nie chciałam tego robić, ale chyba muszę. przeraża mnie to jaki jest na tym forum syf i burdel, że tak to określę. wylogowany/GOSSIP_GIRLPL śmieci tak, że głowa mała chociaż ma swój własny temat. niektóre tematy powtarzają się po kilka razy. najgorsze jest chyba zakładanie osobnych tematów na piosenki z serialu. ludzie ogarnijcie się! nie mówię, że jestem idealna, ale staram się zachowywać porządek. IMO to forum powinno być czyszczone z tych śmieci codziennie, więc ja się pytam gdzie jest jakiś moderator?
Ten coraz większy syf też mnie przeraża, lecz nie dotyczy to tylko GG, ale również wielu innych seriali na filmwebie. Widziałam już często takie apele do użytkowników, ale to niestety nic nie daje ;/
Na tym forum już było kilka takich apeli [...]
Tak samo co do piosenek, jest strona na której jest cały soundtrack.
I podawana była milion tysięcy razy, a i tak co drugi temat "co to za piosenka".
no dokładnie. ;o
przecież to jest masakra i porażka w jednym. ja niewiem jak można byc tak tępym i zakładac co chwila temat z takimi rzeczami. jest jeden przeznaczony na takie rzeczy, to oni jak na złośc robią nowe i tylko zaśmiecają. boooże że im to nie przeszkadza. oO
podbijaaam. łudzę się, że ktoś może się opamięta i zacznie szukać tematów na dalszych stronach niż pierwsza i druga ;]