PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

bardzo przepraszam za utworzenie nowego wątku.
czy mógłby mi ktoś przytoczyć rozmowę C i B z odcinka 15 z sezonu 2 około 36 minuty? przy windzie, na samym końcu ich rozmowy B wrzuca bukiet kwiatów który jej podarował C do windy, chyba kojarzycie;) nie mogę go znaleźć. Z góry bardzo dziękuję. Oczywiście proszę o oryginalną wersję czyli po angielsku.

xoxo :)

gosiaa005

C : I'm sorry. I screwed up.
B : It's too late, Chuck. I have stood by you through all of this, but I can't watch you self-destruct any longer.
C : Jack set me up.
B : There's no one to blame but yourself. I believed in you. Your father believed in you. You...are the only one who didn't. All I wanted to do was...just be there. But today, when you called me your wife, you made it sound like the ugliest word in the world.
C : Blair... please.
B : I'm sorry...but I'm done.

simetra

Łaa .. jak teraz to czytałam to aż mi się łza w oku zakręciła ;D

waniliowo

dlaczego przepraszasz za utworzenie tego wątku?

Edie_Sedgwick_

po pierwsze dziękuję :)
po drugie, przepraszam dlatego, że mogłoby komuś przeszkadzać utworzenie znowu nowego wątku tylko w takiej sprawie, a że chciałam zwrócić na tą prośbę uwagę utworzyłam nowy i przeprosiłam jakby komuś to przeszkadzało. Troche zamotane ;D

gosiaa005

NIe bój się tworzyć nowych wątków jak masz jakieś pytanie i nie możesz tego znaleźć ! ;D Jeżeli odpowiedniego tematu nie ma na str głównej .. i nie możesz znaleźć go w liście tematów .. po prostu rób nowy i pytaj ;D

waniliowo

matko jak komuś cos nie odpowiada to niech spieprza i zajmie się czymś pozytecznym, to taka moja rada zyciowa...:)