Zdecydowanie Chuck.A Nate wydaje się lalusiowatyy ;P
Według mnie najprzystojniejszy jest Dan Nate laluś Chuck nie mój typ ale charakter w filmie super hehe
Nate, mimo, że nie mój typ i jest trochę zbyt "lalusiowaty", jednak obiektywnie jest najprzystojniejszy. Ale MOIM najukochańszym, najlepszym, najseksowniejszym i najprzystojniejszym facetem w GG jest oczywiście Chuck ;p Dan w niektórych momentach wygląda więcej niż dobrze, ale ogólnie mi się nie podoba...
A jeżeli chodzi o Chuck'a = Ed'a Westwick'a, to myślę, że ta fotka spodoba się jego fankom - taka naturalna i po prostu cudna:
http://img46.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-15020/loc385/43516_l_ae65249efa3a8df93 bf28e2700c2632c_122_385lo.jpg
chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky <333333333333
nate na początku plotkary wyglądał koszmarnie, miał takie długie włosy, pfee, wyglądał jak męska landryna;D potem jak mu je skrócili, to już było lepiej, lepiej;))) najlepiej wyglądał za czasów vanessy;)
co do dana... mnie się wcale chłopak nie podoba. no nie wiem. jakiś taki nijaki. najlepiej wyglądał jak robił taki rozdziaw ( tzw. zdziwko;p), najgorzej - jak się uśmiechał.;)
oprócz chucka (<#) jeszcze ładny był rufus;D
i bart bass (żartowałam!;p;D)
ale ogólnie no.1 jest chuck. zwłaszcza jak świntuszy;p;p
pozdrawiam;*
luc.
ps.
kiedy rusza 2 część? (nie pytam o polskę)
Rzeczywiście, Dan wygląda najlepiej w czasie tej swojej "miny"... ;)))
2 sezon zaczyna się 1. września - nie mogę się doczekać! XD
Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,
Ale Chuck tez nie jest
zly!!!!!!!!!
Chuck :D Ma styl, osobowość i charakter. A Nate? Chyba tylko wygląd... Ale w ostatnim odcinku mi się jakoś podobał ::))
No zdecydowanie Nate 'Chace Crawford' ... <3
Jest taki przystojny i ta jego słodka buźka i boooskie włosy.
Poprostu ciacho =))
A ten cały Chuck wygląda jak nie wypał. Bez obrazy fanów ale spójrzcie na jego twarz - jaka kwardratowata i przypłaszczona i te ogromne czoło...
Nie nie nie Ed odpada. Wybacz :)
Nathaniel.! ;*** Jak mi się podoba te serialowe imie xDD
Eee, jak dla mnie nie ma przystojnych w tym serialu.
A z tych trzech kompletnie nieciekawych, to chyba Chyck przyciąga uwagę najabrdziej... Ale i tak bym og na ulicy nie zauważyła ;)
Gusta :)
zdecydowanie Nate, pięknie się nawet nazywa Chace Crawford
Śliczna buzia i ciałko, ma świetny głos
a Chuck taki tam, nic w nim specjalnego nawet mi się nie podoba
Jak dla mnie to chyba żaden.xD W każdym razie na pewno nie Nate, flaka taka:> Może ten dzieciak Rufusa i Lilian...? słodki jest... Ale chyba jednak CHARLES... Zwłaszcza w pierwszym sezonie był boskii^^
Lubię Chucka, nie lubię Nate'a, ale Archibald jest jak dla mnie najprzystojniejszy z serialu. Z postaci gościnnych całkiem całkiem jest Damien ;]
Moim typem jest Chuck, jest po prostu boski.
Chłodny facet + garniak + błysk w oku + wyraz twarzy gdy świntuszy, to jeessst tooo ; ) Ochh, ogień, po prostu !
Zdecydowanie Chuck,ubustwiam go.
Nate tez jest przystojny,ale gdybym ja miała wybierać
to z pewnością Chuck'a.
Chuck zajebisty charakter i przystojny tez nawet jest.
Nate jest przystojny ale nudny jak cholera i taki jakiś grzecznisi się zrobił.
Chuck, Chuck i jeszcze raz Chuck!!! Kocham czarne, nieposkromione charaktery od zawsze:) Nate owszem jest przystojny, ale za bardzo przypomina mi Efrona (brrr o zgrozo jak go nie cierpię)
Chuck!! prawdziwy facet! męski, przystojny, niedostępny i jednocześnie wrażliwy!! ideal!! nie porównywalnie najlepszy ze wszystkich. jestem fanką wielu typów urody gwiazd hollywood, tv i ogólnie howbiznessu ale Westwick wszystkich powala na głowę! grzechu wart ;>
Zdecydowanie Chuck,Nate jest też przystojny,ale wolę Chuck'a.Jest najleprzy,pod każdym względem:)
Najbardziej Nate ;) Potem Chuck i Dan. Choć wole Nate'a z tą a'la grzywką a nie tak jak ma teraz często w 3 sezonie.