Pytanie do tych, którzy widzieli (chyba raczej które widziały :)) odcinek 2x24. Chłopak, z którym pobiła się Lily i jej znajomi na imprezie miał na nazwisko Van der Woodsen. A z tego co zrozumiałam, Serena i Eric to dzieci Owena. Czemu więc noszą nazwisko tego kolesia z imprezy? Czyżby Lily później się z nim hajtnęła?
CeCe powiedziała coś w stylu, że wolałaby 20 Danów Humpreyów niż tego chłopaka z Valley (zrozumiałam, że chodzi o Owena). I później było o ich dzieciach, czyli Serenie i Ericu.
Wszystkiego się dowiemy w kolejnym odcinku! Chyba xd A przynajmniej mam taką nadzieję. Właściwie, to na początku miały być 24 odc. teraz się dowiaduje, że będzie jeszcze jeden. Pojutrze. I dobrze. Choć tak właściwie to nie ogarniam tego wszystkiego. I gnębi mnie to, co dalej z Dżordżi, i z tym synem Lily i Rufusa, i z Owenem, i z Keithem, chcę wiedzieć, czemu jego nazwisko mają jej dzieci, a na pewno wytłumaczenie jest takie, że nie wpadłabym na nie za 1000 lat. I pewnie nie dowiem się tego w 25 odc. no bo jak można to wszystko razem ogarnąć w jednym. A chyba się posram jak na wszystko będę musiała czekać do jesieni.
Chyba się uzależniłam. *.* /Wybaczcie mi ten post ; o/
Spoko :D.
Też lubię "Plotkarę", ale chyba nie jestem aż tak stuknięta na tym punkcie :P. Raczej na punkcie "Chirurgów" :D.
Ja w sumie żadnych seriali prócz Plotkary i mody na sukces nie oglądam, więc nie mogę się wypowiedzieć ;ddd
Plotkara i moda na sukces to mocny skład :D:P jak na szczescie ogladam nałogowo tylko plotkare, ale jest nieporównywalnie lepsza, bo jakies 2 lata temu przez krótki czas oglądałam mode i to zdecydowanie nie to :P
(Mamy genialny oftop ;d)
Wiesz... Generalnie ja jestem zmuszona oglądać MNS, bo to zawsze leci jak obiad jem, a moja mama to ogląda i co robić... I tak jest praktycznei odkąd pamiętam xd I teraz to nawet jak sama jem obiad to też sobie włączam, bo to naturalne xd Poza tym MNS jest śmieszne xDDDD
jesli sie nie myle to plotkara konczy sie na drugiej serii.
a w tej zrobili 25 odcinkow gdyz wcisneli spin off o przeszlosci lily :)
Nie będzie 3 sezonu...?
Przecież na filmwebie jest napisane, że będzie i że prawdopodobnie od jesieni itd itp.
Skąd wiesz? i czy to pewne? ;d
Na Wikipedii napisali, że będzie trzeci sezon. Poza tym:
http://www.gossipgirlreport.com/2009/02/25/gossip-girl-renewed-for-third-season/
no pewnie, że musi, nie wyobrażam sobie żeby 25 odcinek był ostatni... nie wytrzymałabym tego;p szczególnie teraz gdy wydaje się, że wszystko się rozkręca <spoiler>(B zerwała z N, "bitch is back")</spoiler> nie mogliby nam tego zrobić:))
No bo w sumie to by było bez sensu, jak dzieci Owena, a nazwisko Keithaa. o.O Chyba że intryga jakaś ino była! xDDD
a orientuje się ktoś może jak bedzie wyglądał ten 3 sezon?;) Bo mogą być wakacje albo nowy rok tylko że jak to będzie bo oni przecież nie beda juz razem wszyscy no bo jak jak ida na inne uczelnie? Chyba że te uczelnie są jakoś blisko siebie bo ja juz się pogubiłam w tym gdzie kto idzie...;D
To dzieci Keitha, nie Owena. Po prostu Cecee zmusiła Lilly by wyszła za mąż za van der Woodsena (ja to tak zrozumiałam). Jeśli źle zrozumiałam - dowiemy się w trzeciej serii, bo Serena w końcu jedzie szukać ojca.
Co do uczelni
Blair&Dan&Georgina=NYU
Nate= Columbia
Serena=Brown
Columbia jest w nowym jorku, więc aż tak daleko Nate nie będzie (Columbia jest na Manhattanie). Tylko Serena jedzie do Providence, ale to też nie jest znowu tak daleko. Chyba dwie, trzy godziny z NY.
Nie wiem tylko czy Chuck gdzieś idzie, czy nie...nie dosłyszałam.