PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=2IT3FYlq2mw
Więc już wiadomo,że te dwa ostatnie odcinki bedą pelne momentów OMG!

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ładna piosenka w tym spoilerze.
Jenny bierze jakieś lekarstwa,i jak Serena w chodzi to szybko je chowa.Nie wiem czy tak bedzie,ale może ona wsypie coś Chuckowi do kieliszka??!I dlatego się prześpią?!Przecież Chuck potem mówi jak by płakał "Jenny Humphrey była"...ze złamanym głosem.
Sami zobaczcie.
Jest jeszcze jak Blair jest z Chuckiem i Jeny na jakimś przyjęciu i zachowują się normalnie.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Myślę, że Jenny & Chuck nie prześpią się celowo. XD
A tabletki to pewnie dotyczą tego z Lily & van der Woodsenem

użytkownik usunięty
nancy500

przeciez to jest spoiler przedostatniego odcinka 21 a nie 22 :P
prześpią się w 22.
A te tabletki to leki Lily ktore biorą do zbadania, żeby wkopać doktorka :D

plistek43

Ja jestem załamana S jest moją ulubioną bohaterką i jej strasznie kibicuje. Jak nie będzie z N to się potne..
Ciekawi mnie jak potoczy się akcja z J w końcu z walizkami wprowadza się do Chucka i Nate'a. Chyba nie będzie podrywać dalej N w końcu dał jej ras kosza a my już wiemy że oba się prześpi z C.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

To ciekawe.Po co ona idzie z walizkami do Nate'a.Chyba się z nim TEŻ nie prześpi?!!To by było chore...

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ja też myślę,że Jenny i chuck nie prześpią się celowo czy "bo tego chcieli".Po prostu albo byli załamani,albo,no niewiem...?!

użytkownik usunięty
plistek43

http://gossip-girl.pl/index.php?subaction=showcomments&id=1273354567&archive=&st art_from=&ucat=& nowe spoilery 21 odcinka

użytkownik usunięty

Jenny ucieknie z domu moim zdaniem do Chucka, ponieważ Tatuś jest na nią zły za te narkotyki i pewnie coś jeszcze zrobi.

użytkownik usunięty
plistek43

stanowczo byli załamani :P tego możemy być pewni ...

plistek43

dwa ostatnie odcinki będą mega ;D na tym przyjęciu w 21 widać bęędzie się działo! fajny ten moment kiedy B schodzi ze schodów i omija C. ciekawe ogólnie co on tam robił w ogóle u niej w domu ;p

ocenił(a) serial na 8
plistek43

No ciekawie bedzie.
A Jenny pewnie znowu pokłuci sie z tatusiem i pójdzie do Nate'a.Ciekawe o co tym razem...o narkotyki!??Albo o coś innego.

plistek43

wątpię, że ona pójdzie no N.
to, że jak wchodziła z walizkami i pokazali Nate'a patrzącego się na kogoś akurat, nie oznacza, że patrzył na Jenny ;p tak to zmontowali. Wg. mnie ona pójdzie właśnie do C, bo mają ostatnio dobry kontakt i poza nim to wielu przyjaciół nie ma.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ale przecież Nate mieszka w hotelu chucka.I może wedy jak wchodziła to wpadła i zobaczyła właśnie N.Tak jest w tym spoilerze.

plistek43

no masz rację, też o tym pomyślałam ;p ale chodzi o to, że będzie gościem Chucka, nie Nate'a. bo z tym drugim to raczej ma teraz na pieńku, więc nie prosiłaby go o pomoc

użytkownik usunięty
simetra

na tych fragmentach co zamieściłam to właśnie jest jak sie kłóci z tatuśkiem o narkotyki ;p

plistek43

a co o za super piosenka leci w spoilerze?? wie ktoś ??

pozdro ;)

ocenił(a) serial na 10
wyszka

Nooo, trzeba przyznać, że spoiler naprawdę świetny! A ile się będzie działo hoho... Już się nie mogę doczekać tych dwóch odcinków, ach!

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Tak!Ja też nie mogę już się doczekać.Ale niedługo bedziemy wiedzieć co i jak.We wtorek już u nas 21,a za dwa tygodnie 22 odcinek.To i tak,krócej niż wtedy:)
A spoiler rzeczywiście super.Szkoda tylko,że nie wiadomo jaka to piosenka...

plistek43

aa zabijcie mnie. znalazłam i zapomniałam o niej ;p

Massive Attack - Paradise Circus

simetra

tzn. sam zespół to oryginalna wersja, a ta użyta w spojlerze to remix :
http://www.youtube.com/watch?v=mI33GJ9IpiY

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Nie!Nie zabije Cię!Dzięki za tą piosenkę,jest świetna;)A nie mogłam jej znalezdz.

plistek43

spoko ;]
http://www.spoilertv.com/search/label/Gossip%20Girl noowe klipy z 3x21

ta scena a Chair w pierwszym filmiku jest genialna ;D kim jest ta Holland? Bo żalą jej się jakby była jakimś doradcą w związkach czy coś ;p
ale widać, że robią to żeby ją zatrzymać no i przy okazji wywlekają wszyystkie swoje brudy ;D

simetra

to do niej chodził Rufus. Serena znów jest biedna i poszkodowana. Nikt nie stoi po jej stronie, a przecież to tylko ona może mieć racje. Biedna, nieszczęśliwa idiotka. Niech ją usuną, bo przy każdej scenie z nią robi mi się niedobrze.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Racja.Sceny z Sereną są takie "flakowate".Lepiej by było gdyby to ja usunęli,ale inaczej się potoczyło.No i mam nadzieję,że Chair się zejdzie.

plistek43

Nie jestem fanka Jenny, ale ona przynajmniej mnie nie obrzydza.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Jenny nie jest aż tak obleśna co Serena.Ale też prawdą jest,że ja nadal lubie bardziej Jenny niż Serenę.Nawet po tym co zrobi z chuckiem.Przecież to Serena zrobiła to samo,tyle że z Nate'm.No,ale ona nie pobije Blair;)

plistek43

yhm, ja też wybrałabym Jenny. Jest przynajmniej wyrazistą postacią, ma charakter, a S? Taka mantyka bez życia. Ale nic na to nie poradzimy, bo S nie zniknie z serialu jak [dzięki Bogu] Vanessa, bo niestety jest tą ważniejszą postacią. A może w 4 sezonie będzie bardziej znośna? ;]

simetra

Wątpię. Ona z każdym odcinkiem staje się coraz bardziej nieznośna. Pamiętam, że w pierwszym sezonie lubiłam ją, w drugim zaczęła mnie denerwować, ale przynajmniej mogłam na nią patrzeć. A teraz... Jeszcze na początku 3 sezonu była do strawienia, niestety teraz już nie.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Słuchajcie.Tak sobie myślę.Czy to wszystko co pokazali w tym spoilerze i tamtym z 22 odcinka to jest właśnie ten moment OMG,OMFG i WTF o którym mówił Josh?!Pokazli by coś takiego przed premierą?A może chodzi o jakis inny moment...,o coś czego nie pokazali?No sama niewiem,przecierz oni żyja z tego.Trzymają nas w niepewności.Producenci Plotkary powiedzieli,że w finale będą aż trzy lub więcej takich momentów OMG.Trzy to by się zgadzało:Chuck i Blair,wyjazd Jenny,poród Doroty(czy nie?) i co jeszcze?Może coś z Sereną!?
Nie jestem pewna czy pokazali by TEN moment w spoilerze przed premierą.

plistek43

możliwe. Może J prześpi się jednak z N i bombą, która przywiezie J w przyszłym sezonie, będzie właśnie jego dziecko. Wtedy S naprawdę miałaby co przeżywać i z rozpaczy wyjdzie na misje do Afryki. Tam wyjdzie za wodza plemienia i będą żyli długo i szczęśliwie z dala od cywilizacji.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

OMG? XD No dobra to mi obojętne są dwa pozostałe, byle by Serenę wywalili z GG.

A czy poród Doroty to OMG? Tak samo to z Jenny, wszyscy o tym wiedzą.

ocenił(a) serial na 8
nancy500

Haha, lily, cudowny scenariusz. :D

ocenił(a) serial na 8
nancy500

http://www.spoilertv.com/2010/05/gossip-girl-episode-321-ex-husbands-and_10.html

użytkownik usunięty
nancy500

A moze Gorgina coś wykmini takiego OMG ?

ocenił(a) serial na 10

taaaa a moze J przespi sie z N i z C a na koniec jeszcze ze swoim bratem Danem, wyjedzie na syberie i nie bedzie wiedziala z kim jest w ciazy! moj scenariusz tez moze byc fajny :P

elenex89

Jenny to jednak nie Serena, nie sypia z każdym :P

ocenił(a) serial na 10
lily333

masz racje J to nie S na szczescie! Bo bym nie wytrzrymala z druga taka co nie wie czego chce, najpierw za wszelka cene chce byc przyjaciolka B pozniej nie, gdyby S sie za nia nie wstawiala to B by ja z ziemia zrownala, nie chce byc krolowa pozniej chce i ma w dupie Erica, pozniej klamie miesza, chce sie wyrzec ojca, bo chce byc projektantka, pozniej jednak nie, klamie ze stracila dziewictwo z Damianem kiedy S chce jej pomoc, zabiera sie za jej chlopaka i znowu klamie i miesza. Kiedy N ukladalo sie z V ta postanowila ja oczernic. Sprzedawala narkotyki, udawala dziewczyne geja, chciala byc S i B w jednym, na koniec wyszlo jak wyszlo i teraz ma ;P
S nie byla niewiniatkiem, ale potrafila sie do tego przyznac, nawet jak miala dostac najpierw niezlego kopniaka, potrafila w kazdym dostrzec dobra osobe, i nie wazne jak bardzo ktos ja skrzywdzil zawsze wybaczala.
J jak dla mnie to taka nie udana namiastka B i S razem.
A nie wiemy jaka by byla J gdyby byla w ich wieku, albo gdyby bylo wiecej postaci w jej wieku. Moze by byla duzo lepsza postacia,a moze nie. Ale o to tu chodzi, w GG nie ma byc slodkich i kochanych postaci to jest PLOTKARA, kazdy ma jakies plusy i minusy. Inaczej bylo by nudno gdyby wszyscy kochali jedna postac a nienawidzili innej.

elenex89

Serena również nie wie, czego chce od życia, ale nie przeszkadza to jej mieć pretensji do innych, gdy nie dostosowują się do jej zmiennych wizji. Na niekorzyść S działa to, że jest starsza. Jenny dorasta, a Serena jest już dorosła. I zamiast zachowywać się odpowiedzialnie uwstecznia się. nie bronie J, bo również za nią nie przepadam, ale Serena to totalna porażka.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ja nie lubię S.Zawsze za nią nie przepadałam.To ona najpierw skrzywdziła swoją,rzekomo,najleprzą przyjaciółkę Blair.Po przespaniu się z Nate'm jakby nigdy nic idzie do Blair i chce z nią oglądać film.Myśli,że wszystko będzie tak jak dawniej.Wtedy miała 16 lat(?) tyle co Jenny teraz.Zrobiła to z chłopakiem,którego kochała Blair no i Serena(podobno zawsze kochała Nate'a,ale mówiła to też innym swoim chłopakom,np.Dan'owi)..Nate też zawinił.Ale jakimś cudem B mu wybaczyła.Historia zatoczyła koło bo Jenny też przespała się z chłopakiem Blair,Chuckiem.Znaczy prześpi się.Tyle,że pewnie nieumyślnie,nie kocha go.A Serena jest przecież dorosłą osoba powinna brać odpowiedzialność za to co robi i ponosić konsekwencje.Jenny akurat umie to robić.I dla mnie L.J jest mądrzejsza.Bardziej ją lubię.Po tym wszystkim co zrobiła to żałuje.W sumie Serena na jakiś sposób też,ale inaczej.Nie umie nie wtykać nosa w nie swoje sprawy.

plistek43

http://www.spoilertv.com/2010/05/gossip-girl-season-finale-spoilers.html
Engagement ring!
stawiam na Chucka

ocenił(a) serial na 10
lily333

no wlasnie J przespi sie z C nieumyslnie i do tego go nie kocha. S tez nie planowala ze sie przespi z N do tego prawdopodobnie go kochala wtedy.
ktos napisal: Serena biedna i poszkodowana nikt nie stoi po jej stronie, a to J w spoilerach z 3x22 mowi "Everybody Hates Me" ciekawe dlaczego? :P
A J nie wtyka nosa w nie swoje sprawy? :D w sumie jak tak teraz patrzec, to J popelnia wszystkie te same bledy co S w mlodosci.
Co do ostatniego linku:
Scenarzystka sie zastanawia dlaczego fani wariuja po tym spoilerze, bo tak go zmontowali! i podobno wszyscy zmienia zdanie jak zobacza odcinek. (no na pewno zmienia zdanie, przeciez po to zmontowali tak ten spoiler aby fani z niecierpliwoscia czekali na odcinek) :P
To bylo kilka momentow wyrwanych z kontekstu aby sprawialo wrazenie "lubieżnych"
No i jak sama scenarzystka mowi to historia ktora zaplata kolo, mamy powtorke do odcina pilotowego. No i bedzie spektakularny upadek J.

ocenił(a) serial na 8
lily333

A S. jest od Jenny lepsza? To fałszywa egoistka, która myśli, że może zawsze być kim chce, najpierw jej nie obchodzi, że Blair jest królową, potem nagle się z nią kłóci i chce nią być. Do tego wkurza się na Jenny, że niszczy jej związek z Natem, a wcale nie jest lepsza, ciągle wpycha nos w nie swoje sprawy, chce rozwalić związek swojej matki, do tego wierzy facetowi, którego nie widziała kilkanaście lat.
Czy ona na prawdę nic nie może zrozumieć? Nic do niej nie dociera? Ciągle te same błędy. Dlaczego się rozstała z Danem? Bo nie rozmawiała o Georginie. Teraz z Nate'm wogle nie gada o Trippie, tylko seks. No i najbardziej jest wkurzające, że z jej słów wynika, że jej wszyscy faceci nigdy się dla niej nie liczyli, BO ZAWSZE KOCHAŁA NATE'A, nawet jak była z Danem i innymi. Przy tym też Nate mi podpadł, ale o niego nie chce mi się kłócić.
Sereny wątki psują cały serial, są najnudniejsze, najgłupsze, a ona ciągle pokazuje, że jest gorsza niż myśleliśmy przed chwilą. I jeszcze niedawno powiedziałąbym, że serial bez niej nie istniał by, ale to nie prawda, niech się wypcha ze swoim ojcem, który nawiasem móiąc jest takim samym głupkiem i kłamcą jak ona. I na jej miejscu zamiast rozwalać związek Rufusa & Lily, zajęłąbym się Nate'm, bo ich koniec jest blisko - jak nie w tym sezonie, to w następnym. Ja już się nie mogę doczekać, niech spada na księżyc, a Nate znajdzie sobie normalną dziewczynę, która nie jest tak głupia jak Jenny, czy Serena.

ocenił(a) serial na 8
nancy500

A to co zrobiłą S. na początku 1 sezonu było gorsze, bo była ona jej najlepszą przyjaciółką, do tego wypierała się potem, że nie kocha Nate'a, bla bla bla, i gucio z tego wytszło, teraz nagle wielka miłość od zawsze.
Niby związek Chucka & Blair jest poważniejszy, ale Jenny była jakiegoś rodzaju wrogiem Blair.

Szczerze, dobrze że Jenny wyjeżdża, nie zepsują przynajmniej do końca jej postaci [tak jak zrobili to z Sereną].

ocenił(a) serial na 10
nancy500

hehe oj Nancy, Nancy twoje wypowiedzi sa zawsze takie "emocjonujace" :)
ja sie absolutnie nie chce klocic przeciez kazdy ma prawo lubić inna postac ;) tak one zostaly wykreowane aby dostarczaly skrajnych emocji. A forum jest po to aby sie wypowiadac nie klocic, jesli ktos sie chce klocic, to ja odpadam z tego tematu. W necie ludzie mysla ze sa anonimowi i pozwalaja sobie na wiele wiecej niz kultura osobista pozwala. A mi szkoda czasu na takie wirtualne klotnie.
Bede sie wypowiadac w tym temacie tylko jesli pojdzie o jakis spoiler. Na tyle, dziekuje i pozdrawiam ;) S.U.S

ocenił(a) serial na 8
elenex89

Hehe, chodziło mi o burzliwą dyskusję, te są najciekawsze.

I nie mów, że twoje są mniej emocjonujące, bo ja po prostu bronię Jenny, a ty Sereny.

nancy500

Hej dziewczyny! S i tak nie jest warta, żeby się o nią kłócić. Są ważniejsze sprawy, jak na przykład to, kto się ma zamiar oświadczyć. Myślicie, że to Chuckowi zbrzydło się już kawalerskie życie?

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Co ty myślisz,że Chuck chce się oświadczyć?Blair,np;)?!No niewiem...ale jak coś takiego nastąpi to w 4 lub 5(jak będzie sezonie nawet)PLOTKARY.

A ja też jak mam brać czyjaś stronę to Jenny.Serena jest okropna.Nie lubie jej,już wolę Jenny.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

do nikogo innego chyba ten pierścionek zaręczynowy nie pasuje... kto jak nie Chuck?:D

plistek43

Chuck i Blair jako mąż i żona to taakie złee ;D nienienie, tzn. jakby się oświadczył byłoby to słodkie, nie powiem ;p alee Chuck musi mieć trochę przestrzeni ;D a małżeństwo to takie ostateczne i poważne, nie widzę tego ;p

ocenił(a) serial na 8
simetra

Przepraszam, ale jo jakim pierścionku mówicie? XD