PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Patrzcie .. Jak jest, np spoiler 17 odc .. i Nate jest jakby w domu B. .. no i ja już w końcu nie wiem gdzie oni miszkają ?! Gdzie do cholery kto mieszka ?! hahahh .. że B. mieszka w akademiku więc N. u niej .. czy jak ? nie kojarzę jakoś tego wątku w serialu .. Ościećcie mnie <3

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

Było coś takiego, że jak S pokłuciła się z Lily Blair pozwolila S zatrzymać się u niej w domu, więc S mieszkała tam z N, chociaż nie mamm pojęcia jak to funkcjonuje teraz kiedy wróciła Eleonor....

ocenił(a) serial na 8
blackangel_3o3

Serena i Nate chyba mieszkali u Blair, Blair u Chucka na początku, potem Chuck u Blair, jak Blair się pokłuciła z Chuckiem mieszkała w akademiku, a w ostatnim odcinku czemu w nim była nie mam pojęcia. XD

nancy500

mnie sie cos wydaje, ze B sie na Columbie przeniosła. Widzielismy jak ten znaczek Columbii przywieszała...

Leighton

Jezu jaka głupota .. przywiesiła znaczek bo na Columbii ją wielbią .. a nie dlatego, że się przeniosła .. Nie jest łatwo przenieść się z jednego uniwersytetu na drugi ..

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

Oczywiście, że się nie przeniosła. Jej pokój wyglądał tak samo jak wcześniej, tylko dlatego, że w Columbii ma wielbicieli powiesiła sobie ich znaczek. :)