PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

nowy sezon

ocenił(a) serial na 8

jak obstawiacie z kim Blair jest w ciąży ? Chuck czy książę ? :>

ocenił(a) serial na 8
klim_klim

Napisz jeszcze większymi literami, żeby wszyscy Ci , którzy jeszcze nie dotarli do sezonu 5 wiedzieli, że Blair bedzie w nim w ciazy....

ocenił(a) serial na 8
aPosing

dobrze następnym razem będzie drukowanymi ;]

ocenił(a) serial na 8
klim_klim

Koniecznie! Dzięki Tobie wiem , że Blair jest w ciąży , a nie zdążyłam jeszcze obejrzeć 1 odcinka 5 serii.. Zadbaj o tych , którzy mają gorszy wzrok..

ocenił(a) serial na 8
aPosing

trzeba być ślepym by nie zauważyć zbliżenia na test ciążowy w pokoju Blair pod koniec 4 sezonu.

klim_klim

trzeba być ślepym, żeby nie zauważyć, że to była ŁAZIENKA Sereny i Blair...;///

aPosing

jak nie ogladalas to po co tu wchodzisz? logiczne ze beda spoilery!!! A Nate przelecial Elizabeth Hurley!

ocenił(a) serial na 8
malinka_20

Oh, bite me!

Wiesz.. nie chodzi o nawet już o daną informację, tylko o sam fakt, że nie powinno się tak bezczelnie spoilerować :]

Droga malinko - jesteś głupia.

aPosing

uuu.... mam nadzieje ze ci ulzylo dziecko ;)

ocenił(a) serial na 10
aPosing

To gdzie mamy dyskutować o odcinkach??
Coś mi się wydaje, że może być też wersja Dan... Jakoś tak celowo chyba ten odcinek z ich pocałunkiem został urwany i nigdy nie pokazano co było potem.

szaniawska11

Dan w którymś odcinku mówi Ericowi, że Blair po pocałunku uciekła .

ocenił(a) serial na 8
klim_klim

Ja myślę, ze z Chuckiem! Wtedy wszystko w świecie Blair się wywróci do góry nogami i będzie musiała porzucić księcia! ;) I pod każdym filmem ludzie zadają pytania do filmów więc nie ma się co tu oburzać.

Maargotta

Spoko dzięki ;/

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

Ja np nigdy nie czytam komentarzy pod filmem jeśli go nie obejrzałam bo to jest jasne że ludzie gadają o nim!

ocenił(a) serial na 8
Maargotta

Dziękujemy ślicznie za radę. Weź jednak pod uwagę, że Plotkara ma już kilka sezonów i są tutaj ludzie którzy dopiero zaczynają ją oglądać i chętnie wzięliby udział w dyskusji na temat poprzednich serii, a tu bęc! dużymi literami, w widocznym miejscu informacja o tym, że Blair będzie miała dziecko.

Nie widzę problemu żeby w poście rozpoczynającym wątek ukryć w umiejętny sposób "problem" jego autora, jednocześnie ludziom, którzy już widzieli odcinek do którego ma być przeprowadzona dyskusja dać dość jasno do zrozumienia czego dotyczy temat.

Myślę, że jest w ciąży z Chuckiem - co więcej, chciałabym, żeby tak było.

aPosing

Bez przesady, na forum Plotkary nie ma tylko dyskusji o odcinkach, ale są też na przykład konkursy. I co, mam czekać, jak oglądnę odcinek, żeby wejść na forum? Nie jest trudno napisać słowo "spoiler".

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

Przesadzacie, ja nie wchodzę przed obejrzeniem i mam frajde z oglądania.

@ klim_klim - mam nadzieję, że z Chuckiem bo baardzo im kibicuje. A teraz mam prośbę, podoba mi się bardzo piosenka która zaczyna sie juz w 3 minucie jak Serena otwiera zaproszenie..

ocenił(a) serial na 8
pogodyna

Ty nie wchodzisz, ja wchodzę - masz z tym jakiś problem?

ocenił(a) serial na 10
aPosing

ja żadnego, bo nie wchodzę :)

ocenił(a) serial na 8
pogodyna

http://www.youtube.com/watch?v=HXn02jofXGk , proszę oto piosenka :)

ocenił(a) serial na 10
klim_klim

Chuck i Blair musza byc razem. A pewnie Blair to zatai i w dniu ślubu sie o tym dowiedza wszyscy. A czy ktos wie czy to co Chuck mial to byl gigantyczny sniak czy krwotok wewnetrzny ?

ocenił(a) serial na 8
klim_klim

Po 1: Przed spojlerem zawsze pisz wielkimi literami "SPOJLER", aby nie zabrać komuś przyjemności z oglądania.
Po 2: Nie oburzaj się, gdy ktoś zwróci Ci uwagę, bo Ty popełniłeś błąd, a nie osoba, która Ci tą uwagę zwraca.
Po 3: Ślepy jesteś, bo nie widzisz, że już jest temat o odcinku 5x01 - tam możesz wpisywać sobie swoje spojlery i dyskutować.

Ale nie, trzeba założyć nowy temat, bo powielające się tematy są bardzo potrzebne no i trzeba przecież pozbawić kogoś przyjemności z oglądania.

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

to nie wchodź tu jak masz z tym problem.

ocenił(a) serial na 8
klim_klim

Popatrz jeszcze raz na punkt 2.
Będę tu wchodzić, bo są osoby, które potrafią założyć dobry temat - sensowny i z zakamuflowanym spojlerem. Chciałeś zabłysnąć zakładając ten temat? Poczuć się kimś ważnym? Rozumiem, że czasami może się zdarzyć tak, że ktoś nie pomyśli i już założy ten temat, ale nie oburzaj się na innych, bo oni w niczym nie zawinili.

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

klim_klim - dziękuję baaardzo! :*:*:*

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Beauty całkowicie Cię popieram !

klim_klim pomyśl co robisz !!! Zepsułaś wielu osobom odcinek :/

coconutP

LOC opowiada się za Beauty ;DD

użytkownik usunięty
alkamb

Najbardziej mnie bawi, ze ktos jest winny, a broni sie w taki zalosny sposob ;D
wisi mi czy ktos zaklada nowe tematy, ale walnac taki spoiler i nie czuc sie przy tym glupio to juz trzeba byc jakims niepowaznym ;P

ocenił(a) serial na 10

Całkowicie popieram - sama czekam na napisy, dzielnie starłam się omijać wszelkie spojlery, a tutaj na głównej serialu na filmwebie taki strzał. Ale szczerze, przez ciągłe komentowanie tego wątku podbijamy go, więc proponuję - ciszej, a może zniknie na kolejnych stronach :)

BeautyAndStupid

OMG!! serio uwazasz ze mozna sie "poczuc kims waznym" spoilerujac jakis serial?? mam nadzieje ze nie piszesz z autopsji bo jesli tak to wspolczuje!!

klim_klim

Ja się jeszcze wtrącę, rzeczywiście nieładnie, bardzo nieładnie tak spoilerować ale akurat w tym przypadku chyba nie trzeba robić takiej afery bo czy ktoś naprawdę nie domyślał się,że to Blair jest w ciąży? A dla tych, którzy jeszcze nie dobrnęli do 5-ego sezonu takie info to tylko zachęta do dalszego oglądania.

ocenił(a) serial na 8
Viya

Nie chodzi o to czym autorka tematu zapoilerowała - mam nadzieję, że uwagi pomogą jej nie robić tego w przyszłości;)

ocenił(a) serial na 8
aPosing

Wątpię. Ona nadal żyje w przekonaniu, że to my jesteśmy tymi ZŁYMI :D

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

Na jej miejscu uważałabym, bo mogę stracić kontrolę i wbić w nią swoje wampirze kły ^^

(za dużo czystej krwi oglądam ostatnio, musicie mi wybaczyć)

ocenił(a) serial na 8
klim_klim

Dla mnie dość oczywiste jest to, że Blair jest w ciąży z Chuckiem :)