PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ostatni sezon ?

ocenił(a) serial na 8

Wiecie może czy sezon 6 ma byc ostatnim sezonem Gossip Girl ?

annszi92

Wiemy:D

ocenił(a) serial na 8
annszi92

Tak to finałowy sezon

ocenił(a) serial na 10
Sharenne

jak dla mnie czas najwyższy, lepiej odejść z podniesionym czołem, aniżeli systematycznie obniżać poziom. uwielbiam serial, ale po tym jak scenarzyści połączyli Blair i Dana-uznałam, że pora się żegnać. i chociaż będę tęsknić - lepiej mi będzie wracać do pierwszych sezonów niż czekać na nowe odcinki :)

karolajnad

Też sie załamałam Danem i Blair, ale z tym już koniec raz na zawsze.
A z serialem będzie mi sie ciężko pożegnać, bo to tyle lat oglądania.

Request_

Mam szczera nadzieje ze sezon skonczy sie c hucznym ślum Chair <3

ocenił(a) serial na 7
svedy

Też mam taką nadzieje :)

ocenił(a) serial na 8
Mrasiunia97

o jak Cię dawno nie było...

ocenił(a) serial na 7
Liwkaaa

Wiem wiem....no cóż obowiązki haha :D

ocenił(a) serial na 8
Mrasiunia97

w świecie seriali pisali, że nie mamy nawet liczyć na ślub Chair ;/ a też bym chciała, chociaż może jednak tak, w chirurgach też obiecywali happy end dla sloana i lexie a wiadomo jak wyszło..

ocenił(a) serial na 7
banan20

O niee, jak nie będzie ślubu to będzie wielkie rozczarowanie i pewnie nie tylko dla mnie ;)

Mrasiunia97

Oj tak dla wszystkich fanów Chair oby nam tego nie zrobili:(

ocenił(a) serial na 10
banan20

Spokojnie, wszystko wskazuje na to, że jednak ujrzymy B raz jeszcze w bieli (lub raczej w błękicie) Zapraszam do wątku spoilerowego ;)

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

ejejejej, nie spojleruj tu ;> Ja np specjalnie przestałam tam wchodzić, nie chcę wiedzieć co się stanie i jak się wszystko zakończy xd

ocenił(a) serial na 10
Tibby1996

To nie spoiler, a raczej moje domysły, o których większość chyba wie lub myśli podobne i oczekuje takiego zdarzenia ;)
A to, że B była widziana w błękitnej sukience i koronie nie wskazuje na nic konkretnego...nie od dziś wiadomo, że B lubi się stroić ;)