PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Hej ;) wiecie co wydarzy sie w kolejnych odcinkach GG... tzn. co z B i C czy S bedzie z D czy z N czy moze jeszcze kims innym ??

ocenił(a) serial na 10
martusia3318_fw

Wszystkie nowe odcinki można obejrzeć na iiTV plotkara z polskimi napisami

annie12340

Martusia3318 nie pyta się gdzie można obejrzeć odcinki tylko co będzie w następnych :))

gosiaa005

Tak właśnie chodzi mi o streszczenie odcinków jeszcze nie emitowanych a z odcinkami jestem na bieżąco ;))

martusia3318_fw

SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER

CZYTAŁAM, ŻE:
B prześpi się z C, ale to już pewnie wiesz, bo pisaliśmy o tym w innych tematach.
D i N uświadomią sobie, że kochają S. [Osobiście mam nadzieję, że S wybierze D bo N jest taki mdły troszkę]

NO I:
http://www.spoilertv.com/2010/10/which-tv-couple-is-getting-engaged.html
E!Online poinformowało, że jedna z tych par ma się zaręczyć.
Jak widać, są tam też Chuck i Blair. A podobno Penn Badgley [serialowy Dan] w wywiadzie powiedział, że w Gossip Girl będzie jakiś ślub.
Mam nadzieję, że ślub C i B ;p

youhaveamessage

No i nie zdązyłam edytować.

SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER

No i co nas czeka w odcinku 9:
CHUCK THROWS A "SAINTS AND SINNERS" MASQUERADE PARTY - Chuck (Ed Westwick) hosts a "Saints and Sinners" masquerade party at the Empire Hotel. At the party, Dan (Penn Badgley) and Nate (Chace Crawford) don't know what to make of Serena's (Blake Lively) strange behavior and mixed messages. Blair (Leighton Meester) sets her sights on becoming the new face of Anne Archibald's (guest star Francie Swift) foundation for girls, but Anne is concerned that Blair's friendship with Chuck Bass may be problematic. Katie Cassidy guest stars as Juliet. Taylor Momsen, Jessica Szohr, Kelly Rutherford and Matthew Settle also star. Ron Fortunato directed the episode written by Sara Goodman

Chuck urządza imprezę "Święci i grzesznicy" w Hotelu Empire. Na przyjęciu Dan i Nate nie wiedzą, co zrobić z dziwnym zachowaniem Sereny i wiadomościami od niej. Blair stawia sobie za cel zostanie nową twarzą fundacji Anne Archibald dla dziewczyn, ale Anne jest zaniepokojona, że przyjaźń B i C może być problematyczna.
Katie Cassidy gościnnie występuje jako Juliet, Taylor Momsen, Jessica Szohr, Kelly Rutherford, Matthew Settle także występują.

Odcinek nazywa się "Witches of Bushwick"
http://www.spoilertv.com/2010/10/gossip-girl-episode-409-witches-of.html zdjęcia promocyjne.

youhaveamessage

Spojler'

A oni po tym przespaniu się ze sobą będą razem czy postanowią być przyjaciółmi (gdzieś czytałam, że to drugie). Na zdjęciach promocyjnych 8 odcinka całują się.

Binula

dzięki za Spojlery jak macie jeszcze jakieś newsy to piszcie ;))