Witam,
Chciałem zapytać o ten serial. Tzn. często w komentarzach innych widzę pojawiający się tytuł "Plotkara" i zaczynam poważnie się zastanawiać czy to jest serial dla mnie?
A dlaczego dla mnie? Ponieważ do tej pory zaliczyłem w całości 3 i każdy był doskonały (no może poza 1 wyjątkiem).
-Dexter
-Chuck
-Californication (tu właśnie wyjątek stanowi słaby 3 sezon)
Teraz zabieram się za "White Collar", ale chcę mieć coś w rezerwie bo na razie wyszedł tylko 1 sezon.
Zatem pytanie brzmi: czy patrząc na te trzy (wg mnie rewelacyjne), dotychczasowe seriale "Plotkara" jest godnym zobaczenia czy to nic specjalnego?
Z góry dziękuje za odpowiedzi poparte argumentami.
W kręgu zainteresowań są jeszcze 3 seriale. Jeśli któryś widzieliście to będę wdzięczny za choćby krótki comment:)
1. Sztuka wielkiego podrywu
2. Kumple
3. Jak poznałem waszą matkę (choć ten ma najmniejsze notowania u mnie)
No...ja kocham Plotkarę.Dla mnie to świetny serial.I chociaż nie widziałam żadnego serialu o którym napisałeś to Ci polecam;)Zacznij od 1 sezonu oczywiście.Ja to inne klimaty co od seriali.Plotkara,OTH,90210,VD.Ale Plotkarę polecam.Są tam ciekawe sprawy i wątki.Jeden z moich najlepszych serial,na pierwszym miejscu.Ciekawe postaci.Chociaż 1 sezon uważam za najlepszy,2 i 3 są też nie najgorsze.W 3 dużo się działo,ciekawie było,ale tylko do 12 odcinka.Moim zdaniem.Finał 3 sezonu rewelacyjny.No i cóż,teraz czekam na sezon 4 który się pojawi już we wrześniu.
teoria wielkiego podrywu jest świetna, z takich polecam jeszcze dwóch i pół.
a co do plotkary to trochę inny swiat niż w twoich serialach, ale obejrzyj pilota bo ja sie wkręciłam w ta historię..
Teorie wielkiego podrywu, zaczęłam oglądać ale bardzo dużo odcinków opuściłam [oglądałam w TV] mi się szczególnie nie podobało, ale to zapewne wina urazu ponieważ puścili to zamiast kolejnego sezonu mojego serialu ;P
Co do Plotkary to uważam że to jedne z trzech najlepszych seriali jakie widziałam, na podium z Supernatural i Housem, jest obłędny powiem szczerze że wcześniej się tak w żaden serial nie wkręciłam ;)
Acha.Ja też uważam,że Hous jest obłędny i świetny.Naprawde extra serial.Taki nowy,inny,coś zupełnie odmiennego od seriali medycznych.Dlatego mi się podoba.Ja jeszcze oglądam Chirurgów(chociaż Hous o niebo lepszy,Chirurgów oglądam jak trafię,żadko) Życie na fali-Może być.
Polecam Plotkarę, cały 1 sezon na komie oglądał, a 2 i 3 to na seansie na przykład jest! ;>
Z tych które podałeś polecam najbardziej Kumpli. Plotkara to takie serialiwo dla nastolatków marzących o pięknym życiu bez zmartwień. Teoria super serial, też polecam, ale jak już napisałem, Kumple to najlepszy z tych seriali. Jest bezpośredni, bez tematów tabu i realistyczny. Do tego odnajdziemy tam i dramat i komedię. Szczególnie polecam pierwsze dwa sezony, trzeci słaby a czwarty całkiem niezły.
Ja powiem tak...Plotkara jest dobra jesli nie ma do oglądania czegoś ciekawszego:) Ot taki sobie serial dla młodzieży(w tej kategorii jak dla mnie są inne dużo lepsze)
Z pewnością poleciłabym ci Jak poznałem twoją matkę, kapitalny serial. Kumpli i Teorii nie widziałam, wiec sie nie wypowiem.Jesli podobał ci sie Chuck to radziłabym też zobaczyć Reaper, utrzymany w dość podobnym klimacie. No i oczywiście obowiązkowo Supernatural, o czym ktos juz wcześniej pisał:)