PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara
Aniusiiia96

Ja tam wolę Nate'a, Chuck wydaje się cwaniaczkowaty... Ale to kwestia gustu...

ocenił(a) serial na 8
Domi_Nique

Według mnie najprzystojniejszy jest Dan Nate laluś Chuck nie mój typ ale charakter w filmie super hehe

użytkownik usunięty
sara137_2

Nate, mimo, że nie mój typ i jest trochę zbyt "lalusiowaty", jednak obiektywnie jest najprzystojniejszy. Ale MOIM najukochańszym, najlepszym, najseksowniejszym i najprzystojniejszym facetem w GG jest oczywiście Chuck ;p Dan w niektórych momentach wygląda więcej niż dobrze, ale ogólnie mi się nie podoba...

A jeżeli chodzi o Chuck'a = Ed'a Westwick'a, to myślę, że ta fotka spodoba się jego fankom - taka naturalna i po prostu cudna:

http://img46.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-15020/loc385/43516_l_ae65249efa3a8df93 bf28e2700c2632c_122_385lo.jpg

ocenił(a) serial na 7
Aniusiiia96

Tylko Chuck xD wyglądem, stylem... xd [wciąż za krótki]

ocenił(a) serial na 10
Drella

W według mnie najprzystojniejszy jest Rufus :D

Aniusiiia96

chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky chucky <333333333333
nate na początku plotkary wyglądał koszmarnie, miał takie długie włosy, pfee, wyglądał jak męska landryna;D potem jak mu je skrócili, to już było lepiej, lepiej;))) najlepiej wyglądał za czasów vanessy;)

co do dana... mnie się wcale chłopak nie podoba. no nie wiem. jakiś taki nijaki. najlepiej wyglądał jak robił taki rozdziaw ( tzw. zdziwko;p), najgorzej - jak się uśmiechał.;)

oprócz chucka (<#) jeszcze ładny był rufus;D

i bart bass (żartowałam!;p;D)

ale ogólnie no.1 jest chuck. zwłaszcza jak świntuszy;p;p
pozdrawiam;*
luc.

ps.
kiedy rusza 2 część? (nie pytam o polskę)

użytkownik usunięty
lucynka_zmyslona

Rzeczywiście, Dan wygląda najlepiej w czasie tej swojej "miny"... ;)))

2 sezon zaczyna się 1. września - nie mogę się doczekać! XD

ocenił(a) serial na 10

Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate, Nate,

Ale Chuck tez nie jest
zly!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Aniusiiia96

Chuk! za wygląd i charakter. A Nate tylko za wygląd!

Aniusiiia96

Chuck :D Ma styl, osobowość i charakter. A Nate? Chyba tylko wygląd... Ale w ostatnim odcinku mi się jakoś podobał ::))

Aniusiiia96

No zdecydowanie Nate 'Chace Crawford' ... <3
Jest taki przystojny i ta jego słodka buźka i boooskie włosy.
Poprostu ciacho =))

A ten cały Chuck wygląda jak nie wypał. Bez obrazy fanów ale spójrzcie na jego twarz - jaka kwardratowata i przypłaszczona i te ogromne czoło...
Nie nie nie Ed odpada. Wybacz :)

Nathaniel.! ;*** Jak mi się podoba te serialowe imie xDD

Aniusiiia96

bez odwołalnie Chuck ofc
Nate i Dan też są niczego sobie, ale Chuck wygrywa. :D

ocenił(a) serial na 1
pinechaa

Eee, jak dla mnie nie ma przystojnych w tym serialu.
A z tych trzech kompletnie nieciekawych, to chyba Chyck przyciąga uwagę najabrdziej... Ale i tak bym og na ulicy nie zauważyła ;)

Gusta :)

ocenił(a) serial na 10
strawberry95

Chuck z tym swoim diabelstwem w oczach. : )

Panna_Czekoladowa

zdecydowanie Nate, pięknie się nawet nazywa Chace Crawford
Śliczna buzia i ciałko, ma świetny głos
a Chuck taki tam, nic w nim specjalnego nawet mi się nie podoba

Aniusiiia96

Jak dla mnie to chyba żaden.xD W każdym razie na pewno nie Nate, flaka taka:> Może ten dzieciak Rufusa i Lilian...? słodki jest... Ale chyba jednak CHARLES... Zwłaszcza w pierwszym sezonie był boskii^^

NeutralGin

Lubię Chucka, nie lubię Nate'a, ale Archibald jest jak dla mnie najprzystojniejszy z serialu. Z postaci gościnnych całkiem całkiem jest Damien ;]

ocenił(a) serial na 9
Aniusiiia96

Chuck jest straszny.
za to NAte mrr <3

krótki

mysuperherojoker

Najprzystojniejszy bez dwóch zdań NATE!
ahh Nate :***

ocenił(a) serial na 5
Aniusiiia96

Moim typem jest Chuck, jest po prostu boski.
Chłodny facet + garniak + błysk w oku + wyraz twarzy gdy świntuszy, to jeessst tooo ; ) Ochh, ogień, po prostu !

ocenił(a) serial na 8
Aniusiiia96

Zdecydowanie Chuck,ubustwiam go.
Nate tez jest przystojny,ale gdybym ja miała wybierać
to z pewnością Chuck'a.

ocenił(a) serial na 10
Aniusiiia96

zdecydowanie chuck bass za jego chlodny chrakter

ocenił(a) serial na 10
Aniusiiia96

Chuck za charakter, Dan za wygląd a Nate jest przystojny ale troche nudny.

ocenił(a) serial na 10
Aniusiiia96

CHUCK bez dwóch zdań :)

Kocham w jego ustach I AM CHUCK BASS! <333

Boski.

użytkownik usunięty
Aniusiiia96

Chuck zajebisty charakter i przystojny tez nawet jest.
Nate jest przystojny ale nudny jak cholera i taki jakiś grzecznisi się zrobił.

ocenił(a) serial na 8
Aniusiiia96

Chuck, Chuck i jeszcze raz Chuck!!! Kocham czarne, nieposkromione charaktery od zawsze:) Nate owszem jest przystojny, ale za bardzo przypomina mi Efrona (brrr o zgrozo jak go nie cierpię)

ocenił(a) serial na 10
Aniusiiia96

Chuck!! prawdziwy facet! męski, przystojny, niedostępny i jednocześnie wrażliwy!! ideal!! nie porównywalnie najlepszy ze wszystkich. jestem fanką wielu typów urody gwiazd hollywood, tv i ogólnie howbiznessu ale Westwick wszystkich powala na głowę! grzechu wart ;>

ocenił(a) serial na 8
Aniusiiia96

Zdecydowanie Chuck,Nate jest też przystojny,ale wolę Chuck'a.Jest najleprzy,pod każdym względem:)

plistek43

I'm Chuck Bass ...

i wszystko jasne <33

Aniusiiia96

Chuck i Damien.

Aniusiiia96

Najbardziej Nate ;) Potem Chuck i Dan. Choć wole Nate'a z tą a'la grzywką a nie tak jak ma teraz często w 3 sezonie.

Aniusiiia96

Chuck jest jakiś taki.. ciekawy :D mimo jego trudnego charakteru lubię go bardziej niż Nate'a..

ocenił(a) serial na 10
Aniusiiia96

Ja zdecydowanie wolę Chucka. Nate jest przystojny, ale taki laluś.

dagusia_bojar

Chuck, jest jedyny w swoim rodzaju
<za krótki>