PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Oczywiście jak zwykle są to plotki, przypuszczenia i spekulacje zagranicznej prasy.
Jednak…
Wychodzi na to, że ktoś z Plotkary znajduje się na liście “potencjalnych zgonów w TV” (chodzi o to, że coś wydarzy się w ostatnich odcinkach sezonu i produkcja serialu wróci do tego na jesień. “Potencjalna” osoba może ale nie musi zostać uśmiercona). Na zagranicznych portalach zaczęły się domysły.
Na kogo stawiają? - będziecie zaskoczeni.

Bo mimo wszystko nie chodzi o małą Jenny. Internauci stawiają na Lily!
Jak myślicie?!Ktoś umrze i będzie to Lili?!Internauci,producenci piszą,że w odcinkach "Byli meżowie i żony"Lili bedzie spędzać dużo czasu z byłym mężem,który jest lekarzem i prosiła go o pomoc.Podobno Lili van der Woodsen ma miec... raka!

ocenił(a) serial na 8
plistek43

A to nie był spoiler do wszystkich seriali, które ogląda Aussiello?

Ale co do raka, muszę się zgodzić - Lily pewnie jest chora, bo na 100% wiemy, że nie CeCe, jak ktoś będzie chory w GG to będzie to ona, mam nadzieję, że nie umrze, bo jest fajną postacią, i żal by mi było Rufuska.

nancy500

Mam na dzieje że to nie będzie Lily. Lubie ją jest fajną pozytywną postacią po której moim zdaniem, można się wiele spodziewać. Np. jak wezwała policje po Serenę, nie wiem jak wy ale ja byłam zaskoczona :P
Jak ma mieć tego raka to oby ją wyleczyli...