Od pewnego czasu interesuję się Gossip Girl- książką i jakiś czas temu dowiedziałam się o serialu kręconym na jej podstawie. Z postów innych osób wywnioskowałam( nie wiem czy dobrze), że jest on emitowany w zagranicznej telewizji w języku angielskim. Jeśli tak to na jakim kanaqle i czy jest on dostępny na dekoderze Polsat Cyfrowy(taki posiadam)? Czy posiadacie może informacje o tym czy w najbliższych miesiącacz można się tego serialu spodziewać w polskiej telewizji? Mam jeszcze jedno pytanie niezwiązane z Gossip Girl(i z góry przepraszam,że je tu umieszczam, alke chciałabym mieć to w jednym miejscu), czy wiadomo wam może o kontynuacji serialu One Tree Hill w polskiej telewizji?
kanał an którym jest emitowany serial to CW a co do dostępności go w Polsce to raczej wątpię by jakieś kanały amerykańskie były na Polsacie cyfrowym
co do emisji tego serialu w Polsce to będzie ale kiedy za rok za 2 to już zależy do tvn
co do OTH to na razie nic sie nie mówi o dalszych sezonach w stanach zaczął sie właśnie 5 sezon