Napisz jeszcze większymi literami, żeby wszyscy Ci , którzy jeszcze nie dotarli do sezonu 5 wiedzieli, że Blair bedzie w nim w ciazy....
Koniecznie! Dzięki Tobie wiem , że Blair jest w ciąży , a nie zdążyłam jeszcze obejrzeć 1 odcinka 5 serii.. Zadbaj o tych , którzy mają gorszy wzrok..
trzeba być ślepym by nie zauważyć zbliżenia na test ciążowy w pokoju Blair pod koniec 4 sezonu.
jak nie ogladalas to po co tu wchodzisz? logiczne ze beda spoilery!!! A Nate przelecial Elizabeth Hurley!
Oh, bite me!
Wiesz.. nie chodzi o nawet już o daną informację, tylko o sam fakt, że nie powinno się tak bezczelnie spoilerować :]
Droga malinko - jesteś głupia.
To gdzie mamy dyskutować o odcinkach??
Coś mi się wydaje, że może być też wersja Dan... Jakoś tak celowo chyba ten odcinek z ich pocałunkiem został urwany i nigdy nie pokazano co było potem.
Ja myślę, ze z Chuckiem! Wtedy wszystko w świecie Blair się wywróci do góry nogami i będzie musiała porzucić księcia! ;) I pod każdym filmem ludzie zadają pytania do filmów więc nie ma się co tu oburzać.
Ja np nigdy nie czytam komentarzy pod filmem jeśli go nie obejrzałam bo to jest jasne że ludzie gadają o nim!
Dziękujemy ślicznie za radę. Weź jednak pod uwagę, że Plotkara ma już kilka sezonów i są tutaj ludzie którzy dopiero zaczynają ją oglądać i chętnie wzięliby udział w dyskusji na temat poprzednich serii, a tu bęc! dużymi literami, w widocznym miejscu informacja o tym, że Blair będzie miała dziecko.
Nie widzę problemu żeby w poście rozpoczynającym wątek ukryć w umiejętny sposób "problem" jego autora, jednocześnie ludziom, którzy już widzieli odcinek do którego ma być przeprowadzona dyskusja dać dość jasno do zrozumienia czego dotyczy temat.
Myślę, że jest w ciąży z Chuckiem - co więcej, chciałabym, żeby tak było.
Bez przesady, na forum Plotkary nie ma tylko dyskusji o odcinkach, ale są też na przykład konkursy. I co, mam czekać, jak oglądnę odcinek, żeby wejść na forum? Nie jest trudno napisać słowo "spoiler".
Przesadzacie, ja nie wchodzę przed obejrzeniem i mam frajde z oglądania.
@ klim_klim - mam nadzieję, że z Chuckiem bo baardzo im kibicuje. A teraz mam prośbę, podoba mi się bardzo piosenka która zaczyna sie juz w 3 minucie jak Serena otwiera zaproszenie..
Chuck i Blair musza byc razem. A pewnie Blair to zatai i w dniu ślubu sie o tym dowiedza wszyscy. A czy ktos wie czy to co Chuck mial to byl gigantyczny sniak czy krwotok wewnetrzny ?
Po 1: Przed spojlerem zawsze pisz wielkimi literami "SPOJLER", aby nie zabrać komuś przyjemności z oglądania.
Po 2: Nie oburzaj się, gdy ktoś zwróci Ci uwagę, bo Ty popełniłeś błąd, a nie osoba, która Ci tą uwagę zwraca.
Po 3: Ślepy jesteś, bo nie widzisz, że już jest temat o odcinku 5x01 - tam możesz wpisywać sobie swoje spojlery i dyskutować.
Ale nie, trzeba założyć nowy temat, bo powielające się tematy są bardzo potrzebne no i trzeba przecież pozbawić kogoś przyjemności z oglądania.
Popatrz jeszcze raz na punkt 2.
Będę tu wchodzić, bo są osoby, które potrafią założyć dobry temat - sensowny i z zakamuflowanym spojlerem. Chciałeś zabłysnąć zakładając ten temat? Poczuć się kimś ważnym? Rozumiem, że czasami może się zdarzyć tak, że ktoś nie pomyśli i już założy ten temat, ale nie oburzaj się na innych, bo oni w niczym nie zawinili.
Beauty całkowicie Cię popieram !
klim_klim pomyśl co robisz !!! Zepsułaś wielu osobom odcinek :/
Najbardziej mnie bawi, ze ktos jest winny, a broni sie w taki zalosny sposob ;D
wisi mi czy ktos zaklada nowe tematy, ale walnac taki spoiler i nie czuc sie przy tym glupio to juz trzeba byc jakims niepowaznym ;P
Całkowicie popieram - sama czekam na napisy, dzielnie starłam się omijać wszelkie spojlery, a tutaj na głównej serialu na filmwebie taki strzał. Ale szczerze, przez ciągłe komentowanie tego wątku podbijamy go, więc proponuję - ciszej, a może zniknie na kolejnych stronach :)
OMG!! serio uwazasz ze mozna sie "poczuc kims waznym" spoilerujac jakis serial?? mam nadzieje ze nie piszesz z autopsji bo jesli tak to wspolczuje!!
Ja się jeszcze wtrącę, rzeczywiście nieładnie, bardzo nieładnie tak spoilerować ale akurat w tym przypadku chyba nie trzeba robić takiej afery bo czy ktoś naprawdę nie domyślał się,że to Blair jest w ciąży? A dla tych, którzy jeszcze nie dobrnęli do 5-ego sezonu takie info to tylko zachęta do dalszego oglądania.
Nie chodzi o to czym autorka tematu zapoilerowała - mam nadzieję, że uwagi pomogą jej nie robić tego w przyszłości;)
Na jej miejscu uważałabym, bo mogę stracić kontrolę i wbić w nią swoje wampirze kły ^^
(za dużo czystej krwi oglądam ostatnio, musicie mi wybaczyć)