Ja nie wiem, jak można oglądać takie gówno i jeszcze się tym zachwycać - co ten serial ma wspólnego z prawdziwym, realnym życiem ?! Te głupie dziewczyny nic tylko albo się pieprzą, albo łażą po sklepach i wydają sumy, o jakich przeciętnej, polskiej dziewczynie nawet się nie śniło. I to ma być wzór dla nastolatek ? A ta Blair, Serena i ta cała ich denna paczka lepiej by się wzięły do jakiejś ciężkiej pracy - może wtedy by im głupoty wywietrzały z głowy !!!!! I mam gdzieś, że ludzie się ze mnie śmieją, że oglądam ,,Klan" i ,,Barwy szczęścia" - niech się śmieją frajerzy, mam ich w dupie ! Przynajmniej moje seriale opowiadaja o normalnych ludziach i jest w nich pokazane coś poza pieprzeniem się, ćpaniem i innymi głupotami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drogi nasz forumowy pustaku,
Rozumiem, że masz już swój wiek, który sprawia iż zachowujesz się jak 70 babcia powtarzająca jaka to dzisiejsza młodzież jest.
Dla Ciebie istnieje tylko szara forma życia jaką widzisz w swoim uwielbianym "Klanie" czy "Barwach Szczęścia" - gdzież to problemy tamtejszych bohaterów wołają o pomstę do nieba.
Gówno Cię obchodzi kto ogląda "Plotkarę" ale z całą pewnością nie są to "frajerzy" - jak to określiłaś, a normalni ludzie, którzy posiadają odrobinę w życiu kolorów :)
Serial nie ma nic wspólnego z realnym życiem, ba, nawet nie jest powiedziane, że powinien mieć to raczej rodzaj czegoś innego - czegoś, czego Twój rozum nie jest w stanie zrozumieć.
I o ile ja rozumiem, że ten serial się Tobie nie podoba i tak nie masz cholernego prawa obrażać ludzi, którzy go oglądają.
A i być może masz jakąś dziwną chorobę, bo za paluszek Ci się do klawiatury przykleił - patrz ilość wykrzykników.
Mimo iż wdałabym się z tak uroczą jak Ty osobą w dalszą dyskusję, tak mój poziom mi na to nie pozwala jak to mówią " Zbyt długa rozmowa z idiotą zniża Cię do jego poziomu".
Serdecznie pozdrawiam i do nie usłyszenia.
Czesiu, fajnie, ale czemu tak agresywnie? ;D w jednych serialach ćpają i puszczają się, a w innych chodzą na kółka teatralne i do kościoła. To się nazywa różnorodność. Gdyby wszystkie seriale były o tym samym, to nie miałoby jakiegokolwiek sensu.
Przypominam też, że to tylko serial. Aktorzy, scenariusze, FIKCJA.
To że coś oglądam, nie oznacza, że muszę brać z tego przykład i ślepo w to wierzyć.
I dotarła do mnie straszna myśl! Oglądam "Plotkarę" a mimo to nie jestem
ograniczoną nimfomanką i zakupoholiczką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to możliwe???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skoro rozpoczęłaś i masz takie zdanie to twoimi jedynymi serialami są chyba M jak miłość na wspólnej i ewentualnie moda na sukcesXD
heh przecież serial nie jest po to aby odzwierciedlał rzeczywistość i ja własnie dlatego lubię plotkarę, na 40min mogę się przenieść do całkiem innego, bardziej kolorowego świata gdzie <prawie> wszyscy są piękni, bajecznie bogaci, świetnie ubrani, otoczeni pięknymi wnętrzami w najlepszym mieście na świecie
Nie no następna... nie będę komentować co o tym myślę.
Można wyrażać swoje zdanie jeśli ma się argumenty potwierdzające swoje przekonanie a jak się ich nie posiada to się siedzi cicho....
Ja tam bym wolała już nic nie pisać wiedząc że i tak wszyscy na forum mnie zbluzgają..
a ja ją podziwiam za odwagę XD
filmweb forum jest miejscem, gdzie wyraża się swoją opinię na temat filmu czy tam serialu, ale jak ktoś wyjeżdża z takim śmiesznym wpisem, z tysiącem wykrzykników i wulgaryzmami, to oczywiste, że nikt tej osoby nie potraktuje poważnie.
Weszłam na twój profil z ciekawości i jakoś nie zauważyłam abyś maiła w ulubionych filmach swoje ulubione filmy,Klan i Barwy Szczęścia.No nie ma...
A ja tam bardzo lubie Plotkarę.I mimo tego,że oglądam i oglądałam każd odcinek każdego sezonu nie jestem nimfomanką i zakupocholiczką.Ciekawe,prawda?!
to, że to prowokacja, to raczej jest pewne (a może i nie?)
zastanawiam się tylko, co masz z tego, że kilkanaście osób powie ci, że jesteś debilem (co w sumie nie mija się z prawdą skoro nie masz innych rozrywek i cię to zadowala)...
odwiedziłam twój profil i wsydź sie bo pierwszy post i od razu najeżdżasz na ludzi, masz zły chumor zjedz czekoladę albo zapal od razu ci sie polepszy:)
sądzę, że Czesia poszła spać, żeby jutro mogła wypoczęta oglądać Klan;p Pewnie rano są powtórki.
Myślę, że głownym celem serialu jest dostarczanie rozrywki widzom. Chyba nikt normalny nie utożsamia się z bohaterami seriali, jeśli Ty tak, to szczerze wspólczuję. W Twoim mniemaniu, skoro oglądam "Plotkare" to jestem ograniczoną zakupoholiczką, a gdybym oglądała np. Tomb Raidera to co? byłabym od razu Larą Croft ? Seriale są tworzone nie po to aby uczyć się z nich życia, tylko aby czerpać przyjemność z oglądania. W "Plotkarze" przynajmniej jest jakaś akcja, czego nie można powiedzieć np. o "Klanie". Oczywiście masz mrawo wyrażać zdanie na temet serialu, ale nie masz prawa obrażać ludzi, których nie znasz ! Następnym razem 2 razy się zastanów nim coś napiszesz :)
To ja już wolę oglądać "głupoty" niż zasypiać przed jakimś "klanem" . Przykro mi to mówić , ale chyba masz kompleksy . Uwież mi znam dużo osób w Polsce , którzy mają życie podobne do bohaterów serialu , tylko bez tych luksusów. A pewnie tak sobie wyobrażasz swoje zycie , tak nudne jak seriale które oglądasz. Nie rób sobie tej krzywdy.
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett
I wszystko jasne
durne to jest że jak wchodzisz na strone plotkary to masz 10 rankingów postaci brakuje tylko rankingu Plotkary vs. Teksańskiej Masakry piłą. Pozatym miło czasem zobaczyć że nastolatki na świecie różnią się od polskich gimnazjalistów bawiących się w słoneczko i inne ciekawe gry towarzyskie. Ktoś tam gdzieś na świecie ma ciekawe życie i nie robi z niego syfu
No wiesz są różne seriale opowiadające o różnej grupie ludzi, bogatych i biedniejszych. Czy nie zastanwialaś się kiedyś dlaczego ludzie tak lubią PLOTKARĘ? Bo dlatego, że w naszym kraju jeszcze bardzo długo nic nie zmieni się w kwestii mody, tylu sklepów co za oceanem itd, ludzie po prostu chcą się dowiedziec jak żyją bogaci mieszkańxy Ameryki. A i droga Czesiu nie dziw się, że na twój temat jest tyle niegatywnych odp, bo tutaj zbiera się społeczność lubiąca i kochająca GG.
pzdr.