale Plotkarze w 3 sezonie Dorotha powiedziała po polsku ,,gratulacje''...całkiem inny głos ma niż jak mówi po angielsku jak dla mnie.

Hmm_Ciastko

jaki odc ? bo jakos nie pamietam :)

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

Gdy Blair myśli,że jej mama jest w ciąży,a to Dorota jest.Kupiła dla siebie test ciążowy.3 sezon,nie pamiętam który odcinek.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

oh, przecież dorota to zuzanna szadkowski, polka :http://www.filmweb.pl/o758499/Zuzanna+Szadkowski więc jej (nasz) harakterystyczny język był niejednokrotnie wykorzystywany jako sympatyczny i zabawny przerywinkik w serailu ;)

paula1990

A nie chodzi czasem o 19 odcinek w 2 sezonie ;> ? Kiedy S i C chcą się dowiedzieć od Doroty gdzie jest B... Jeśli w 3 sezonie Dorota również mówi po polsku to napiszcie w jakim odcinku bo nie kojarzę... ;)

martusia3318_fw

A już wiem to było w 11 od 3 sezonu... kiedy B zobaczyła test ciążowy w torbie E i powiedziała ze jest w ciąży na co Dorota GRATULACJE ;d

użytkownik usunięty
martusia3318_fw

a dużo razy mówi po polsku ... w odc. 18 seri 3 tez bedzie po polsku duzo mówić.

I mówi też do C. " Zwariowałeś gówniarzu! Ja pracuje dla miss Blair a nie dla Ciebie! ... "

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

Acha, w 18 odcinku 3 serii będzie bardzo dużo mówić po polsku.

plistek43

a skąd wiesz można już pobrać odcinek??

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

Nie jutro będzie można pobrać odcinek 18,a wiem o tym,bo na spoilertv są cztery fragmenty tego odcinke.

plistek43

więcej niż cztery ;)

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

http://www.spoilertv.com/2010/04/gossip-girl-episode-318-unb...

Tu masz te fragmenty.

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

No nie wiem,ale jak ja ostatnio wchodziłam to były tylko te cztery.Może dodali.Już można pobrać 18 odcinek w internecie.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Kurcze, dopiero teraz sciąga mi się odcinek, to w 18 Dorota mówiła po
polsku? Jak tak, nie mogę się doczekać. :)

ocenił(a) serial na 8
nancy500

tak, w 18. czesto slychac ją w tle, a raz jak rozmawia z rodzicami przez telefon. śmiesznie to wypada.

ocenił(a) serial na 6
alexze

krzyczy 'matko boska częstochowska' czad to oglądać w takim serialu :P

ocenił(a) serial na 8
wrednakozka

w pierwszym sezonie o ile dobrze pamiętam, też mówiła coś po polsku ;)

quentinka

To było w 3 sezonie chyba odc. the treasure of serena madre, z tymi gratulacjami. Ja obejrzałam na necie online tylko do tego, gdzie są uro Nate'a i grają w zabójcę. Zna ktoś stronę gdzie można online oglądać dalsze odcinki?

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

seriale online .... jakas taka strona jest i tam na bieżąco wrzucają wszystko