Oglądałam.
SPOILERY z odcinka.
Scena Chucka i Blair po prostu rozkłada na łopatki.
Niesamowite.
Widać było, że gdyby tylko Blair powiedziała słowo, że Chuck ma u niej choć cień szansy to padłby przed nią na kolana i całował po nogach.
Tym "I don't love you anymore" wbiła mu nóż w serce.
Jak się uśmiechnął smutno... ze łzami w oczach (może mi się przywidziało ale jestem pewna, że łzy błysnęły mu w oczach).
Wiem, że Blair go kocha i powiedziała tak bo naprawdę wierzy, że Chuck nie umie stworzyć zdrowego związku - bez manipulacji, kłamstw i zdrad. Zresztą się jej nie dziwię... tyle razy ile dawała mu szansę, ile mu wybaczała... i za każdym razem dostawała mocniejszego kopa od losu. Jak mówi stare porzekadło: "kto ma miękkie serce - musi mieć twardy tyłek".
Niemniej cieszę się, że mają tę rozmowę za sobą.
I, że już się nie nienawidzą.
Tylko po co On ciągnie tę wyblakłą torbę - Evę ze sobą do NY. :(
I mam nadzieję, że Blair pozna kogoś fajnego.
Bo będzie beznadziejnie jeśli Ona będzie się skręcać z zazdrości o Evę a Chuck nie będzie miał rywala.
To Bass powinien chodzić zielony z zazdrości... mając jednocześnie poczucie, że nic co zrobi nie zwróci mu Blair. Chciałabym, by zazdrość, żal i poczucie beznadziei zżerało go od środka! Niech pocierpi Bass-tard! :P
No i Juliet.
Wyszło szydło z worka.
To nie plotkara ani psychofanka Nate'a.
To ktoś kto nienawidzi Sereny i zrobi wszytko, by ją zniszczyć!
Ciekawe kto jest jej wspólnikiem... zakładam, że to ze wspólnikiem Serena ma na pieńku... a Juliet jako "nieznana twarz" robi brudną robotę.
Luis znowu nijaki i mdły.
Jakże mu daleko do charyzmatycznego i ognistego Chucka.
Jak Wasze wrażenia?
zgadzam się z tym, że to Bass powinien cierpieć po rozstaniu z B, i żeby ona sobie kogoś znalazła... żeby C był zazdrosny... :D
ciekawe co bedzie z Malio. hm?
biedna Serena wróciła do NY chciała być z Danem, a on wybrał V...
poor S.
...we don't need a tickets, I'm Chuck Bass :>
:)) Chuck jest i będzie THE BEST :> ta klientka jest taka mdła, że szok! ale cóż,
a co do sceny C&B - widać, ze się kochają ale nabruździli w swoim życiu, między sobą - trzeba czasu, zeby się poukłądało :)
Blair miała cuuuudną suknię! :)
we don't need a tickets, I'm Chuck Bass
Kocham Cię Chuck !! On zawsze w odpowiednim momencie mówi Iam Chuck Bass - może tym razem w smutnym czasie no ale.....
I dont love you anymore - jak to powiedziała to aż łzy mi z oczu popłyneły .. i jeszcze ta piosenka! Wiem że to głupie .. albo jak Chuck powiedział że "stracił jedyną rzecz którą kochał" i czy coś w tym stylu. Nienawidze tej nowej dziewczyny Chucka. Mam jej ochotę głowę urwać jak na nią patrzę .. C&B FOREVER
ja czekam na napisy i już nie mogę się doczekać......mam nadzieje że będą jeszcze dzisiaj wieczorem^^
Brakuje mi dawnego klimatu Plotkary. Jest niby dramatycznie, ale ... Czekałam strasznie na nowe odcinki i będę czekać dalej, kocham ten serial, ale to wszystko powoli robi sie zbyt skomplikowane. Niemniej jednak myślę, że Chuck i Blair nie będą już ze sobą.
A oto kilka spoilerów któe znalazłam dotyczących odcinka 4 i 5 :)
Odcinek 4 skupia się na związku Dana i Sereny oraz próbach zniszczenia Evy przez Blair
Serena i Nate muszą sobie coś wyjaśnić; Serena mówi Nate'owi, że może z nią porozmawiać w każdej chwili, jednak Serena wyraźnie skłania się ku Danowi
Milo nie jest dzieckiem Dana, który jest przez to zasmucony, ponieważ przywiązał się do malucha
Dan zwierza się Rufusowi, że wciąż kocha Serenę, i że miał lecieć do Paryża i zrobić co tylko się da aby ją odzyskać. Plany pokrzyżowała mu Georgina
Eva jest niewinna, ale odchodzi pod koniec 4 odcinka. Zostaje wrobiona przez Blair. Chuck wypowiada Blair wojnę.
Dan i Vanessa zrywają na dobre w 5 odcinku
Możliwe, że ktoś złapał chorobę przenoszoną drogą płciową
Blair nadal kocha Chucka, ale nie może znieść tego, że on przespał się z Jenny
Serena może być zagrożona wydaleniem z Columbii
Chuck chce zabrać wszystko Blair
Chuck załatwia Jenny rozmowę o pracę w Parsons i mówi, że lepiej będzie gdy Jenny stawi się na rozmowę osobiście. Jenny powróci w 6 odcinku.
Ben, "brat" Juliet chce zniszczyć Serenę i pozbawić ją wszystkiego. Juliet czuje coś do Nate'a.
Blair nie powiedziała nikomu o tym, że Chuck i Jenny spali ze sobą.
bardzo jestem ciekawa powrotu J bo to miało byc związane z jakąś tragedią...
zastanawia mnie kim dla S jest, był ten Ben że tak bardzo ją nienawidzi, tak więc wątek juliett też jest dość ciekawy...
C&B no cóż cokolwiek by się nie stało i tak na koncu będą razem:)
no i wyjdzie na to że Blair będzie "tą złą". wolałabym żeby go olała, a nie na siłę próbowała go soba zainteresować....
kocham czerwoną sukienkę blair w której miała iść na bal, wyglądała nieziemsko. chuck jest cudowny jak zawsze a juliet irytuje mnie od samego początku.
No nie! Nie mogę znieść tego , że Chuck chce zabrać wszystko Blair i że załatwia coś dla Jenny. Dobijcie mnie! co jeszcze ?może Chuck i Jenny będą razem ?! ..
Co wlasciwie z Ericiem?? Moze cos przeoczylem ale w odcinku 1 ani 2 go nie bylo i nic o nim nie wiadomo.
Hej dziewczyny :) Skąd można już ściągnąć 04x02 ?! Będę wdzięczna za informację :)
ściągnij sobie program Vuze i wpisz gossip girl s04e02
eric był na wakacjach ze swoim chłopakiem ( w pierwszym odcniku mowił o tym rufus).
Mi się strasznie odcinek podobał ! ;D Dawno w plotkarze odcinek mi się tak nie podobał jak ten. Ostatnio to finał drugiego sezonu. Bywały jeszcze jakieś pojedyncze sceny ale to wszystko. Każda scena była zagrana tak że lepiej być nie mogła. Scena Blair i Chucka najlepsza! :( Upss Serena została sama, oo jaka szkoda ;D zasłużyła. Wszystko tak jak powinno, wreszcie nie ma Jenny. Nate z tą dziewczyną :p wreszcie mu znaleźli jakąś odpowiednią. Aaaa ! i to "I'm Chuck Bass" kolana mi się ugięły jak to usłyszałam. Oglądając odcinek cały czas mnie zaskakiwało, nie to co zwykle ;] Ciekawi mnie co knuje ta Juliet z tą tablicą no ale to się później okaże.
KIEDY DO JASNEJ CHOLERY WÓRCI JENNY!!!!
Jenny i Chuck to najlepsze postacie wiec gdzie ona jest!!!
i dobrze ze Chuck to Chuck a nie jakiś Henny
aa i We don;t need a ticket I'am Chuck Bass nie było takie genialne, wcześniej w jego głosie było to coś teraz jakoś tak zabrzmiało zwyczajnie
odcinek przezajebi**y !!! dlaczego ten serial notuje tak niskie wyniki w USA ! tylko 1,87mln !! malutko !
Dan i Serena... super! Odcinek świetny! Zapowiada się ciekawy sezon. A ta Juliet od samego początku jest denerwująca, mam nadzieję, że sprawa z nią sie wyjaśni i ona zniknie. Nie mogę się doczekac następnego odcinka:P
Nie wiem jak was, ale mnie już powoli nudzi te zmienianie partnerów w GG. Blair powinna wybaczyć Chuckowi, oni idealnie do siebie pasują.
Mi też, już się robi naprawdę "kazdy z każdym" a nie mogę patrzeć na nową dziewczynę Chucka, ta dziewczyna kompletnie nie pasuje do tego serialu, mogli już mu dać jakąś ładną chociaż. A ta zmiana Chucka ... ehhh... no nie przesadzajmy i nie zmieniajmy wszystkiego w tym serialu. Odcinek mi się jednak bardzo podobał - uwielbiam postać Juliet, gra ją Cassidy - taka mała intrygantka ( zupełnie jak w Supernatural).
czy ktos wie jaki tytul ma piosenka, ktora leci w tle podczas gdy Chuck wychodzi do pracy i spotyka Blair jak jedzie taksowka?
EDIT: ok, znalazlam ta piosenke choc latwo nie bylo :) gdyby ktos tez jej szukal to B.O.B. - Ghost in the machine
Po tym jak oglądnęłam wczoraj odcinek poszukałam w spisie piosenek z tego odcinka, właśnie tej. Jest świetna! W ogóle jest kilka piosenek z Gossip, które są świetne m.in. "Kiss me at the gate" i "Hearts a mess"!
Awesome! choć czuję niedosyt z powodu braku tej 'iskry', intrygi szytej grubymi nicmi ;O bo odcinek dość ckliwy:')
Mam nadzieję, że się rozkręci;)
Stroje rewelacja!
Bisou Bisou GG;D
CUDOOOOOO :***
Jeśli B i C nie będą razem, to ich zamorduję. producentów zamorduję. i siebie zamorduję. ich scena spowodowała u mnie atak płaczu jak u niemowlęcia... jak on na nią patrzył ze łzami w oczach... ahh Chuck.... jesteś cudowny i Blair cię kocha. musisz być cierpliwy i dalej się o nią starać.... bo wy jesteście po prostu stworzeni po to, aby być razem...
biedna S. już nikt jej nie chciał... myślała,że to ona rozdaje karty, a jednak została na lodzie...
X.O.X.O Gossip Girl :*****
Ten odcinek był naprawdę dobry, lepszy od pierwszego, widać, że akcja się rozkręca. A scena miedzy Chuckiem i Blair- cudowna. Przyzwyczajono nas do Chucka w garniuturach i krawat, ale w tych zwykły jeansach i koszuli wyglądą tak przystojnie! ;-) Mam nadzieję, że Eve szybko zniknie, strasznie mnie wkurza
świetny odcinek;D a to ...we don't need a tickets, I'm Chuck Bass<3 i scena z Chuckiem i Blair, jak łzy w oczach mieli ;D
bardzo dobrze, że S jest sama- zasłużyła
Chuck zrobił się niesamowicie przystojny, szczególnie to było widać podczas rozmowy z Blair... :) czekam na dalszy rozwój wydarzeń z niecierpliwością:)
No nie wiem. Dan i Vanessa rozstaną się już w 5 odcinku [NARESZCIE!]
No i nowy spoiler:
Question: I keep hearing whispers that Gossip Girl might dare to “Dair.” Is this true or am I hearing things? —Kristin
Ausiello: While I can’t confirm that Dan and Blair will hook up, I can confirm that they will team up to take down Katie Cassidy’s meddling minx.
Pytanie: Słyszałam ciche szepty, że Dan i Blair w Plotkarze mogą być razem. To prawda?
Ausiello: Nie moge teraz tego potwierdzić, ale mogę potwierdzić, że staną się zespołem, żeby zniszczyć Katie Cassidy.
_
staralam się przetłumaczyć jak najlepiej.
Niech sobie jaj nie robią.
Odcinek był świetny. Podobało mi się to, że wreszcie utarł ktoś nosa S. Myślała, że będą grzecznie czekać w zawieszeniu całe lato, aż ona wreszcie się zdecyduje a tu zonk. Podoba mi się, że Juliet knuje przeciwko S. Jak S. dostanie troche lekcji pokory, to jej nie zaszkodzi. Zdecydowanie.
Scena C&B łamała serce. Wyraz twarzy Chuka, gdy Blair powiedziała, że już go nie kocha... Oni są stworzeni dla siebie. Nawet, gdy nie knuli razem,nie flirtowali, tylko rozmawiali, czuć było eksplozję emocji.
Zgadzam się scena Chuck i Blair, to najlepsze co mogło być.. Szkoda, że kochają się, ale nie potrafią ze sobą być.. Ale czy nie za dużo tych psychofanek, jakiś intryg itp ? Znowu jakaś dziewczyna chce kogoś zniszczyć. To się robi co najmniej nudne. No i Rufus mnie drażni, nawet jeśli to nie jest dziecko Dana, nie powinien się tak zachowywać. WIemy już, że Georgina wyjechała i ciekawe co teraz wymyślą z tym dzieckiem, jak dla mnie Dan w dalszym ciągu powinien je wychowywać.
Jak widziałam zdjęcia w której była kręcona scena na dworcu z Chuckiem i Blair wiedziałam że będzie to coś niesamowitego... no i nie myliłam się. Rozmowa Chucka i Blair to chyba najlepsza scena z wszystkich odcinków tego serialu. Co chwile sobie ją puszczam i za każdym razem chce mi się płakać. Boże i jak ona mu oddała te pudełko z pierścionkiem zaręczynowym... jego zamknięte oczy jak już miał to w rękach wyrażają cały ból, który siedzi z Chucku Bassie. Ed nie mógł zagrać tego lepiej <3 Poza tym scena u jubilera w której Blair wybiera sobie naszyjnik a zwraca uwagę na TEN pierścionek, który tak IDEALNIE by do niej pasował... kolejny dowód że tylko Chuck zna Blair acch!
Odcinek był jednym z najlepszych, nie tylko dzieki Ci B ale chłopcy bardzo ładnie potraktowali Serene. Wreszcie wzięli się w garść. Szkoda tylko że wiemy że Nate trafił na kogoś z kim sobie nic dobrego nie ułoży, no chyba że ona sie w końcu w nim zakocha ;p
Jak myślicie z kim współpracuje no0wa laska Nate`a żeby dopiec Serenie??? Ja nie mam pojęcia....
Dan znowu jest z Vanessa, juz wolalabym Serene:)
No ale najlepsze sceny mieli B&C,swietna smutna rozmowa i fajnie wyszlo z tym pierscionkiem i mina B jak dowiedziala sie o rannym C.
Ps.mam nadzieje ze ta Eva/Ewa szybko zniknie!