Oglądam razem z narzeczonym.On lubi Serene a ja Blair.Waszym zdaniem która z nich
lepiej się ubiera,ma lepsze wyczucie mody i stylu.Niby Serena ma być w serialu ''ikoną
mody'' a mi podoba się styl Jenny(chociaż jako postać średnio ją lubie).A jak jest z Wami i
dlaczego?
Lubisz plotkarę,bo skoro jesteś gejem (nic do Was nie mam)to masz wyczucie mody.Wielu projektantów to homosexualiści a tworzą cudowne stroje-wiem już czemu podoba ci się serial:D.
Ja serail średnio lubię i raczej mało go oglądałam,ale moja siostra bardzo go lubi i często włącza go tylko po to by pokazać mi ciuchy-jak dla mnie Blair fajnie się ubiera.
A niech lubią Plotkarę!Nawet faceci czy geje.W sumie faceci geje są świetni;)Uwielbiam ich.
Ja lubię styl Jenny chyba najbardziej,ale Blair i Serena też ubierają się fajnie.Chociaż tych rzeczy,które nosi S ja bym raczej nie założyła.najmniej podoba mi się jej styl.
A po za tym do "ulisseska1989" ten kto dodał ten temat to chyba raczej dziewczyna,kobieta.Bo napisał/a :Oglądam razem z narzeczonym".(Chyba,że to chłopak,ale nie sądzę;)