PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jak myślicie w którym odcinku Chuck i Blair do siebie wrócą? Pewnie coś namącą i nie tak od razu ... Mam nadzieję że C porzuci tą blondynkę i wróci do B. Myślicie że zaliczymy w tym sezonie ślub?

ocenił(a) serial na 7
Lavendery

Na bank ślub będzie zaczynał 5 sezon :):) w tym pewnie dojdzie do oświadczyn i założe się że pod koniec sezonu dopiero. Jestem tylko strasznie ciekawa co oni powymyślają... Blair tak łatwo chyba się już nie da przekonać Chuckowi, dlatego wydaje mi się że jedyną opcją jest to żeby Jenny pogadala z Blair na temat tego wszystkiego i powiedziała jej o planowanych zaręczynach Chucka. Wiadomo że Jenny nie może wjechać na wyspę bo Blair by ją zabiła wiec tu będzie akcja. A to jest chyba jedyna opcja żeby Blair dała się jeszcze jakoś udobruchać wysłchując tłumaczeń... no i jeszcze podobno Chuck ma złagodnieć/zmienić się na lepsze jeśli chodzi o całokształt i Blair podobno będzie sobie zdawała z tego sprawę. . Biorąc pod uwage co wyczytałam o nowym sezonie to wszyscy obiecują że to nie koniec ich wziązku wiec teraz może tylko być lepiej ALE jest i ta blondynka grrrr mam tylko nadzieje że na pierwsze odcinki tylko i potem ją usuną jak Marcusa (prowokującego wszystkie świetne akcje pomiędzy C i B) w3 serii.

ocenił(a) serial na 10
bloomy_2

kto gra tą blondyne?ona ma byc z Chuckiem?

ocenił(a) serial na 8
bloomy_2

No to jeśli ślub B&C będzie zaczynać 5 sezon to co dalej?Nie wiadomo nawet na 100% czy ten 5 sezon powstanie.Ja bym tego ich slubu na początku nie chciała i myślę,że tak nie będzie w potencjalnym jak na razie 5 sezonie.
A Blair oczywiście,że wybaczy Chyckowi,wszystko.I według mnie ten twój pomysł z tym,ze to Jenny ma błagać Blair o przebaczenie dla Chucka to jest...dziwne.Nie chciałabym tak.Pozatym myslę,ze Jenny by tego nie zrobiła.Ona,tak myślę,że jak wróci do Nowego Jorku to wróci zupełnie inna,odmieniona i może to właśnie ona utrze nosa Blair za to co ona jej zrobila.
A ta nowa "dziewczyna" Chucka nie będzie długo według mnie,góra 5-6 odcinków(?)Ale pomiędzy nią a Blair będzie walka o Chucka.No to wtedy udowodni,ze jej zależy i po jakimś czasie do siebie oczywiście,że wrócą.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

darija_23 tu masz link http://pictures.gossip-girl.pl/thumbnails.php?album=643
Niewiem jak ona nazywa się naprawde,ale to ta co grała tą francuskę w HP i Czara Ognia.Chyba ma na imię Clemence(?)