Jak wrażenia? :)
żal mi Chucka, tak lata za tą Blair, ale nie dziwię się jej... mam nadzieję że się szybko pogodzą :)
no i polskie akcenty były genialne ! kocham Dorote ! <33
Ja niezbyt zrozumiałam, więc proszę powiedzcie mi o co chodzi z Danem &
Blair!?
Po prostu Dan pocieszał Blair :) Romansu z tego nie będzie..choć nie zbadane są wyroki scenarzystów xD
A co do odcinka to uwielbiam Dorotę! Jest świetna :) A polski brzmi tak jakoś dziwnie wśród wszechobecnego angielskiego ;D
Chuck był taki..hmm.. szkoda mi go, ale wszystko będzie dobrze..musi być! ;D
Serena zaczyna mnie straszne denerwować..
A ja mam nadzieję, że się szybko nie pogodzą :]. Niech wie co stracił no i w końcu zaczyna się coś dziać, trzeba było tyle czekać aż rozpocznie się jakaś akcja :)))
Ale pewnie zaś się będą swatać do końca sezonu 3:))
To już wiemy dlaczego odwróciła się od niego Blair!
A z promo 3x19 można wywnioskować dlaczego znienawidzi go Nate i Serena. :)
No i wraca stary Chuck!
Nie no nie wierzę ! Jak on mógł tak łatwo sobie odpuścić...! Jeszcze patrząc na promo do odcinka 19 to już w ogóle, powrót Blair i Chucka będzie długą i wyboistą drogą :|
Od Chucka? No to wiadomo od początku chyba, nie? ;p
aa odcinek podobał mi się BARDZO! Dużo Chucka i Blair. On ją przeprasza, ona jest nieugięta, on próbuje wzbudzić jej zazdrość, oboje podłamani. Uwielbiam ich, tak samo razem jak i osobno ;D
Dan i Blair, całkiem fajnie układa się ta relacja między nimi. Widać, że mimo iż B. zawsze była dla niego wredna, on potrafi zachować się jak człowiek! Nawet podobał mi się Dan w tym odcinku, może dlatego,że nie było obok niego wiecznej przylepy, Vannessy. Może dlatego odcinek tak mi się podobał?
BARDZO podobała mi się scena, kiedy Blair przebija balonik 'Game over' Genialne! ;D za to duży minus za wymuszoną scenę przed ślubem, kiedy Blair przy wszystkich się rozpłakuje i mówi, że ona i Chuck nie są szczęśliwą parą. To takie głupie trochę, robić takie przedstawienie przy wszystkich, ale za to mina Chuck a bezcenna.
Nie skomentuję Nate'a czy Sereny, bo nic nie mam do powiedzenia ;p
Jenny się uczepiłaa, jak cholera. Uparta jest ;D
No tak... ale była mowa, że tak nabroi, że odwrócą się od niego WSZYSCY!
Blair ma już z głowy!
Ale jest jeszcze Nate i Serena...
No i promo 19 odcinka pokazuje co Chuck zrobi Nate'owi i Serenie!
Jeśli mu się uda to go znienawidzą...
Bo jego udział wyjdzie na jaw prędzej czy później. :P
Ja też mam nadzieję, że wszystko wróci do normy ;/ I w ogóle, zdziwiłam się jak zobaczyłam to promo, skoro zrujnował sobie związek to nie znaczy, że musi od razu zrobić to z Sereną i Natem... Wredny się robi. A Jenny jest wkurzająca, wszędzie się wtrąca ;/ Mogłabym sobie znaleźć chłopaka, ale tak to przynajmniej jest sensacja w serialu ;p
Oby N. i S. przetrwali..
Chuck - Gosh! Jak on mógł zrobić to Blair. Nie,ne,nie. No cóż... Teraz będzie dłuuga droga do odbudowania związku, ponownego zaufania sobie, odkrycia, że po mimo wszystko są w stanie przezwycieżyć przeciwności ponieważ się kochają, i że 'Jesteśmy Chuck i Blair. Blair i Chuck. Najgorsza rzecz, jaką zrobiłeś...najstraszniejsza myśl, jaką miałeś...Będę stała przy tobie, bez względu na wszystko.'
Poza tym podobał mi się C uganiający się za B (jak za czasów 2 sezonu)
Nie podoba mi się za to, że wraca nasz dawny Chuck - Dzi*wki, alkohol...
Chociaż właściwie pociągają mnie dranie, Chuck był draniem a tego się nigdy nie pozbędziesz do końca.
Blair - Nie uległa wobec C, przybita odrobinę, chyba nawet zagubiona. Dialogi z Chuckiem (szczególnie scena gdy on zakłada jej naszyjnik a ona go całuje) No i 'This game is over' <33 wooow, woow woow
Dorota - Wystarczy, że napisze 'Cholera jasna!' i "Matko Boska Częstochowska!' <33 Poza tym Vania i Dorota to na prawdę cudowna para i przemówienie Vanii o tym co najbardziej lubi w Dorocie.
Dan - Pocieszanie Blair mimo, że ona była zawsze dla niego wredna. Brak Vanessy zdecydowanie na plus!
Jenny - Nareszcie! Little J znowu zaczyna mieszać, jak dla mnie jest to plusem ponieważ Związek N&S jest totalnie nudny, A poza tym Jestem zwolenniczką J&N. ;) No i 'Come on...' Niestety nie pamiętam co dalej ale to było słodkie. wow.
Eric i jego nowy obiekt westchnień - Może być ciekawie.
Oh wow się rozpisałam.
Aha! Dodam jeszcze, że wielbię sen Chucka. Na początku myślałam, że to Blair śni bo w końcu ona zawsze takie sceny miała a tu prosze. ;D
Nie wiecie może czy to było wzorowanie na jakimś konkretnym filmie? (Jak w poprzednich przypadkach All About Eve Gdzie Blair Robiła za Bette Davis a Vanessa za Annie Baxter. Był chyba też sen w którym była Holly Golightly z Śniadania u Tiffaniego)
Oby N i S przetrwali :)
B i C na pewno predzej czy pozniej przetrwaja :D
a Little.J niech sobie znajdzie kogos kto ja bedzie chcial a nie uczepila sie N.
mam nadzieje ze watek Erica bedzie ciekawy ;)
"Był chyba też sen w którym była Holly Golightly z Śniadania u Tiffaniego)"
Nawet dwa były. :D
Ja też jestem za JeNą, ale jestem za tym też, żeby Jenny znalazła sobie jakiegoś przystojnego chłopaczka. ^^ W swoim wieku, żeby jej antyfani nie mieli tego głupiego argumentu w zanadrzu. Byle związek Sereny & NAte'a się rozpadł, bo nie mogę się na nich patrzeć, i nie mogę ich słuchać.
Dokładnie!
Nie mogę się patrzeć na ich nudne i naciągane mega problemy w stylu 'Nasz związek opiera się na prawdzie i zaufaniu bo nie gramy w gierki jak C i B ale jednak mamy przed sobą sekrety i jest nam bardzo przykro z tego powodu' Na myśl mi przychodzi para Tak-robią-przyjaciele czyli V i D, których największym problemem jest banie się powiedzieć, że jego coś-tam-coś-tam jest beznadziejne bo nie jesteśmy przyjaciółmi tylko parą.
JeNa albo Jenny i ktoś nowy. Bo w sumie wątek Little J jest ciekawy, ale mało rozwinięty a można by pokazać więcej J, która pojawia się nie tylko dlatego, że zakochuje się w N. Mogliby rozwinąć jej wątek pokazać jej 'szkolne służki' - tak jak było w przypadku B za czasów Queen Bee.
Odkąd w drugim sezonie pojawiło się coś na rzeczy między J i N miałam nadzieje że na nowo coś zaiskrzy, jednak po 18 odcinku odczuwam coraz to większą niechęc do Jenny.
Bardzo interesuje mnie też, co się stanie odnośnie wątku z ojcem S.
Teraz przychodzi czekac az 2 tyg na nowy odcinek. Buu.
Ja ściągałam z exsite.pl,tylko na razie jest bez napisów.Jutro powinny być,albo dziś w nocy.
ja sciagam z torrenty.org ale trzeba byc zalogowanym a za to sie z tego co pamietam placi,
Mnie zawsze najbardziej interesowala para B i C, S i N oraz Dan i lubie tez Lily, od ostatniego odcinka Erick moze tez byc ciekawy, V jest mi obojetna, a Little.J po prostu nie lubie, mam prawo, tak jak ktos moze nie lubic B, V, S czy kogokolwiek.
mi Jenny była zawsze obojętna, ale teraz mam jej dość, jest taka wredna ! Jak mozna się tak wciskac w kogoś związek?! No niby fajnie bo cos się dzieję, ale żeby być tak wrednym... ;/
a wgl słyszeliście już? znowu ma być przerwa w emisji, 19 odcinka nie będzie w tej poniedziałek tylko dopiero w następny ;/ nie wytrzymam.....
Ja też się nie mogę doczekać ;p Zawsze przerywają w najmniej odpowiednim momencie.
hahaha, elenex89 - Blair się nie da nie lubić ;P
Wracając do odcinka .. Dopiero teraz ten sezon staje się ciekawy ! Teksty Doroty nieziemskie <3 hahah xd Powraca dawny C. jego gry, laski etc ! Uwielbiam Chair ale brakowało mi starego Chuck'a ! <3
Serena .. jezu dziewczyno ! Ta scena B. i jej w łóżku .. to było takie żałosne .. 'Boże my tak sobie ufamy, nie mamy tajemnic bla, bla, bla' - Chyba najgorsza scena ...
Napisze to trzeci może czwarty raz .. Kur.wa przestańcie psuć tak postać J. ! - uwielbiam ją .. jej wątki dodają zawsze takiej świerzości .. np pokaz na przyjęciu Bass'ów .. w 2 sezonie, a w 1 ta walka z B., No a w 3 to tylko ona mnie trzyma przy tym serialu, sorry ;P
Brak V. - Wieeeelki plus ;D Niech wyjadą gdzieś z S. ;P
waniliowo - nooo ok ja w sumie tez uwazam ze B nie da sie nie lubic :) ale wiesz kto co lubi ;)
Ty chcesz zeby V gdzies wyjechala z S, jestem prawie tego samego zdania niech V jeeeeeedzie ale nieh zabiera ze soba J :)
Dzisiaj czytałam na jakiejś stronie,że Jessica zdradziła Eda i on jej jak narazie nie wybaczył.Może w tym sezonie ograniczą V bo oni zerwali?!
Byłabym szczęśliwa.Jakos w ostatnim odcinku-18 jej nie było,więc może cos z tym zrobią?!!:)
Dla fanów Jenny mam smutną wiadomość ( ja tam w sumię się ciesze). W 4 sezonie zabraknie Jenny. Może pojawi się w którymś odcinku jednak bliższych info nie ma
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPO ILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILE RSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSP OILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
Przecież wszysyc już to wiedzą. ;>
I na spoilertv pisali, że jest możliwość, że nie wróci nigdy.
no dobra nie pałam specjalną miłością do Jenny ale troche dziwnie będzie bez niej, w końu to jedna z głównych postaci....
Nikt nie mowi o Carterze ktory wrocil? Czy on jeszcze sie pojawi?
Pasowal do Sereny,ktora jest klamczucha i mnie denerwuje:)
Odcinek fajny, Dorota mowila po polsku:)
a kto w tym seialu nie klamie? Chyba tylko Dorota :P nieeee ona tez klamie przeciez oklamala swoich rodzicow przez tel ;P
Bardzo fajny odcinek:) Smutno mi z powodu Chucka, widać że żałuje tego jak postąpił... A Blair nieugięta ;) Mam nadzieję, że wrócą do siebie... Serena i jej matka mnie denerwują, ciągle okłamują ważne dla siebie osoby:/
Dorota, jej ślub i język polski który się pojawiał - świetne:))) to aż się dziwnie słyszy jak serial po angielsku a tu z polskimi tekstami wyjeżdżają;)