Oto co znalazlam na jakiejs stronie, nie ręczę, że to prawda, ale dość prawdopodobne. Co myślicie?
Najnowsze przecieki pochodzą od osoby, która czytała scenariusz!
Niestety tylko o relacji Chuck-Blair-Eva ale to wątek, na który wszyscy czekają. Ile w tym prawdy - zobaczymy w 4 serii Gossip Girl.
Dla tych, którzy lubią być poinformowani!
Blair widzi Eve, która zwraca swój zegarek u Cartiera, i chce ostrzec Chucka. Okazuje się, że Eva rzeczywiście potrzebowała pieniędzy żeby zapłacić kamerdynera w domu matki Bassa.
Eva i Chuck całują się na oczach Blair!
Blair jak to ona chce znaleźć brudy z życia obecnej dziewczyny Chucka. Z pomocą Sereny i Dana dowiaduje się, że Eva jest prostytutką!
Plotka szybko się rozchodzi. Dan opowiada o profesji Evy Nate’owi, a ten szybko dzieli się informacją z Chuckiem, który udaje, że wie czym zajmuje się jego nowa miłość. Udaje, bo wiadomość wywarła na nim spore wrażenie. Wybacza jednak Evie.
Do Chucka przybywa Blair. Oczywiście dobrze domyślacie się po co. Chce mu powiedzieć, że Eva jest prostytutką. Chuck twierdzi, że wie i go to nie obchodzi. Blair jest przerażona jego zachowaniem i mówi, żeby nie powtarzał błędu z matką. Boi się, że znowu będzie cierpiał.
Bass mówi byłej ukochanej, że jest po prostu zazdrosna, że Eva go zmieniła, a Blair ta sztuka się nie udała.
Chuck wpłaca 5-milionową darowiznę w imieniu Evy na organizację charytatywną którąkolwiek wybierze dziewczyna, to wkurza Blair wiec podkłada paszport i pokazuje go Chuckowi. Bass zrywa z Evą ale później dowiaduje się, że to Blair podrzuciła paszport. Próbuje przeprosić Eve ale ona mówi, że i tak odchodzi.
Chuck wpada do domu Blair i pyta ją o uczucia. Nienawidzisz mnie, a może jeszcze kochasz? Dziewczyna chce powiedzieć, że go kocha ale oczywiście odpowiada inaczej: “Jak mogę cię kochać po tym co zrobiłeś?”
On mowi do niej “jak moglem w ogóle uwierzyć, że ktoś kto jest rzeczywiscie dobry mógłby mnie pokochać?”
Blair z płaczem jedzie do Sereny i mówi, że po prostu nie może mu wybaczyć. A Serena zdaje sobie sprawę, że przyjaciółka nadal kocha Chucka.
Reasumując:
Blair nie chciała zaszkodzić Chuckowi. To, że dowiedziała się, że jego nowa partnerka jest prostytutką i szybko podzieliła się z ukochanym wiadomością to była pewnego rodzaju troska o jego uczucia. Nie chciała żeby cierpiał jak po “przygodzie” z matką. On nie docenia jej starań, dalej uważa, że knuje i zniszczyła jego związek.
Kilkakrotnie ją obraża.
Czy jest szansa, że Blair mu wybaczy?
Mam nadzieję, że to nieprawda.
Prawdę powiedziawszy wolałabym, by związek Chucka i Evy rozpadł się bez udziału Blair.
W ogóle chciałabym, by Blair uniosła się dumą i olała Chucka.
Fajnie, by było, gdyby poznała kogoś fajnego i Chuck (mimo związku z Evą) zieleniał z zazdrości i nie mógł pogodzić nowego związku z tym co czuje do Blair... co mogłoby być jednocześnie przyczyną rozstania Chucka i Evy.
A jeśli to co napisałaś jest prawdą to wyjdzie, że On przetrawił Blair i ułożył sobie życie a Ona lata za nim jak kot z pęcherzem i wpieprza się tam gdzie jej nie chcą. Wolę, gdy kobieta ma swoją godnośc i nie daje po sobie deptać.
wychodzi na to że tak będzie. :(( szkoda, no ale pocieszmy się tym że ten spoiler dotyczy tylko 4 odcinka a przecież TYLE przed nami :D::D
Ja też o tym czytałam.I widziałam zwiastun.Ma to wszystko się potwierdzić.A i tak z dwojga złebo C&B będą razem,kiedyś.
oczywiście, że będą! są sobie przeznaczeni od siódmego odcinka pierwszego sezonu, i tak na serio nie jest do końca ważne, co sobie zrobią bo się kochają, co nie?
peace and love!
WOW, emisja odc była 4 października, a ty wszystko już wiedziałaś 14 września! jestem pod sporym wrażeniem jeżeli chodzi o detale... można znać plotkę dotyczącą ogólnego zarysu, ale cały scenariusz :)
mogłabyś podać tą stronę?
Też o tym słyszałam.Ale czy to prawda?I gdzieś czytałam o urodzinach B i o tym że C&B będą uprawiać seks na stole.Jak narazie to tylko plotki...Kto wie?;)
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE ZE SPOILER.TV
Po urodzinach Blair, kiedy wszyscy sobie idą, tylko Chuck zostanie.
"But instead of leaving, he grabs her. And she lets him. It looks for a second like he might kill her, but instead... he KISSES HER. She kisses him back. And all that tension that's been brewing between them explodes in angry, amazing HATE SEX on the dining room table, as we:"
Zamiast wyjść, on ją łapie, a ona mu na to pozwala. Przez kilka sekund wygląda to, jakby chciał ją zabić, ale zamiast tego.. całuje ją.
Ona odwzajemnia pocałunek. Całe napięcie które w nich rosło, wybucha w gniewie, niesamowity "seks w nienawiści" na stole w jadalni.
Cieszę się, lubię ich razem.
I tak, to miałoby się zdarzyć w odcinku 4x07 "War at the Roses"
źródło: http://www.spoilertv.com/2010/10/gossip-girl-episode-407-war-at-roses.html
wow, przecież tam jest chyba scenariusz z każdą sceną z Chuckiem i Blair, nawet jestem w stanie uwierzyć że to faktyczny przeciek bo jest napisany idealnie :)
Czyli będzie symbolicznie i będą uprawiać seks w 7 odcinku :P Może podążając za symbolami czwarty sezon również skończy się ślubem tak jak pierwszy :)
Ma ktoś jeszcze więcej spoilerów ? :D Albo zdjęć z planu? Uwielbiam ten serial i nie wytrzymam dwóch tygodni! Już się nie mogę doczekać scen z Blair i Chuckiem <3
To jeszcze zależy czy znasz angielski.
Jak znasz - http://www.spoilertv.com/search/label/Gossip%20Girl tu bardzo często pojawiają się różne spoilery, informacje i fotki.
No i takie małe "coś"
Któraś serialowa para ma się zaręczyć. Wśród wytypowanych są też Chuck i Blair.
http://www.spoilertv.com/2010/10/which-tv-couple-is-getting-engaged.html
Co myślicie? Mam nadzieję ze to o nich chodzi :D