PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Czytając forum widzę że wiele osób ma własny pomysł na dziewczyne dla Dan'a.
A więc niech każdy podzieli się swoim pomysłem.

Według mnie dziewczyna Dana nie powinna być żadną pisarką, scenarzystką itp. Dochodziło by wtedy do sprzeczek a tego przecież nie chcemy. Nie powinna też być sławną gwiazda ani szarą myszka. Nie żadnym kujonem ale nie matołem ;P
Z wyglądu, myślę ze może być to blondynką ale nie o długich włosach, niech będą takie do ramion lub krótsze. No i ma się fajnie ubierać :P

Czekam na inne pomysły ;D

ocenił(a) serial na 10
alkamb

Hmm dan z Sereną już (moim zdaniem) do siebie nie pasują, za dużo razem przeszli. W pierwszym sezonie ich miłość była cudowna ale moim zdaniem teraz już to by nie wypaliło. Dziewczyna dana powinna być podobna do Sereny jeżeli chodzi o charakter. Dan jest spokojny więc jego dziewczyna powinna być szalona ;))

gosiaos2

Zgadzam się w pierwszym sezonie uwielbiałam ich, to była taka para z bajki z dwóch światów.
Ale teraz już bym nie chciał żeby byli razem, a poza tym nie wyobrażam ich sobie znów razem.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

myślę,że oni nawet by nie chcieli być znowu razem.W końcu są rodziną.Ale tak para Dan i Serena była bardzo udana.Według mnie dla niego była by odpowiednia niższa dziewczyna,blondynka z prostymi ,średnimi włosami i śmiała,ale zabawna i dobra.Na pewno inna niż on.Żadna pisarka i wogóle tego typu rzeczy.Powinni mu dać inna dziewczynę,nową w serialu.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Nie wiem dlaczego, ale gdy tylko pomyślę o Danie, to widzę go z jakąś "grzeczną dziewczynką". Wydaje mi się, że do niego pasowałaby taka prosta, nieskandaliczna dziewczyna:)
ale to oczywiście moje zdanie;)

ocenił(a) serial na 8
synthia

A właśnie wg mnie powinna być taka pomiędzy grzeczną, a intrygantką. Lubiłaby czytać książki tak jak on, ale też robiłaby jakieś intrygi. I fajnie ogólnie by było, gdyby ona kiedyś mieszkała w Nowym Jorku, ale kiedyś tam wyjechała.
Co do Sereny, to prawda byli świetną parą, ale "wszystko co dobre, kiedyś się kończy", tu było tak samo.

ocenił(a) serial na 9
nancy500

A ja uważam, że Dan powinien być z Georginą! Mam nadzieję, że pojawi się ona w 'Plotkarze' i coś z tego wyjdzie. Danowi potrzebny jest ktoś taki, jak ona, a nie te wiecznie ułożone dziewczyny. Uważam, że Vanessa zupełnie do niego nie pasuje. I oczywiście najbardziej lubiłam parę Dan - Serena, ale było - minęło i już raczej nie wróci. Chyba nawet bym teraz nie chciała takiego powrotu. A więc zdecydowanie Georgina! :D

ocenił(a) serial na 8
cinderella818

No, Georgina też mogłaby być. :D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

A ja bym nie chciała aby dan był z Georgina.Jakos mi razem nie pasowali.Dałabym mu inna dziewczynę.

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Nie, no jasne, że mogliby dać mu jakąś nową dziewczynę.
Ale mogłaby ona być taka w stylu Georginy, albo właśnie sama ona :D
Bo ze wszystkich bohaterek dotąd występujących w 'Plotkarze' to Georgina(oprócz Sereny oczywiście) najbardziej mi pasuje do Dana :)

ocenił(a) serial na 8
alkamb

No w tym się z toba zgadzam,że do Dana najbardziej pasowała Georgina.Oprócz sereny.No ale i tak wolałabym go z inną.

plistek43

No ja się wkurzyłąm za te akcje Rufus/Lilly - nie lubię ich i jeszcze zepsuli spoko parę.

Niech Dan zostanie homo i będzie z jakimś innym facetem ;D

waniliowo

Nie.! Błagam tylko nie to XDD

Jeśli chodzi o G. to w jej postaci podoba mi się to że pojawia się co jakiś czas najpierw zrobi wiele zamieszania i znika ;P
Choć muszę się przyznać że na początku jej nie lubiłam to teraz się do niej przekonuje.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Niewiem,para B&D?!Było by dziwnie...Ale ciekawie.Ha ha ha!No chciała bym ich zobaczyć,ale jak coś to na baaardzo krotko.Nie wiadomo co szykuje sie w 4 sezonie i czy B tak szybko wybaczy C.No ale wiadomo jedno,wybaczy...;)

plistek43

Pomysł na D i B był moim kolejnym pomysłem na temat xDD Pt. "Nietypowe pary" ;p

Myślę że było by nawet ciekawie ale nie wiem co musiało by się stać żeby oni się zeszli..

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Samotna B i samotny D(porzucony przez V,albo sam z nią zerwie).Będzie cierpiał,że nie ma dziewczyny i przyjaciółki,a Blair bedzie załamana po tym co zrobił Chuck.No ale pewnie tak nie bedzie.Chociaż...,kto wie?!

ocenił(a) serial na 8
plistek43

No, bo przespać by się mogli, byle by nie byli razem, bo to by zepsuło serial.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Dan jest taki że jak dla mnie to żadna do niego nie pasuje. A już na pewno
nie Serena.

użytkownik usunięty
endlessnight

Nie tylko nie B i D !

alkamb

S. i D. powinni być razem. W pierwszym sezonie byli najbardziej znośni

ocenił(a) serial na 9
lily333

Nie będzie już pary S & D.
Dwa razy się do tej samej rzeki nie wchodzi.
Dan musi związać się teraz z kimś nowym - ale z kimś, z kim nie będzie wyglądał nudno.
Bo naprawdę mam już dość pary V & D.

ocenił(a) serial na 8
cinderella818

Racja.Para V&D może przyprawić o mdłości.Są tak nudni,że nie mogę.No ale Vanessa ma wyjechać pod koniec z kraju i może wtedy się coś zacznie dziać.A szkoda,że juz nic nie wyjdzie między D&S.To była naprawdę fajna para.Po prostu nie kogą byc razem i już.Kazirodztwo nie wchodzi do gry.

cinderella818

ja lubiłam V z N, pasowali do siebie
<za krótki>