http://www.spoilertv.com/2010/05/gossip-girl-season-finale-uk-promo.html
tym razem Chuck posunie się za daleko
Nooo, strasznie ciekawa jestem co będzie dalej ;P Na początku myślałam, że może Jenny będzie w tym Paryżu, ale w końcu ma się pojawić dopiero w listopadzie (swoją drogą szykują się pewnie niezłe rzeczy skoro pojawi się w chwili, gdy w serialu będzie przerwa na 2 miesiące...), więc w pierwszym odc. jej nie będzie.
Są zdjęcia na których Blair jest w zielonym płąszczyku z kwaitami, jest u Chucka, a on w szlafroku, pewnie zaraz po tej rozmowie, zobaczy Jenny.
A do Paryża pewnie wyjedzie Blair, w przenośni - zatańczy osattnie tango z Chuckiem a potem wyjedzie do Paryża...
http://www.spoilertv.com/2010/05/gossip-girl-episode-322-last-tango-then_08.html
Nowe zdjęcia p
Acha.Blake(Serena) ma bardzo ładną sukienkę i dobrze jej w niej.
W zupełności się z Wami zgadzam.No zobaczymy jak to będzie.
A co do Jenny to ona może nawet wrócić pod koniec 4 sezonu.Producenci powiedzieli,że z jej bohaterką szykują coś bardzo poważnego.Odnośnie tego zniknięcia i pojawienia się z powrotem na Manhattanie.
Możliwe może być to, że Jenny będzie w ciąży z Chuckiem? Może to jest ta bardzo poważna sprawa?
Mam nadzieję,że nie;).Wtedy to dopiero się by pokomplikowała.
Pewnie,że nie!Nie zrobili by tego.Mam nadzieję,że nic z takich rzeczy ma widzów zaskoczyć odnośnie Jenny.
niee niee ciaża wykluczona, jej pierwszy raz i juz ciaza? ;> az tak by nie zamieszali... ona ma wrocic a Blair ma zniszczyc ; D i juz calkowity wylot J z serialu ; D
tak w ogóle to sobie myślę, że jeśli faktycznie Jenny i Chuck spali ze sobą to popełnili swego rodzaju kazirodztwo, bo przecież z prawnego punktu widzenia oni są rodzeństwem przyrodnim...
No tak.O tym kazirodztwie już pisaliśmy.
To prawda.Są rodziną,rodzeństwem.No to jest troche dziwne,no ale przez to,że sie przespali jest ciekawie.
I ja myslę,że ten incydent,który Chuck zrobi i wszyscy go za to znienawidzą,to nie było z hotelem,tylko właśnie z tym.No bo Jenny,Chuck.Skrzywdzili prawie za to wszystkich;Blair,Serene,Lili...
To w końcu jest rodzina i wszyscy znienawidzą ich właśnie za to.No to jest mój tok myslenia.
No bo z tym hotelem było tak,że Serena sie nie dowiedziała,prawie nikt.Oprócz Nate'a.To chyba o to chodzi,nie o Jack;a i hotel.
Jezu ludzie, przecież to z ciążą był do wszystkich seriali o których pisze Aussiello, a jest ich na prawdę dużo.
Nie!Nie ma szans,żeby Jenny zaszła w ciążę z Chuckiem.To by było nie do pomyslenia.Po za tym to jej pierwszy raz,a raczej dziewczyna wtedy nie zachodzi w ciążę.Przynajmniej w wiekszosci przypadkach.
Sprawdziłam, jednak pisze. :] Ale beznadziejna ciąża, mało ważna postać z beznadziejnego serialu, rzeczywiście straszne, mogliby coś mądrzejszego wymyśleć. ;/