PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Myślę że 4 sezon będzie Dana. Może wreszcie go rozkręca i nie będzie "samotnym chłopcem". Uważam że zerwie z Vanessą bo nie okłamując się była z nich taka nuuuudnaa para że się w głowie nie mieści. Myślę że będzie się starał o względy Sereny ale nie wiem czy ona też jest chętna tak jak on. A to co gadał do Blair i znakach w 22 odcinku dało mi jasno do myślenia. I ten pocałunek o mały włos na poczekalni w szpitalu, te rozmowy przy dzieciach... kto wie. Może dodatkowo S stanie się fajniejsza kiedy będzie z nim ;)

alkamb

ja też na to liczę, jeśli chodzi o Serenę. Ogólnie nie miałabym nic przeciwko temu, jakby faktycznie Dan stał się bardziej wyrazisty w 4 sezonie, bo nie jest złą postacią, trzeba mu tylko dać szansę ;]

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ja lubię pare S&D.Prawda,śą stworzeni dla siebie.I może coś z tego wyjdzie.A na pewno Serena jak będzie z Danem poprawi się.Było to widać w 1 sezonie.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ja właśnie oglądam 1 sezon, i tam się nie podniecam B&C, tylko włąśnie S&D. Czekam na nich z niercierpliwością, ale wątpię czy mogą być taką fajną parą jak kiedyś, ze względu na Serenę, okropna jest, wystarczy obejrzeć jeden odcinek 1 sezon i jeden 3 i od razu widać różnicę.

użytkownik usunięty
nancy500

oj zgadzam się z Tobą całkowicie ... w 1 sezoni byli ok ... Ale Serena też była inna

Ej ratunku .. włączyłam nowego filmweba Beta i nie umiem sie nim posługiwać :/

użytkownik usunięty
alkamb

Sezon czwarty rozpocznie się rado�ią Sereny i Blair z okazji ich wielkiego i romantycznego lata w Paryżu . . . aż do czasu kiedy Chuck w tajemniczy sposób pojawi się z nową dziewczyną i nową tożsamo�ią w mie�ie. Blair przysięgła Chuckowi wieczno� ale zmienił to mężczyzna ubiegający się o Blair, czy Królowa B będzie rządziła Uniwersytetem Columbia? A co z tym dzieckiem . . .?

źródło: Ausiello@EW

użytkownik usunięty

Koniec B & C to prawda :((