PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108391
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Serial mało ambitny

ocenił(a) serial na 10

Mimo to wciąga jak cholera. Czasami wydaje mi się, że oglądam "Modę na Sukces" tyle, że jest inny przedział wiekowy i lepsza wersja xD...pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Gosia43

Hmmm. Owszem może i jest mało abmitny, a czasami z drobnych problemów robią niewyobrażalnie wielkie ale mimo to jest to jeden z najlepszych i najmodniejszych seriali. Patrząc na inne seriale można jest streścić np. tak:

- Losty - pomieszana bieganina po wyspie,
- Herosi - ludzie z mocami - ale nuda. (Tandeta)

Akurat jestem fanem tych oby dwu seriali powyżej wypisanych (podałem je tylko dla przykładu, chociaż pewnie są bardziej ambitne od 'Plotkary') i Gossipki oczywiście też, jednak właśnie ten ostatni jest moim ulubionym, którego każdy odcinek wywołuje u mnie niewyobrażalne emocje : ).

YOU KNOW I LOVE GOSSIP GIRL!

pozdrawiam,
gossip boy
http://www.gossip-girl.pl

ocenił(a) serial na 7
GOSSIP_GIRLPL

Czy ja wiem czy ambitny czy nie. Trudno powiedzieć, zależy od odcinka aczkolwiek uważam, ze ten sezon ( czyli III) jest na zdecydowanie niższym poziomie od dwóch pozostałych, tu już każdy z każdym, brak napięcia, intryg, jest wszystko kolorowo i bajkowo a to już nie ten sam klimat Gossip girl ..

misiaczek37

Widzę, że mamy podobne zdanie:) Poza kilkoma watkami, sezon 3 jest zdecydowanie gorszy. Poz Chuckiem i Blair nie ma pary, która by była z sobą na dłużej. Reszta kochliwa straszennie.