PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108199
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

5x19 - wrażenia

ocenił(a) serial na 6

Jak Wam się podobał odcinek?
mnie osobiście rozwaliła jedna scena - kiedy Blair dowiedziała się, że Chuck spłacił jej dług u rodziny królewskiej (swoją drogą spodziewałam się, że tak będzie, ale liczyłam że wątek zostanie potraktowany nieco bardziej dramatycznie - np. Chuck będzie musiał sprzedać Empire, ale cóż :P) a później zarzuciła Chuckowi, że ten najpierw ją sprzedał, a teraz chce kupić. Reakcja Chucka na jej oskarżenia i zostawienie jej z rozdziawioną gębą... To było na prawdę świetne xD

ocenił(a) serial na 6

Mam problem z S po ostatnim odcinku. Bycie plotkarą totalnie nie współgra z jej historią, nienawiścią do tej instytucji. Zawsze marzyła, aby ją zniszczyć. "Na UES jest tylko jedna It Girl": od kiedy to S musi sobie sama robić reklamę? I według doniesień, prawdopodobnie umieści wszystkie brudy na Blair. To też mi się nie podoba. Serena popełniała błędy, ale nigdy nie widzieliśmy jej złej do szpiku kości, zawsze miała jakiś kręgosłup moralny, jeśli chodzi o przyjaciół. Fajnie, że dostała duży wątek, ale nie chcę cofania się tej postaci do liceum, jak to miało miejsce w przypadku Blair.
No właśnie, Blair jest dla mnie skończona (chociaż końcowa scena jak szła z Danem była urocza).

PepperCup

Obejrzalem na od siebie .pl , a przechodząc do sedna.
Odcinek utwierdził mnie w przekonaniu, że B. jest pusta i durna. Zwleka z podpisaniem papierów rozwodowych, bo ''straci coś z czego nie jest jeszcze gotowa zrezygnować''. Po drugie wszystkim zarzuca intrygi ( bo sama jest intrygantką) i kolejny raz nie uwierzyła w bezinteresownosc uczuc Ch.
Zabawne juz sie robi to fochowanie Rufusa, gdy albo sie wyprowadza na Brooklyn, albo sie nie chce wprowadzić z powrotem na UES.
Lola podobnie jak Ivy, to nieudolna kopia S, a jak wszyscy wiemy S jest tylko jedna.

ocenił(a) serial na 3
PepperCup

Na wesoło :)
http://nowhitenoise.com/2012/04/gossip-girl-5x19-it-girl-interrupted-photo-recap -theres-no-business-like-dis-bihhhness/