PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Nie wiem czy mam prawo, ale w 1 części skończyło się miejsce.

fusiatko44

Question: I am dying for a hint on the Gossip Girl pregnancy. Do you have anything to share? —Jennifer
Ausiello: Someone is pregnant and it’s not Dorota. Beyond that, my lips are sealed.

Question: Any chance my favorite Gossip Girl couple, Dan and Serena, will reunite next season? —Derena
Ausiello: Serena will attempt to get back in Dan’s good graces when she returns from Los Angeles, but — shocker — she has ulterior motives

Wiedziałam, że to nie Dorota jest w ciąży.

ocenił(a) serial na 8
someonelikeyou

Lei wygląda ślicznie. W końcu.

Lise

Fani Dana i Blair zaczynają już świrować w US ;) Na jednym ze zdjęć Leighton niesie swój scenariusz, fani ten kawałek zdjęcia tak wedytowali i powiększyli, że można rozczytać kawałek scenariusza ;D

Jest rozmowa Dana z Blair, i chyba jeszcze scena z Dorotą.

Amanda Lasher 5x03 Gossip Girl

Dan: Well that's too bad, because I don't want it either.

Next page

Dan: Dorota pieced this together. Apparently she has broken quite a few things in your house that you have to (love) about. Don't worry, she swears she didn't look.
Blair: Put that away. What are you doing?

http://i.imgur.com/wvS5U.jpg

ocenił(a) serial na 9
someonelikeyou

No czemu mam wrażenie ze , twoje wersje będą prawdziwe :(

fusiatko44

Chodzi o spoilery, które podawałam? Nie wiadomo, nie wiadomo, mogą zmienić zawsze trochę :)

Tłumaczenie oryginału w odpowiedniej kolejności na polski na szybko (w przerwie na obiad ;D):

Dan: Dorota skleiła to. Najwyraźniej ona stłukła kilka rzeczy w twoim domu, o których nie miałaś pojęcia. (no idea w oryginale). Nie martw się, przysięga, że nie patrzyła.
Blair: Odłóż to. Co ty robisz?
....
Dan na końcu sceny: Cóż, szkoda, bo ja też tego nie chcę.

Piesek, małpka? :D

someonelikeyou

Yay! Nieważne czego dotyczy ta rozmowa,ważne,że mają sceny razem i niech mają ich jak najwięcej;D

noname22

Nieee XDD

ocenił(a) serial na 9
someonelikeyou

Nie bagam , niech ich nie parują

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Jeszcze co do zdjęć z Blair w pięknej sukience, to ona trzyma jakąś książkę... Może Dana?
btw. Witajcie po mojej 3 dniowej przrwie:P

ocenił(a) serial na 9
Lise

huh ale cisza :D

ocenił(a) serial na 9
mmandragorra

Nie ma nowinek to nie ma dyskusji

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

H-A-L-Ooo:P Nie ma żadnych nowych fot?

ocenił(a) serial na 10
Lise

Nie wiem czy to czytaliście, ale umieszczę:)
"So what is Badgley hoping to see happen between “Gossip Girl’s” odd couple when the show returns on Sept. 26?

“The most fun I’ve had in years were the Dan and Blair scenes because the dialogue is given an opportunity to go where it doesn’t go with Dan otherwise,” he tells EW’s Sandra Gonzalez. “I really enjoy that. I would like to see that explored.”

Spoiler Alert — Badgley and Meester were spotted filming scenes together in New York this week, so it looks like Lonely Boy will be getting his wish." - z youknowyouloveme

i:
"Any hints on what’s coming up for great loves Chuck & Blair on #GossipGirl? — @iligree_apogee
If Gossip Girl actor Penn Badgley has his way, they’ll actually be LESS of the pair. “The most fun I’ve had in years were the Dan and Blair scenes because the dialogue is given an opportunity to go where it doesn’t go with Dan otherwise,” he tells me. “I really enjoy that. I would like to see that explored.” Of course, his opinion might mean nothing to the writers. But should it?" - także z youknowyouloveme

Lise

Jakiekolwiek spoilery gdzie w jednym zdaniu występują imiona "Dan" i "Blair" raczej mnie nie pocieszają. Chyba że będzie to zdanie "Dan i Blair nie będą parą" ;)

ocenił(a) serial na 10
alkamb

Ja też ich nie chcę jako pary, ale jednak wszystko na to wskazuje. Ale mam nadzieję, iż to tylko na max. 4 odcinki, a potem Chair forever:PJa mam do was pytanko; Jak wy sobie wyobrażacie Chucka i Blair jako małżeństwo? Ja dalej nie mogę, chociaż bardzo bym tego chciała:)

ocenił(a) serial na 10
Lise

Ja mogę, ale dlatego, że jestem zatwardziała w takich bojach :D Ja ich widzę jako wpływowych ludzi (oboje biznesmani, lecz maja oddzielne konta i firmy, cały czas ze sobą rywalizują), żyją w ciągłym biegu i jak pojawia się firma, która ma im zagrozić, niszczą ją doszczętnie. Dzieci bardzo kochają, starają się z nimi spędzać weekendy. I często są na siebie źli, bo jedno nie zdąży odebrać/przywieźć dzieci od/do przedszkola, jednak bardzo się kochają i starają nie kłócić przy dzieciach. :D

użytkownik usunięty
aniula_anka

Z tymi dziećmi to tego nie widzę, ale resztę jak najbardziej jestem w stanie sobie wyobrazić. Co więcej, sama ich tak widzę za parę lat ;d

Lise

To Leighton czyta Game of thrones - ostatnio wielki hit w US.

Lise

Jestem, jestem i na szybko, a działo się dużo. Ta wypowiedź Penna, plus te zdjęcia:

http://i.imgur.com/5EZLG.png

wywołały burzę wśród fanów GG. Relacja moje koleżanki z US jest zatrważająca i aż żałuję, że mnie to wszystko ominęło haha, totalna maskara ;)

Otóż po ukazaniu się tych zdjęć i wypowiedzi Penna, który podkreślił, że chciałby zobaczyć jak Dair może być jeszcze odkryte, fani Chair, a raczej Chuckistan - nie wytrzymali. Zaatakowali Penna, i fanów Dair, którzy cieszyli się na wiadomości i zdjęcia Penna i Leighton (w których niby Penn checks out Lei - ale ja tego nie widzę ;)). W każdym bądź razie np. pod artykułem EW polała się krew ;) Chuckistan wyzwał Penna od głupków (tak, aktora, a nie bohatera), dodatkowo pojechali po "nudnym i nic nie wnoszącym" Danie i tym, że Dair pociągnie ten serial na samo dno. Potem totalna masakra, płacz i zgrzytanie zębów, podmienianie nicków, tumblr we krwi itdp. ;) Totalna walka między około 5-10 osobami tzw. Chuckistan i resztą fandom, czyli fanami serialu. I pogróżki w stronę scenarzystów ze strony fanów Chair ponownie. Tak, takie rzeczy dzieją się naprawdę i tak, niektórzy nie odróżniają rzeczywistości od fikcji i aktora od postaci w serialu. Niestety. To nie pierwszy incydent z fanami Chair, którzy nie wytrzymują. Obawiam się, że to dopiero początek... biorąc pod uwagę fakt, że Penn ost bardzo dużo kręcił ;)

I te zdjęcia, to impreza, gdzie na pewno będzie Blair, Dan, Charlie, Nate i postać Elizabeth. Do tego jest relacja, że Blair kłóci się z kimś w czasie tej imprezy, ale nie wiadomo z kim. Być może z Danem, bo to mogłoby wynikać z tego kawałka scenariusza, który rozszyfrowali fani.

użytkownik usunięty
someonelikeyou

Bogu dzięki, że LOC tak nie odbija xD

ocenił(a) serial na 10

Może dlatego, że nie jesteśmy w Ameryce xD
Nie, ale serio mówiąc, jak dla mnie to przesada. Ok, możemy sobie jechać po bohaterach, na forach mówić "To jedziemy do Ameryki i zmusimy ich by napisali tak czy siak", ale jedno to mówić dla żartu, a drugie to robić serio...Matko. Tak samo nie rozumiem jechania po Pennie. Ale cóż, może ja się nie znam...

użytkownik usunięty
aniula_anka

No to ja w takim razie też. Ci ludzie nadają się do psychiatryka. Okej, mogę nie lubić Dair, ale nie zacznę z tego powodu jeździć po Danie czy bogu ducha winnym Pennie.

aniula_anka

Niestety u fanów Chair w US to jest nagminne. I niestety nie generalizuję i nie przesadzam, w miarę normalni fani Chair w US albo się nie pokazują, albo jak moi znajomi w US po prostu przestali im kibicować i wolą pamiętać np. sezon pierwszy. Moja koleżanka, która naprawdę była wielką fanką Chair, po prostu zwątpiła w trzecim sezonie, a w czwartym polubiła Dair, bo jak sama mówi trochę im przypomina początki Chair.
W sezonie trzecim, kiedy Chuck sprzedał Blair za hotel, a potem incydent z Jenny, Chuckistan wysyłali listy do redakcji i do domów scenarzystów z pogróżkami, że jeżeli Chair nie wrócą do siebie, to niech lepiej scenarzyści uważają na swoje życie. Niestety, nie żartuję.
Po 4x16 jedna ze scenarzystek przyznała publicznie, że bardzo podoba jej się historia i wątek Dair. Kilka dni później grupa fanów Chair wysłała prośbę o zwolnienie tej dziewczyny ze stacji. Poważnie.

użytkownik usunięty
someonelikeyou

Jezu, ja na miejscu scenarzystów bałabym się o życie.....

ocenił(a) serial na 10
someonelikeyou

O lol:P To straszne. Ja też uwielbiam Chucka, ale nie aż tak, zeby innych zabijać...

użytkownik usunięty
Lise

Najniebezpieczniejszy zawód świata - scenarzysta? O.o

użytkownik usunięty

Chyba scenarzysta, który nie lubi Chair ;d

ocenił(a) serial na 10

Jej. Teraz każdy samobójca będzie się starał o posadę xD

użytkownik usunięty
aniula_anka

Niech się nie stara! Wtedy Dair będzie razem...;p

ocenił(a) serial na 10

Ja ich nie chcę jako pary! Może jako przelotny romansik, ale to, jak gdzieś juz pisałam, na 4-5 odcinków. JA CHCĘ CHAIR! JA CHCĘ CHAIR:P Ja chcę krzesło?:P

Lise

Dair jako przyjaciele ok, ale jako para?!

użytkownik usunięty
RedLoli

Stop, STOP! jeszcze chwila, a zaczniecie zachowywać się jak Chuckistan...;p

eee... bez przesady, po prostu Dan i Blair bardziej mi pasują jako przyjaciele (nie wiem czemu, ale tak jest)

użytkownik usunięty
RedLoli

wiem, ja też tak mam, to był po prostu żart z mojej strony.........

ocenił(a) serial na 10

Trzeba w LOC-u napisać zakazy: 1. Nie pisz gróźb do scenarzystów. 2. Nie pisz gróźb do aktorów 3. Pamiętaj, AKTOR to nie POSTAĆ i vice versa. 4. Nikt w LOC-u nie lubi Dair. Ale nie wolno zachowywać się jak Chukistan. Chukistan = zło. I to nie byle jakie zło. To ZŁO xD

użytkownik usunięty
aniula_anka

Hahahaha xDD rozwaliłaś mnie tymi rozkazami ;p

ocenił(a) serial na 9

Mnie też :) Chukistan = zlo xD

użytkownik usunięty
fusiatko44

Może jeszcze powinnyśmy dopisać, że w razie finału GG, w którym Blair jest z Danem prosimy o nei skakanie z balkonu ;d

ocenił(a) serial na 9

Może być ,ale bojkot będzie !!!

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja oszalałam... Przecież nie będzie takiego finału.
Wdech
Wydech :D

ocenił(a) serial na 9

No właśnie , nie przyjmujemy takiej wiadomości więc taka reguła nie potrzebna :)

ocenił(a) serial na 10
aniula_anka

Hehe:P W tym momencie jak to przeczytałam, przypomniał mi sie moment z Dorotą (JEEEEE:P), jak ona mówiłą - Daniel Humphrey. Daniel Humphrey (odcinek, w którym Dorota znalazła New Yorker):P Mój ulubiony moment z Dorotą.
btw. Jeee? Znowu leje... Normalka

ocenił(a) serial na 9
Lise

Prześlij linka do filmiku :)

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Nie mogę wysłać tutaj, więc spróbuje na pw

ocenił(a) serial na 9
Lise

Podaj numer odcinka to sama znajdę :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

4x17 :)

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

4x17 min 7 20 chyba:) a zresztą wysłałam na PW:)

ocenił(a) serial na 10
Lise

wiecie moze kiedy bedzie trailer 5 sezonu??

reds2

Powinno być w drugiej połowie sierpnia :)

ocenił(a) serial na 10
someonelikeyou

Nie mogę się doczekać:) Są może jakieś nowe foty?