PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Moim zdaniem goście spaprali sprawę z końcówką 3 sezonu...żeby Chuck i Jenny przespali się ze sobą? To już się zaczyna chore robić..mogli to inaczej rozegrać jeżeli Blair i Chuck nie mieli się pogodzić. ;/ A tu oczywiście ktoś musiał się z kimś przespać i oczywiście koło się zatacza.Jedynie Blair nie spała z Danem i Serena z Chuckiem ale nie zdziwiłabym się jakby to się zmieniło..Trochę z tym przeginają bo to się zaczyna robić niesmaczne.
A tak przy okazji to ciekawe jak to zrobią że cała paczka jakimś cudem znajdzie się we Francji ;> Bo ze zdjęć tak wynika..

Miley_16

a moim zdaniem właśnie to jest swietne, w pierwszym sezonie chuck próbował zgwałcić J w drugim ją za to przeprosił a w trzecim J sama chciała pójść z nim do łóżka, takie dokończenie historii. A, i do tego J jest tak jakby jego przyrodnią siostrą, a włściwie paśierbicą jego przybranej matki, ale fakt jest to trochę zagmatwane...

Miley_16

Dan nie spał z Jenny.
Blair nie spała z Jenny.
Serena nie spała z Jenny.
Nate nie spał z Jenny.
_
Dan nie spał z Blair.
Serena nie spała z Blair.
Nate nie spał z Blair.
_
Chuck nie spał z Sereną.
_
Dan nie spał z Chuckiem.
Nate nie spał z Chuckiem.
_
to tacy główni bohaterowie, reszty, np. Vanessy czy tam Erica albo Rufusa nie wymieniam/

youhaveamessage

Ale o ile pamiętam to Blair spała z Nate'em :P

Miley_16

chciała się z nim przespać, kiedy dowiedziała się, że Serena wróciła, ale chyba tego nie zrobiła.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

Blair spała z Nate'em. Chociażby pod koniec odcinka 10 w pierwszym sezonie. Przecież o to właśnie potem się pokłócili i zerwali. Nate dowiedział się że Blair spała z nim i z Chuckiem.

martusia65617

Chuck powinien zaliczyć Serenę.

ocenił(a) serial na 10
Sybelle

.. swoją przyrodnią siostrę i Chuck nie miałby już kogo zaliczać!

6ryba

...I wtedy skończyłby się serial, który powinnam przestać oglądać już po początku 3 serii. Zbyt zagmatwane się to zrobiło.

ocenił(a) serial na 10
Sybelle

Ale przyznaj się, ciekawość jednak jest, co będzie dalej.

6ryba

Tak szczerze to oglądałam dalej tylko przez tą grę Chucka i Blair :D
Takie chore, że aż genialne.

ocenił(a) serial na 10
Sybelle

# sezon 2 - szczególnie właśnie Chuck & Blair.
Wg mnie wszyscy powinni spać ze wszystkimi, żeby było śmiesznie, że aż głupio xD

6ryba

Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Chucka z Danem w jednym łóżku, razem...

ocenił(a) serial na 10
Sybelle

A JA MOGĘ! GRUNT TO WYOBRAŹNIA!
Generalnie to Chucka i Dana coś łączy, szczególnie w książce - homoseksualizm. O tyle tylko się w tym różnią, że Dan był nim chwilowo, w sumie tylko się o to podejrzewał, a Chuck.. no cóż, on i ta jego małpa .. xD

6ryba

Dan TYLKO podejrzewał, chociaż ten pocałunek z Gregiem (chyba, jakoś tak się nazywał)
Chuck to bardziej był BI :D

ocenił(a) serial na 10
Sybelle

No w sumie i racja, ale oboje są MEGA! :D

6ryba

Nie lubię Dana, Chuck rządzi.

ocenił(a) serial na 10
Sybelle

Dan to taki patyk-niewydymek. Racja, Chuck 4ever&ever!

youhaveamessage

moim zdaniem Vanessa też jest raczej ważną osobowością , i spała z każdym Chuckiem, Danem i Natem :D szkoda jej pomijać .

nathaliee90

w ogóle Nate w 4 sezonie powinien się jeszcze przespać z Jenny i będzie wymiatał :D śmiesznie by było jak by jeden z bohaterów załapał chorobę weneryczną to w ciągu jednego sezonu rozniosła by się po wszystkich (o ile by jej wcześniej nie wyleczyli) :D

ocenił(a) serial na 10
nathaliee90

Ale wtedy każdy nie mógłby juz z nikim spać [gdyby jej nie wyleczyli], i o czym byłby ten serial? xD

6ryba

Wtedy dodaliby nowych bohaterów :D

ocenił(a) serial na 10
Sybelle

I jak myślisz, co oni by robili ... ? xD

6ryba

A właściwie to już dodali nową postać, w 4 serii ma być Eva. Ona będzie tam tylko po to, żeby Chuck miał z kim sypiać i żeby Blair była zazdrosna.

ocenił(a) serial na 10
Sybelle

Czyli koło się zatacza. Jak Eva mu się znudzi, weźmie Blair, a potem kolejną jakąś.. ALE DLATEGO BOSKI JEST CHUCK!

6ryba

Podobno 4 sezon ma być ostatni (ale to tylko takie przypuszczenia) tak, więc módlmy się wszyscy o reaktywacje związku Chucka i Blair.

Sybelle

O ja mam nadzieję że nie bo się załamię ;P Ale z tego co wiem aktorzy mają podpisaną umowę na 7 lat więc myślę że jeszcze trochę tych sezonów będzie .

Miley_16

Chuck i Blair są najlepsi. I jak chcą to niech śpią ze wszystkim:) ten serial jest najlepszy!!!

madzia07_2

tak! ale wolę żeby spali ze sobą ;)