Przenoszę naszą dyskusję z wątku "nate" tutaj. :)
Ogólnie można ostrzec, że mogą być spoiler'yy ;D
Aa ja się normalnie nie mogę doczekać pary J. i N. <3 hahahah ;D Kiedy obejrzałam odcinek 1x01 po przeczytaniu książek i zobaczyłam jak wygląda serialowa Jenny i jak przystojny jest Crawford .. od razu chciałam żeby byli razem ! ;D Wszyscy tylko o Chuck'u i Blair .. kiedy będzą razem i wgl .. oczywiście C. i B. też lubię <3 ale ja zawsze czekałam na J. i N. ! ;D No wiem dzicinne i wgl .. ale oni są słodcy ;D Czekam jeszcze na jakieś zdj z następnych odc .. coś przeciwko parze S./N. albo czymś za parą J./N. hahahah xd
Eeej a nancy500 .. ty żartowałaś z Carter'em czy z tym fanforum ? Bo jak z Carterem to prawda to zaje biście ;D
Aaa i wydaje mnie się, że Jenny jest typem bohaterki, którą albo się uwielbia albo nienawidzi ;D Czyż to nie jest prawda ? Jedni uważają ją za sukę a inni, że jest zajebista <3
Ja jestem z tych co ją uwielbiają <3 Jej wątki są moimi ulubionymi ;D
Aa nancy500 pisałaś kiedyś, że Jenny i Nate są jedną z twoich ulubionych serialowych par ;D Z ciekawości .. jakie są inne ? tzn te przed JN ?
Oczywiście, że to z fanforum jest żartem. :D
Moje ulubione pary:
1. Kate & Jack - Lost (ich Jenny & Nate nigdy nie wyprzedzą :)
2. Blair & Chuck
3. Effy & Cook (Skins) i Jenny & Nate. Ale jestem pewna, że niedługo J. & N. wejdą przed nich, bo Skins się skończyło, a głupia Effy jest z głupim Freddiem. :( No i Jenny & Nate w ciągu ostatnich kilku odcinków przeskoczyli o jakieś... 5 miejsc, więc możliwe, że będą razem z Chair. :)
Btw. Czemu nie ma żadnego skrótu od Jenny & Nate'a? ;( Głupio brzmi Nanny, czy Nenny. ;/ A jakby na odwrót utworzyć to wychodzi Jate, a taki skrót już jest od innej pary, w sumie to mogłoby być Jete. XD Sama nie wiem, nie chce mi się za każdym razem pisam J. & N, a JN jest głupio. :(
Haa . Co do Effy i Cook'a to się nie zgodzę .. uwielbiam Cook'a, ale Effy wole z Freddie'm <3 Co do Lost .. to jakoś nie mogę się przełamać żeby zacząć oglądać ;D
Moją ulubioną parą, której nikt nie przebije jest MerDer z 'Grey's Anatomy' ["Chirurdzy"] Ale na drugim miejscu jest Jenny i Nate .. Lubię jeszcze Naomi i Liam'a z 90210 - ale oni są daleko, daleko, daleko ;D Co do 90210 to jeszcze lubiłam Annie z Ethan'em .. teraz przez tego całego Jasper'a ten serial robi się żałosny ;D No a B. i C. .. no lubię ich alee ta cała fascynacja fanów GG nad nimi mnie przeraża ;D Fakt, że to jak nie byli razem, ale siebie pragneli .. było przyciągające i wgl .. Ale dla mnie to jest już trochę wkurzające ;D Ale i tak ich lubię <3 A więcej serialowych par nie mogę sobie przypomnieć ;D
Aa ta scena w pokoju J. była mega <3 oglądałam ją z 5 razy <3
Eeej patrzcie .. tak długo robili żeby Serena była z Nate'm .. np to dokonywanie wyboru .. czy woli Tripp'a czy Nate'a .. Ostatnio te rozmowy o ich pierwszym razie .. etc ;D Coś mi się wydaje, że mogą nie zepsuć tej pary .. Chociaż mam nadzieję, że Nate będzie z Jenny !
Wiecie co dziewczyny, już Was lubię!
Wszyscy kibicują właśnie S & N, a mi też on o wiele bardziej pasuje do Jenny.
Zawsze po każdym odcinku jeśli pojawią się razem, oglądam sceny z nimi co najmniej 10 razy.
Uwielbiam ich, są cudni i właśnie nie rozumiem czemu wszyscy tak marudzą z tym ich wiekiem..
Przecież Nate jest tylko o 2/3 lata starszy od Jenny... A w prawdziwym życiu normalne są związki różniące się o np. 7 lat.
Dziękujmy reżyserom za ten 3 sezon, cały czas teraz z nimi coś się dzieje.
No i oczywiście trzymajmy kciuki za dalszy obrót spraw ;)
Ja jeszcze 3 sezonu nie oglądałam, bo będę oglądać w tvn7, ale też chcę, żeby Nate był z Jenny. I bardzo chciałabym, żeby Serena była z Danem, choć pewnie są na to niewielkie szanse.. No cóż zobaczymy jak to się potoczy :)
Jeszcze przynajmniej jeden sezon przed Plotkarą, więc Złota Parka (blee) nie może być przez tyle szczęśliwa.
Wracając do par:
ienawidzę Freddiego. XD Effy miała być z Cookiem, a wybrała tego durnia. :( Na pocieszenie mam cudowne z nimi sceny, a beznadziejne z Freddiem & Effy.
Meredith & Derek - na początku mocno za nimi byłam, moja ulubiona para, teraz oczywiście też ccę żeby żyli happily ever after (Jenny & Nate też mają tak żyć!!!), ale nie są w moich ulubionych parach, za to Izzie & Alexa strasznie lubię, i Christinę & Owena (założę się, że wolisz Burke'a XD )
Naomi & Liama też lubię - zdecydowanie moja ulubiona para z 90210, a Annie mi obojętna, może być z Jasperem, byle by ją zabił. O, przypomniało mi się, że na fanforum jest prawie tyle samo fanów Annie & Liama, ile Naomi & Liama. :/
Jeszcze Kelly & Dylan - z BH 90210, jeśli oglądałaś to pewnie lubisz Brendę & Dylana, wszyyyyscy ich kochają. :(
Caroline & Matt, Stefan & Elena - VD, ale bardziej lubię tę pierwszą parę, bo nieprzepadam za Eleną.
Puck & Quinn - Glee
I jeszcze z Fringe lubię Petera & Olivię, ale oni się dopiero prawiepocałowali. O! Przecież dzisiaj nowy odcinek, lecę oglądać. :P
CzarnaKocica:
No niestety wszyscy kochają S&N, ale my na szczęście jesteśmy lepsze!!! :)
A Nate jest od niej starszyt o dwa lata, wkurzają mnie komentarze, że jest dla niej dla stary, teraz u większości ludzi których są razem, facet jest starszy, a 2 lata to mało!
Tak, z tymi komentarzami do wieku to przesada .. pisałam już w innym temacie, że na facebook'u w jakiejś dyskusji .. laska napisała, że Nate ma chyba 21 lat .. jak tak myślą no to okeeej ;D hahaha xd
Co do Cristiny i Owena - to nie znoszę Hunt'a .. po prostu jest okropny ;D Niech będzie z Teddy i polecą w kosmos .. ;D Cris mogłaby być z Jacksonem .. bo Burke'a też średnio lubiłam ;D A co do BH 90210 .. to rzeczywiście wolę Brendę i Dylana ;D
A to, że Annie/Liam ma prawie tyle samo fanów co Naomi/Liam to mnie zabiło ! ;D Mnie też Annie wkurza .. szczególnie teraz .. ale z Ethan'em była okej ;D
Haa . ty idziesz oglądać nowy odc Fringe, a ja nowy Grey's [właśnie mnie się ściąga ;D]
Dobra, nie będę się kłócić, że Owen jest fajny, a Kelly & Dylan nie uprawiali tylko seksu, bo mi się nie chce. :)
Bleech. Dzisiaj poczytałam facebooka i tam na prawdę wszyscy są za Sereną & Natem! No dobra, jest kilku normalnych, co piszą, Jenny & Nate finaly, ale tylko kilku. :(
Nie mogę się doczekać następnego odcinka! Na szczęście, to wolny wtorek, więc będę mogła obejrzeć rano. :D
Haa . napiszę już w tym temacie .. bo lubię go . ;D
Właśnie niechcący weszłam na str z cytatami z książek .. i mam ochotę znowu je przeczytać ! Kompletnie już nic nie pamiętam ! Nawet nie wiem czy wolałam B. czy S. .. ;D Muszę je jakoś skombinować [książki] ..
Ja byłam za Blair. ZAWSZE I WSZĘDZIE NIE LUBIĘ SERENY.
Chociaż muszę przyznać, że na początku w serialu ją lubiłam To dla tej aktorki zaczęłam oglądać ten serial. Nie mogłam zrozumieć jak ludzie lubią Blair, tylko mściła się na Serenie. Nie wiem kiedy zaczęłam lubić B. , ale na początku 2 sezonu nienawidziłam S. , a B. kochałam. No i głupia byłam, przecież Blair mściła się na S. za to, że przespała się z jej chłopkiem, miała stać cicho i nic nie zrobić? A co do Jenny... Sama nie wiem, oglądałam wszystkie odcinki hurtem (churtem, nie wiem jak się pisze :D). Lubiłam ją, ale racze nie była moją ulubioną bohaterką. Potem czekałam na 3 sezon, kochałam tylko Blair i Chucka. Do tego byłam za Sereną 7 Nate. -.- Była przerwa w emisji, wtedy z dnia na dzień stwierdziłam, że lubię parę Dan & Serena, a Jenny & Nate najbardziej mnie podekscytowali w 2 sezonie, jak GG wróciła nienawidziłam z całęgo serca pary Sereny & Nate'a, są na 3 miejscy w moich znienawidzonych parach (tuż za dwoma kochanymi przez wszystkich parami - Sawyerze & Kate - bleech, będę ich nienawidzić przez całe życie - i Brendzie & Dylanie).
Tak jak mówiłam oglądałam wszystkie odcinki h/churtem, nie zwracałam większej uwagi kogo lubię, kogo nie, nawet nie pamiętam czy cieszyłam się, czy byłam zdziwiona po scenie w limuzynie. A co z Jenny & Natem to zupełnie nie pamiętam. XD Gdybym oglądała na bierząco, jeden odcinek na tydziń, miałabym czas się zastanowić i nie lubiła bym nawet przez jedną milisekundę Sereny & Nate'a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie che mi się pisać jeszcze raz, mój post z innego forum, oczywiście
wyrwany z rozmowy:
Serena nie będzie z Danem.
Jenny musi być z Natem. Bo jak jest z Sereną, Nate jest postacią nijaką.
Nic nie pokazuje od siebie. Ludzie mogą się ekscytować tylko jego
wyglądem. Zresztą tak jest przez cały serial, ma tylko ciągle nowe
dziewczyny. A przy Jenny pokazał, że jednak kimś jest, opiekował się
nią, w sumie to nawet zasygnalizował, że Jenny jest ważniejsza dla niego
od Sereny. Potrzebuje kogoś, przy kim będzie mógł pokazać, że jest
bohaterem. Jenny potrzebuje wreszcie kogoś kto ją pokocha za to jaka
jest, tak na prawdę nie chce być niegrzeczną dziewczynką, która się
ciągle upija, Nate chce mieć kogoś kim mógłby się zaopiekować, a nie
tylko seks. Szkoda, że nie umiem angielskiego, może wreszcie bym
przemówiła tym głupim fanom Sereny & Nate'a do rozumu, a nie tylko
wyzywają Jenny, że kradnie Nate'a Serenie, a że Nate & Serena są
<3333333. Btw. Jenny nikogo nie kradnie, to Nate to zaczął, mógł jej nie
pomagać, albo chociaż tlyko ją przywieźć do domu i koniec.
Biedna Jenny, jak patrzyła na "Golden Couple".
Taa no ;D Ostatnio Nate jest taki romantyczny, opiekuńczy i w ostatnich odcinkach sentymentalny .. ale to tylko dzięki J. I oglądałam przedchwilą jakiś odc z 2 sezonu .. i B. miała obchodzić 18 urodziny .. a J. mówiła coś, że jest 15 letnią projektantką .. czy coś w tym stylu .. Więc chyba jednak między N. a J. są 3 lata różnicy .. lub, np 2.5 .. czy coś ;D
Jenny na początku miała lat 14, teraz ma 16.
Jenny mówiła Danowi, że kochał Serenę jak miał 16 lat. Czyli teraz Dan ma
18.
Czyli dwa lata. :)
Zgadzam się dziewczyny z wszystkim co tutaj napisałyście.
Ja to w ogóle uwielbiam parę Jenny&Nate od czasu gdy zobaczyłam odcinek w 2 sezonie, w którym pierwszy raz się pocałowali.
A 2 lata różnicy to przecież nic.. chłopak właśnie powinien być co najmniej 2 lata starszy od dziewczyny. ;)
W 3 sezonie właśnie cudowne jest to jak Nate opiekuje się 'małą Jenny'. Chociaż w sumie nie rozumiem tego przezwiska.. Teraz już nie jest taka mała, a zachowuje się nawet dojrzalej od reszty.
Podsumowując, Jenny&Nate są najciekawszą parą, z najciekawszym przebiegiem wydarzeń, 'kwitną' przy sobie ;p i stają się fajniejszymi postaciami.
Nie mogę się doczekać tego następnego odcinka, ach! ;)
dla mnie to oni nawet wizualnie nie pasują do siebie, zresztą trudno dopasować kogos odpowiedniego do N, on ma prawdziwego pecha w miłosci, był juz z wszystkimi dziewczynami: S, V, B, J, mial juz romans z meżatką, z wrogiem rodziny, jeszcze tylko G brakuje na tej liście.
Taa, I Doroty jeszcze brakuje, nie ? <hahaha>
Ja szanuje czyjeś zdanie, nawet jak jest inne od mojego ;D No jest to prawda, że Nate był już prawie z każdym .. ale do J. on mi pasuje .. a wizualnie napewno ;D Przecież Crawford jest przystojny .. Momsen również jest śliczna .. przynajmniej moim zdaniem ;D
a propos kazdy z kazdym w GG, myślicie ze B mogła by byc kiedys z D, to jest tak nieprawdopodobne że aż smieszne...
Uwierz mi, jeszcze nas zaskoczą ! ;D W sensie, że jak nie będą mieli co wymyślać to wezmą D. i B. razem .. chociaż moim zdaniem zepsuło by to postać Blair .. ;D
btw. gdzie sie podzial eric? ;o
Tak żeby nie zaśmiecac forum, piszę tutaj. ;p
No wsumie w tym temacie można o wszystkim ;D A co do Erica napewno będzie w odcinku 18 ;D a czy w 17 będzie to nie wiem ;D
Ten temat się nazywa, jak się nazywa, ale gadamy tu nawet o innych serialach. :D
Co do Blair & Chucka:
Jest o wiele więcej ich fanów niż myślicie. Szczerze wątpię, żeby byli parą, bo to zepsuło by ich... hmm.. związek nie, po angielsku by powiedzieli relationship, może relacje między nimi. Są świetni jak się kłócą, sobie dogadują, itd. Nie mówię, że przypadkowy seks byłby zły, ale żeby zaraz związek, niee, to by zepsuło serial.
Btw. wpiszcie sobie w youtube'a "Blair & Dan", albo "Blair Dan Chuck" - jest strasznie dużo fan filmów z nimi. :)
Jeżeli para Dan/Blair ma fanów .. no okej ;D A wracając do Erica to będzie on w odc 17 ;D .. I ej widzieliście te nowe sneak peak'i ? Kurde tak mi się nudzi w święta .. ;D I ogólnie nie mogę się doczekać wtorku, no ! <3
Nie oglądałam sneak-peaków, bo ich nie rozumiem, ale w jednym byli Jenny & Nate. :)
Niee no, czemu Jenny & NAte nie mają skrótu. ;(
O! I czytam 12 część książki [dopiero], jestem przed połową i... jest beznadziejna. Nate ma być z Blair!!! I nienawidzę Sereny z książki jeszcze bardziej niż w serialu. :]
Niee, 12 część to "Plotkara 12: Zawsze bęę cię kochać". ;>
JeNa.. dziwnie trochę, kojarzy mi się z Jenną z Vampire Diaries. xD No, ale przynajmniej lepsze od Serenate.
Dobra, to od teraz Jenny + Nate -> JeNa.
:))
ok, eric bedzie w 17 odc, ale cos go nie pokazywali, jakby zniknal se nagle. ;d az sie martwic zaczynalam. :D juz myslalam, ze cos moze przeoczylam, ze gdzies wyjechal lub cos. ;p
Serena pasuje do Cartera. Szkoda, że zniknął.
Poza tym Serena to sobie skacze z kwiatka na kwiatek. Najpierw Carter, potem Tripp, nagle odwidziało jej się na Nate'a.
Niech Carter wróci... :>
No i właśnie dlatego, para S. i N. jest naciągana, S. była w tym sezonie przed Natem z dwoma facetami i przy każdym twierdziła, że to coś poważnego i... SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER Carter ma wrócić :P
A książkę już przeczytałam i była beznadziejna, Jenny z Natem porażka, po co ona w ogóle ją napisała skoro na końcu byliśmy na początku książki, D. & V., N. z nikim, B. & S. "razem", jedyne co się zmieniło to "nowy Chuck" i śmierć małpki, jak mogli ją uśmiercić!? ;(
To jest najnowsza część GG i oni są na studiach, w ogóle to tam opisuje ich życie przez 3 lata po skończeniu szkoły.
Nie wiem dokładnie co mam opisać. :)
___SPOILER
Jutro całuś Jenny & Nate!!!
Specjalnie dla nich się jutro nie wyśpię. :P
Potem zescreenuję cały odcinek i porobię z nimi bannery na forum. :P
JeNa XD
Carter ma wrócić? *_* omg, cieszę się niesamowicie, lubię tego gościa. Jeszcze jakieś ciekawe spojlery ; > ?
Kurdę a miałam nadzieję, że to będzie coś 'większego' - Chyba jednak nie będzie pary J. N. ;|;| - Chociaż ja mam jeszczę nadzieję ;P <hahaha>
Oczywiście, że będzie. XD Nie mogą cały czas nas gnębić Sereną. Racja ten całus tylko przez 1/10 sekundy był. :/